Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα εχω στην κατοχή μου την παραπανω κάρτα, παρατηρησα τις θερμοκρασίες μετα από κάνα 2ωρο στο witcher 3 και ειχα 72 βαθμούς με όλες τις ρυθμίσεις στο αυτόματο που δεν ξεκινάνε τα ανεμιστηρακια πριν φτάσει τους 60? Το 72 σαν νούμερο είναι ανησυχητικό ή οκ?

Υπόψιν εχω ενα κουτί zalman με 2 χ 120 input και 3 χ 120 output(1 πισω και 2 οροφης)

Δημοσ.

Ειναι σχετικα καλες θερμοκρασιες επειδη αυτες οι καρτες ειναι υπερχρονισμενες απο τον κατασκευαστη.Θα σου συνιστουσα να εγκαταστησεις το προγραμμα afterburner και να βαλεις τα fans να δουλευουνε στο 50%.Και καλυτερες θερμοκρασιες θα εχεις και περισσοτερο θα σου κρατησει σε βαθος χρονου η καρτα και οι ανεμιστηρες δεν κανουν θορυβο.

Δημοσ.

εγκατεστησε το ASUS GPU TweakII και βαλε off την επιλογη για τα ανεμηστηρακια να μην δουλευουν κατω απο 50 βαθμους.. εγω τα χω να δουλευουν συνεχεια και σε idle εχει 25 βαθμους max θερμοκρασια που εχω δει ειναι 68 μετα απο 5 ωρες gta v full γραφικα..

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε ένα fan profile στην κάρτα και κατάργησε το 0-fan (που ξεκινάνε τα φουρφούρια από τους 60 βαθμούς.. :shock: .....έλεος) και εκεί θα δείς άλλες θερμοκρασίες....

Υ.Γ. όχι ότι με τους 72 παθαίνει κάτι αλλά με ένα custom fan curve θα είσαι κάτω από τους 70 βαθμούς ακόμα και στα πιο απαιτητικά games όση ώρα και αν την πρεσάρεις την gpu.

• Like 2
Δημοσ.

Χθες το ψιλοσκαλισα με δικο μου προφιλ, και εβαλα να δουλεύουν 44% μεχρι τους 55 βαθμούς, απο 55 μέχρι 68 στο 50% και απο 68 βαθμούς και πάνω στο 60%. Να πω την αμαρτία μου είχα max πάλι 71 βαθμούς παίζοντας witcher 3. Σε κατάσταση idle 33 βαθμούς.

Θα ξαναδοκιμασω παλι σήμερα.

Δημοσ.

Χθες το ψιλοσκαλισα με δικο μου προφιλ, και εβαλα να δουλεύουν 44% μεχρι τους 55 βαθμούς, απο 55 μέχρι 68 στο 50% και απο 68 βαθμούς και πάνω στο 60%. Να πω την αμαρτία μου είχα max πάλι 71 βαθμούς παίζοντας witcher 3. Σε κατάσταση idle 33 βαθμούς.

Θα ξαναδοκιμασω παλι σήμερα.

κανονικες θερμοκρασιες ειναι για αυτην την καρτα

Δημοσ.

η καρτα ειναι αθορυβη δεν την ακουω καθολου με συνεχεια ανοιχτα τα ανεμηστηρακια.. 22 idle..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...