Προς το περιεχόμενο

LG 21.5 58mpVQ scaling options?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον εχεις μπλεξει τα μπουτια σου  το bezel της οθονης μου δεν ειναι το ασημενιο πλαστικο γυρω γυρω αλλα το μαυρο που φεναιτε περιμετρικα , επειδη εχουν τεραστια πλαστικα η εταιρια δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εχει και εσωτερικο bezel η οθονη

στην οθονη μου ιτθ βλεπεις μαυρο ειναι στο ιδιο επιπεδο με την οθονη το γκρι περιμετρικα ειναι απλα ενα πλαισιο

ξανα λεω εσυ μαλλον κολλησες οτι η οθονη ειχε μεγαλα bezel αλλα και εσωτερικο bezel και χαλαστηκες παρολα αυτα ουτε ελατωματικη ηταν απλα δεν σε καλυψε σαν αγορα και την επεστρεψες , οπως και να εχει πριν την επομενη αγορα σου κανε την βασικη ερευνα πρωτα και μην μπαινεις σε ενα καταστημα και αγοραζεις το πρωτο πραγμα που θα βρεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
προσωπικά δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτε φιλε μου ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ bezel? αίσχος για ποιον λόγο να το κάνει αυτό ? μονο στην LG το συνάντησα

και εσένα δεν είναι έτσι καμια σχέση

Δημοσ.

Eιναι γεγονος οτι η καινουρια φουρνια φθηνων (και οχι μονο) οθονων εχει κατι αναμεσα σε "frameless casing" και φυσικο bezel. Εχουν λεπτα φυσικα bezels και μετα εσωτερικα bezels αναλογα (αλλα λεπτοτερα) με αυτα των "frameless" οθονων πριν αρχισει η εικονα της οθονης. Ειναι φθηνη κατασκευη και λιγοτερο ποιοτικη απο το φυσικο matte bezel. Δεν εναι χειροτερη κατασκευη απο τα "frameless casings" ομως με το εσωτερικο μαυρο bezel, μια απο τα ιδια ειναι. Δεν περιοριζεται στην LG, και αλλες εταιρεις τα χρησιμοποιουν καθως η LG κατασκευαζει τα IPS panels.

Δεν αποτελει λογο ανησυχιας ή αντικαταστασης. Με χρηση bias lighting αντισταθμιζεται η αρνητικη τους επιπτωση στο αντιλαμβανομενο βαθος του μαυρου. Αν υπαρχουν ομως δυο παραπλησιες οθονες με μονη διαφορα το bezel, προτιμηστε αυτη με το φυσικο matte bezel. 

Δημοσ.
όταν όμως το external bezel είναι 4cm και το εσωτερικό είναι αλλα 3mm τότε μιλάμε για ένα αίσχος και μισό για οθόνη

δεν αξίζει με την καμια τις LG 22mp58βω πέταμα

Άλλο το.frameless,αυτό ναι τοτε σύμφωνο να.έχει εσωτερικό μπεζελ. Αλλά εξωτερικο μπεζελ.+ εσωτερικό είναι απλα χαζομαρσ από την lg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...