Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα,

σημερα ξαφνικα το συστημα μου αρχισε να κολλαει και να κανει restarts απο μονο του,την ωρα που παιζω CS:GO! Στα αλλα παιχνιδια που δοκιμασα,δεν εκανε κατι! Το θεμα ειναι οτι δεν μου το κανει μονο την ωρα που ειμαι in game αλλα και στο alt tab ενω δεν παιζω και απλα το παιχνιδι τρεχει στο background.

Ξερετε τι μπορει να φταιει? Να παω για re-install και αν δεν φτιαξει να παω για φορματ?

edit : Το εκανε τωρα και στα αλλα παιχνιδια που μπηκα (π.χ paladins)

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.

Ναι μονο σε games.Εκανα unistall ολους τους drivers και τους ξαναπερασα απο την αρχη αλλα παλι τα ιδια μου κανει.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό ή κάρτα ψοφάει μάλλον. Κατέβασε κανένα benchmark και τρέξε.

εχεις κατι να προτεινεις?

Δημοσ.

Τροφοδοτικο βρωμαει. Ιδια ακριβως συμπτωματα και στο δικο μου evga 850p2 που εφυγε για αντικατασταση!

Εχουμε τιποτα για να το  σιγουρεψουμε αυτο? Εννοω καποιο "τεστακι" !

• Like 1
Δημοσ.

Κατεβασε πρωτα  κανα προγραμματακι για να δεις τι θερμοκρασιες πιανει η καρτα και αν ολα οκ που δεν το νομιζω τοτε θα κοιταξεις για το τροφοδοτικο αν και αμεσως μετα την καρτα πρεπει να δεις την cpu μηπως ανεβαζει αυτη θερμοκρασιες οταν παιζεις και θελει γενικα καθαρισμα παστουλες κτκ. Κατεβασε το  speedfan και κοιτα να δεις τι γινεται

Δημοσ.

Λοιπον παιδια, επανηλθα. 

Εσβησα δευτερη φορα και ξαναπερασα drivers και για καποιο λογο εφτιαξε αλλα απο κεινη τωρα freezarει παρα πολυ συχνα οταν ειμαι μεσα σε παιχνιδι,CS:GO κυριως. Εκει που παιζω τρωει κολλημα 1-2 δευτερολεπτα μετα παλι ολα καλα! Αλλα το κανει πολυ συχνα.

Τωρα στο 3Dmark ειχα αυτα τα αποτελεσματα.

Απο θερμοκρασιες οταν παιζω ειμαι καλα.

Max GPU 47oC

Max CPU 57oc

Απο υγεια δισκου:

100% ο δισκος που εχω τα games.

92% o δικος που εχω μονο για windows.

post-286722-0-62083300-1477171813_thumb.png

Δημοσ.

Το 92% σημαίνει ότι αρχίζει να πεθαίνει. Δες αν πέσει, έστω και κατα 1% κάνεις backup και τον αφήνεις στην άκρη.

Εγώ θα έκανα backup και σήμερα κιόλας.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια, επανηλθα. 

Εσβησα δευτερη φορα και ξαναπερασα drivers και για καποιο λογο εφτιαξε αλλα απο κεινη τωρα freezarει παρα πολυ συχνα οταν ειμαι μεσα σε παιχνιδι,CS:GO κυριως. Εκει που παιζω τρωει κολλημα 1-2 δευτερολεπτα μετα παλι ολα καλα! Αλλα το κανει πολυ συχνα.

Τωρα στο 3Dmark ειχα αυτα τα αποτελεσματα.

Απο θερμοκρασιες οταν παιζω ειμαι καλα.

Max GPU 47oC

Max CPU 57oc

Απο υγεια δισκου:

100% ο δισκος που εχω τα games.

92% o δικος που εχω μονο για windows.

57 βαθμοί gpu αποκλείεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...