Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια, Προκειται για ενα Z50-75 που χει τον FX-7500. Για καποιο λογο μου εχει χρονισμενους τους πυρηνες του στο ~1Ghz και τρωω τραγικα fps λογω αυτου ingame οπως βλεπεται και στο prntscrn. Το αστειο ειναι οτι πριν λιγες μερες που το σεταρα, δοκιμασα να παιξω ξανα ενα game και ημουν μια χαρα στα ~30 fps. Σημερα που το ανοιξα ξανα, ηταν ολα χαλια και αποφασισα να κατεβασω το system monitor της Amd και βλπεω οτι ειναι σε τοσο χαμηλη συχνοτητα η cpu. Και στο resource monitor των Windows λεει cpu usage 33% και ο χρονισμος στα 1,07Ghz. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια, ξερει κανεις; Το εχω να ειναι σε Performance Settings οταν ειναι σε μπριζα... Δεν μου 'ρχεται κατι αλλο στο μυαλο. EDIT: Ολους τους οδηγους τους περασαν αυτοματως τα W10 επομενως αποφασισα να περασω τον τελευταιο οδηγο για τα γραφικα απ' την AMD και ετσι διορθωθηκε το προβλημα. Σταθερα 29-30 fps.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 To διαπιστωσα κι εγω με τον δυσκολο δυστυχως τροπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα