FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Γιατί θεωρώ, ίσως εσφαλμένα, ότι πληρώνω το 4k και χάνω κάπου αλλού για να διατηρηθεί χαμηλή η τιμή Στο 3d χανεις ισως.
graphist83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πήρα τελικά την 43άρα. Καλή φάση, σαφώς ανώτερη από την αρχαιολογία που είχα. Παίζει μια χαρά και τις ταινίες στο Synology NAS μέσω powerline, παίζει και το ασύρματο πληκτρολόγιο/touchpad επίσης καλά. Το μόνο που μένει είναι δοκιμάσω να βγάλω τον ήχο μέσω οπτικής στον ενισχυτή για 5.1. Ψιλοτίμια αγορά, ειδικά με τιμολόγιο. Την 6000?
keriax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Τελικά πήρα την UE43KU6000 την βρήκα σε προσφορά 479 ευρώ.Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή για αυτά που θέλω.Θα την βάλω σε βάση σταθερή όχι βραχίονα,μπορείται να μου προτείνετε κάποια βάση τοίχου οικονομική σε 43 ίντσες? Τι είναι VESA και τι VESA έχει η tv ?Θέλω να κάνω σωστή επιλογή ώστε η βαση να μήν ενοχλεί τις συνδέσεις, καλώδια,USB.
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Την 6000? Ναι, την ίδια που πήρε και ο Keriax. Σε ό,τι αφορά στο calibration, έβαλα λίγο τις ρυθμίσεις που βρήκα στο διαδίκτυο, αλλά δε με ικανοποιούσε το αποτέλεσμα, χωρίς να αμφισβητώ την ακρίβειά τους. Απλώς ήθελα κάτι πιο εντυπωσιακό, οπότε τις λίγες ώρες που την έχω, δοκιμάζω dynamic με κάποιες μικροτροποποιήσεις. To HDR μου φάνηκε "κάπως". To upscale σε hd κανάλια το βρήκα πολύ ικανοποιητικό, με εντυπωσίασε η εικόνα σε netflix, είδα ένα επεισόδιο του Narcos και θα ορκιζόμουν ότι έβλεπα 4k περιεχόμενο, αλλά δεν έχω αυτό το πακέτο (ακόμα). Καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα