Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εσωτερικά bezel είναι έτσι είναι η οθόνη δεν είναι σφάλμα
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 δεν είναι όμως 21.5 φιλε και δεν το έχω ξαναδεί ποτε ξανά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 δεν είναι όμως 21.5 φιλε και δεν το έχω ξαναδεί ποτε ξανάτι διαγώνιο σου βγάζει?Συνήθως έτσι είναι οι οθόνες που αναφέρονται σαν bezel less θα σου στείλω φωτογραφία της 34 αρας που πήρα δεν είναι κάτι αποκλειστικά στην δικιά σου οθόνη, και ούτε είναι λόγος για επιστροφή
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 έχω ένα metro επαγγελματικό και δεν μπορώ να το πιάσω ακριβώς πάντως 21.5 δεν είναι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 έχω ένα metro επαγγελματικό και δεν μπορώ να το πιάσω ακριβώς πάντως 21.5 δεν είναιΔηλαδή πόσο βγαίνει? 20? Αν μιλαμε για απόκλιση πχ 21,3 πολύ πιθανό είτε να μην μετράς ελπίζω να κοιτάς της ίντσες 1
Zandim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 μαλλον ο φιλος μετρησε τη διασταση και σταματησε να διαμαρτυρεται
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Η αλαγη έγινε απο το πλαίσιο δεν το έχουν ξαναδεί αυτό το φαινομενο προσοχή όταν πάτε να αγοράσετε νέο monitor θα κοιτάτε τα εσωτερικά BEZEL μην την πατήσετε όπως εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο ευχαριστώ το πλαίσιο για την αλλαγή
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Η αλαγη έγινε απο το πλαίσιο δεν το έχουν ξαναδεί αυτό το φαινομενο προσοχή όταν πάτε να αγοράσετε νέο monitor θα κοιτάτε τα εσωτερικά BEZEL μην την πατήσετε όπως εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό το φαινόμενο ευχαριστώ το πλαίσιο για την αλλαγή Δεν ειναι κατι να προσεξεις , ειναι κατι που ελαχιστοι κανουν λεγετε Ερευνα αγορας , αν ειχες ψαξει εστω 10-15 λεπτα για την οθονη πριν την αγορασεις θα το ειχες δει/διαβασει
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=c6ukseBRhrU έχω αγοράσει 10 οθόνες από το πλαίσιο από 18.5 έως 32 inches άσε ξέρω δεν χρειάζομαι κήρυγμα, είναι μια μούφα πατέντα που σκεπτικe η LG , ακόμα και το τηλεφωνικό κέντρο ΔΕΝ το ήξερε θα το ξέρω εγώ? εξάλλου "γιαυτο" υπάρχουν πωλητές να μου το δείξουν αυτό το θέμα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=c6ukseBRhrU έχω αγοράσει 10 οθόνες από το πλαίσιο από 18.5 έως 32 inches άσε ξέρω δεν χρειάζομαι κήρυγμα, είναι μια μούφα πατέντα που σκεπτικe η LG , ακόμα και το τηλεφωνικό κέντρο ΔΕΝ το ήξερε θα το ξέρω εγώ? εξάλλου "γιαυτο" υπάρχουν πωλητές να μου το δείξουν αυτό το θέμα. Μα δεν κανεις εστω μια στοιχειωδη ερευνα πριν την αγοραδεν σου φταει κανενας δεν ειναι πατεντα της LG ειναι εσωτερικα bezel της οθονης ουτε νεο ειναι ουτε παλιο ακομα και στην demo οθονη αν κοιτουσε θα εβλεπες οτι υπηρχε και εκει δεν ειναι ελατωμα ετσι βγαινουν αρκετες οθονες οχι μονο αυτη που πηρες
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 εγώ που είμαι πολύ σχετικός με οθόνες και το παλικάρι στο πλαίσιο δεν το είχε συνάντηση ποτε "γιαυτο" και εξάλλου την άλλαξαν άμεσος
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ναι γιατι ολοι οσοι δουλευουν στο πλαισιο τα ξερουν ολα το 80% μην ειναι και παραπανω δεν εχει ιδεα για τεχνολογια και οτι ξερει τα εμαθε παπαγιαλια για να πουλαει οτι του πουνε
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Βγάλε μια λίγο πιο καθαρη φωτο καο Γράψε μοντελο οθόνης
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 δεν έχεις bezel εσωτερικό εσύ- μιλάμε εγώ είχα στην 22LG58mpvq ΤΕΡΑΣΤΙΑ bezel δεν έχεις bezel εσωτερικό εσύ- μιλάμε εγώ είχα στην 22LG58mpvq ΤΕΡΑΣΤΙΑ bezel άσχετο αλλα την οθόνη αυτή για την χρήση την έχεις? είδα έχεις DSRL δεν κάνει για photo edit αφού είναι 21:9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα