Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εδωσε ενας φιλος μου τον παραπανω ssd. Ξαφνικα λεει τα εφτυσε. Δεν τον αναγνωριζε το pc. Οντως, τον εβαλα και σε δικο μου μηχανημα και τιποτα. Μπορουμε να κανουμε κατι? Τι μπορει να εγινε?

Δημοσ.

Με ενα γουγλαρισμα που εκανα λενε οτι ο συγκεκριμενος ειναι για κλοτσιες και οτι καηκε σε πολλους. Οκ ανοιγω και ενημερωνω.

Κυριλε η pcb. Δεν βρηκα κατι.

Δημοσ.

αν ειναι παλιος και με τις τιμες που εχουν απλα πεταμα αμα δεν εχει εγγυηση που δεν εχει.

Αν μπορούσε να βρει τα ίδια nand (υποθέτω) τσιπάκια, θα δούλευε? Δεδομένου ότι η φθορά έγινε εκεί.

Δημοσ.

αν εχει τροπο να κανει αυτος την εργασια και τα βρει σε νορμαλ τιμη οκ.αλλα επειδη ειναι μικροδουλεια και το αποτελεσμα αμφιβολο οτι δηλαδη μπορει να μην ειναι μονο αυτο μπορει να παει και ο χρονος του χαμενος + χρηματα χαμενα.

Δημοσ.

Απ' ότι έχω ακούσει είναι πολύ κακής ποιότητας οι παραπάνω ssd. Άλλωστε το λέει και το όνομα ...όσο ζει.
Σε φίλο μου μέσα σε μισό χρόνο χάλασε, οπότε έχασε και την δουλεία του.
Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς άλλο, γιατί ποιος ξέρει αν δεν θα βγάλει κάποιο άλλο θέμα αργότερα. 

Δημοσ.

αν ο αλλος δεν κραταει backup>...

αν χαλασε σε μισο χρονο ειναι τυχερος γιατι εχει και εγγυηση

Απ' ότι έχω ακούσει είναι πολύ κακής ποιότητας οι παραπάνω ssd. Άλλωστε το λέει και το όνομα ...όσο ζει.
Σε φίλο μου μέσα σε μισό χρόνο χάλασε, οπότε έχασε και την δουλεία του.
Οπότε εγώ θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς άλλο, γιατί ποιος ξέρει αν δεν θα βγάλει κάποιο άλλο θέμα αργότερα. 

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να κάτσω σε τόσο λεπτή δουλεια με τσιπακια κτλ κτλ. Πιστεύω οτι δεν αξίζει. 60gb είναι και μάπα όπως είπαμε που πλεον πέσανε οι τιμες. Απλα ηταν κριμα γιατί χάλασε αποτομα

Δημοσ.

αν ειναι και 60 αρης ε ναι.το κοστος των 60gb ειναι πλεον πολυ χαμηλο απο το να παιδευεσαι και χωρις να ξερεις αν θα πετυχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...