Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω να μεταφέρω απο ενα iPhone 4 σε ενα samsung j5 της επαφές μου μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως μπορω να το κανω

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πας στο icloud και κανεις εξαγωγη τις επαφες σου σε μορφη vcard. Επειτα θα πας στο gmail και θα κανεις απλα εισαγωγη το αρχειο σου απο το icloud.......και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Πας στο icloud και κανεις εξαγωγη τις επαφες σου σε μορφη vcard. Επειτα θα πας στο gmail και θα κανεις απλα εισαγωγη το αρχειο σου απο το icloud.......και εισαι ετοιμος.

Αρκεί να είναι όλες στον iCloud και όχι σκορπισμένες σε iCloud, Gmail, On My iPhone κλπ. Επίσης κάποιες φορές οι browsers αρνούνται να κάνουν export. Με την εφαρμογούλα κάνεις ό,τι γουστάρεις.

Δημοσ.

Αρκεί να είναι όλες στον iCloud και όχι σκορπισμένες σε iCloud, Gmail, On My iPhone κλπ. Επίσης κάποιες φορές οι browsers αρνούνται να κάνουν export. Με την εφαρμογούλα κάνεις ό,τι γουστάρεις.

Δεν αντιλεγω. αν και δεν την ξερω την εφαρμογη για τον λογο οτι παντα με εξυπηρετουσε ο τροπος που περιεγραψα....αλλα παω πασο. Κατι θα ξερεις...:)

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω. αν και δεν την ξερω την εφαρμογη για τον λογο οτι παντα με εξυπηρετουσε ο τροπος που περιεγραψα....αλλα παω πασο. Κατι θα ξερεις... :)

Ξέρω αυτά που έχω τραβήξει από γνωστούς και φίλους.  :)

Εσένα σε εξυπηρετούσε διότι ήξερες τι έκανες. Πολλοί δεν ξέρουν πώς λειτουργούν οι λογαριασμοί με τις επαφές, τα sync, τους default account κλπ. και καταλήγουν με σκόρπιες επαφές που πρέπει να κάνουν merge και πάει λέγοντας.

Η εφαρμογή κάνει export σε csv [dedicated για  Gmail, το αναφέρει ως "Gmail (csv)], outlook (xls), vCard και Excel.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...