Προς το περιεχόμενο

Αγορά Dual Sim Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω δίκαρτο κινητό μέχρι 100 ευρώ το πολύ και να είναι από ελληνικό κατάστημα, δε με ενδιαφέρει αν θα είναι κινέζικη μάρκα ή οχι. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι αξιόπιστο;

Δημοσ.

Αφού δεν σε ενδιαφέρει η μάρκα έχει δίκαρτα και τρίκαρτα ο ζερβουδάκης με 49 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά.Πάρε τηλέφωνο να σου πούνε διαθεσιμότητα.

Δημοσ.

Αφού δεν σε ενδιαφέρει η μάρκα έχει δίκαρτα και τρίκαρτα ο ζερβουδάκης με 49 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά.Πάρε τηλέφωνο να σου πούνε διαθεσιμότητα.

σμαρτφωνε ζητάει η/ο ts όχι μπακατελα

Κάποια πρόταση θέλω από κάποιον για συγκεκριμένο κινητό από προσωπική εμπειρία.

συμπλήρωσε την φόρμα

http://www.insomnia.gr/topic/624518-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-smartphone/?do=findComment&comment=55198879

για να σ βοηθήσουμε όσο δυνατόν κλτρα

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 100€

2) Την χρήση του κινητού: Τηλέφωνο, μηνύματα, πλοήγηση, βίντεο απλές εφαρμογές

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5''

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με αφορά 

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι σαν πρωτο κριτήριο για την αγορά κινητού

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι 

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Μάλλον ναι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αδιάφορο γιατί δεν έχω πολλές εφαρμογές

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οσο καλύτερη τόσο το καλύτερο

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...