koukouvagia2098 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας θελω να μεταφέρω απο ενα iPhone 4 σε ενα samsung j5 της επαφές μου μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορω να το κανω Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 https://itunes.apple.com/gr/app/contacts-backup-is-contacts/id509070714?l=el&mt=8 (Κάποιος να φτιάξει τον τίτλο) 1
dimitris_213 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πας στο icloud και κανεις εξαγωγη τις επαφες σου σε μορφη vcard. Επειτα θα πας στο gmail και θα κανεις απλα εισαγωγη το αρχειο σου απο το icloud.......και εισαι ετοιμος.
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πας στο icloud και κανεις εξαγωγη τις επαφες σου σε μορφη vcard. Επειτα θα πας στο gmail και θα κανεις απλα εισαγωγη το αρχειο σου απο το icloud.......και εισαι ετοιμος. Αρκεί να είναι όλες στον iCloud και όχι σκορπισμένες σε iCloud, Gmail, On My iPhone κλπ. Επίσης κάποιες φορές οι browsers αρνούνται να κάνουν export. Με την εφαρμογούλα κάνεις ό,τι γουστάρεις.
dimitris_213 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αρκεί να είναι όλες στον iCloud και όχι σκορπισμένες σε iCloud, Gmail, On My iPhone κλπ. Επίσης κάποιες φορές οι browsers αρνούνται να κάνουν export. Με την εφαρμογούλα κάνεις ό,τι γουστάρεις. Δεν αντιλεγω. αν και δεν την ξερω την εφαρμογη για τον λογο οτι παντα με εξυπηρετουσε ο τροπος που περιεγραψα....αλλα παω πασο. Κατι θα ξερεις...
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν αντιλεγω. αν και δεν την ξερω την εφαρμογη για τον λογο οτι παντα με εξυπηρετουσε ο τροπος που περιεγραψα....αλλα παω πασο. Κατι θα ξερεις... Ξέρω αυτά που έχω τραβήξει από γνωστούς και φίλους. Εσένα σε εξυπηρετούσε διότι ήξερες τι έκανες. Πολλοί δεν ξέρουν πώς λειτουργούν οι λογαριασμοί με τις επαφές, τα sync, τους default account κλπ. και καταλήγουν με σκόρπιες επαφές που πρέπει να κάνουν merge και πάει λέγοντας. Η εφαρμογή κάνει export σε csv [dedicated για Gmail, το αναφέρει ως "Gmail (csv)], outlook (xls), vCard και Excel. 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το «επαφον» στον τίτλο μου θύμισε αιφον τον όπως το γράφουν κάποιοι.Κοντά έπεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα