tiniakos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εδώ και λίγο καιρό έχω πάρει 2 δίσκους Intenso 2tb http://www.skroutz.gr/s/4053368/Intenso-Memory-Case-2-5-USB-3-0-2TB.html Δεν τους διαβάζει όμως το Hard disk sentinel ενώ οι δίσκοι δουλεύουν κανονικά. Έχω έναν ίδιο αγορασμένο πριν 2 χρόνια και τον αναγνωρίζει το πρόγραμμα. Το μήνυμα που παίρνω είναι αυτό: Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι άγνωστή.Αυτή η συστοιχία RAID δεν παρέχει πρόσβαση για τις λεπτομέρειες δίσκου στη συστοιχία.Έκανα format κτλ αλλά το ίδιο πράγμα σε οποιονδήποτε υπολογιστή έχει το hard disk sentinel. Μάλιστα μπορώ να τον δω έτσι μόνο με την portable έκδοση στην κανονική κολλάει το πρόγραμμα όταν βάλω ένα από τους δύο δίσκους.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για καποιο λογο οι συγκεκριμενοι δισκοι τρωνε κολλημα με το hd sentinel. Και ο δικος μου intenso 500gb τρωει κολλημα.Δεν εχει κατι ο δισκος.Μην ανχωνεσαι.
tiniakos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πως μπορώ όμως να βλέπω σε τι κατάσταση είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα