Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω μια smart tv 40-43 ιντσών και το πόσο που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 500 ευρό. Προορίζεται για οτέ tv,ταινίες και αθλητικά. Η απόσταση που θα βλέπω  είναι 2 με 2,5 μετρά. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για tv γιαυτό θα ήθελα να κάνω όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. 

Έχω καταλήξει σε αυτές της δυο:

1) Samsung UE40J6200 

http://www.skroutz.gr/s/6884139/Samsung-UE40J6200.html

2) Samsung UE40KU6000

http://www.skroutz.gr/s/9056146/Samsung-UE40KU6000.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+ue40ku6000

Ποια από τις δυο προτείνετε ή υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η πρωτη καποτε ηταν best off στα χρηματα της για αυτα ου θες. Αλλα δυσευρετη καθως ειναι περισινη και κατηργημενη.

Η δευτερη ειναι νεο μοντελο 4Κ το οποιο σε αυτες τις ιντσες ισως οχι τοσο απαραίτητο. Υπερτερει σε smart και σε codec - hardware. Υπολειπεται  ελαφρως σε κινηση απο την 6200 αλλα εχει καλο motion interpolation και δεν ειναι τα πραγματα τοσο ασχημα για 50ΗΖ. Κατ εμε μαλλον την κουρτινα δυο.  Δεν νομιζω να αντιληφθείς κατι που να σε ενοχλησει.

Δημοσ.

Η πρωτη καποτε ηταν best off στα χρηματα της για αυτα ου θες. Αλλα δυσευρετη καθως ειναι περισινη και κατηργημενη.

Η δευτερη ειναι νεο μοντελο 4Κ το οποιο σε αυτες τις ιντσες ισως οχι τοσο απαραίτητο. Υπερτερει σε smart και σε codec - hardware. Υπολειπεται  ελαφρως σε κινηση απο την 6200 αλλα εχει καλο motion interpolation και δεν ειναι τα πραγματα τοσο ασχημα για 50ΗΖ. Κατ εμε μαλλον την κουρτινα δυο.  Δεν νομιζω να αντιληφθείς κατι που να σε ενοχλησει.

Δηλαδή πιστεύεις ότι σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερή επιλογή ή μπορώ να βρω και κάτι καλύτερο ?

Δημοσ.

Αν θες κάτι πιο οικονομικό δες κι αυτήν http://www.skroutz.gr/s/8602981/Sony-KDL-40WD650.html?keyphrase=sony+40wd650

Αλλά γενικά η ku6000 είναι πολύ καλή τηλεόραση και θα την ευχαριστηθείς! Σκέψου βέβαια ότι με 100 ευρώ παραπάνω παίρνεις την 50αρα που για την απόσταση που βλέπεις είναι καλύτερη επιλογή..

Δημοσ.

Τελικά θα ανέβω στα χρήματα για να πάω στις 43 ή 50 ίντσες(ku6000). Ρε παιδιά δεν ειναι λίγο μεγάλη η 50άρα για 2 μέτρα αποσταση? Την είδα απο κοντά σε μαγαζί και μου φαίνετε πολύ μεγάλη! Φοβάμαι να μην γίνεται κουραστική η παρακολούθηση. Η 43 ίντσες μήπως έιναι πιο ιδανικές για αυτή την απόσταση?

Δημοσ.

Παρε οσο πιο μεγαλη μπορεις και σε λιγο θα σου φαινεται κι αυτη μικρη

Μην κοιτας τοσο το  smart και το 3d

Το πρωτο ειναι αχρηστο και αστειο αν μπορεις να συνδεσεις ενα pc και το δευτερο αδιαφορο και κουραστικο στους πιο πολλους

To πολυ να εχω δει μια ταινια 3d και να εχω ανοιξει το smart 2 φορες τα 3 χρονια

Δημοσ.

Τι θα βλέπεις digea, ote tv, nova, ταινίες, αθλητικά, θα παίζεις παιχνίδια, προγράμματα με χαμηλή ανάλυση ή τέτοιο υλικό;

Στα δύο μέτρα δεν έχει νόημα το 4k σε 40 ίντσες δεν θα καταλαβαίνεις διαφορά από μια fullhd εκτός από τη χειρότερη εικόνα σε συμβατικά κανάλια για τηλεόραση 4k τέτοιου κόστους.. Ακόμα και μια στις 50 ίντσες είναι στο όριο να καταλάβεις τη διαφορά στην ανάλυση, μία στις 55 ίντσες μάλιστα θα το καταλάβεις σίγουρα. Δεν λέω να πάρεις 55 ίντσες για τα δύο μέτρα για να παρακολουθείς digea να μη παρεξηγηθούμε.

Αλλά απάντησε πρώτα. 

Δημοσ.

Όπως ανέφερα στην αρχή θα είναι για ΟΤΕ tv αθλητικά απο ΟΤΕ και ταινίες.Αποφάσισα τελικά να πάω σε 43 ή 50 ίντσες ku 6000.Τις είδα απο κοντα να παίζουνε και μου φάνηκε τεράστια η 50αρα για τα 2 μετρα που θα βλέπω, ισως επειδή 10 χρόνια τωρα εχω 32αρα.Φοβάμαι να μην κουράζει η κοντινή απόσταση π.χ στους υπότιτλους.Ποιά ειναι ιδανική για την απόσταση αυτή 43 ή 50 ίντσες ?

Δημοσ.

Όπως ανέφερα στην αρχή θα είναι για ΟΤΕ tv αθλητικά απο ΟΤΕ και ταινίες.Αποφάσισα τελικά να πάω σε 43 ή 50 ίντσες ku 6000.Τις είδα απο κοντα να παίζουνε και μου φάνηκε τεράστια η 50αρα για τα 2 μετρα που θα βλέπω, ισως επειδή 10 χρόνια τωρα εχω 32αρα.Φοβάμαι να μην κουράζει η κοντινή απόσταση π.χ στους υπότιτλους.Ποιά ειναι ιδανική για την απόσταση αυτή 43 ή 50 ίντσες ?

Στην ίδια φάση είμαι και προέρχομαι από παλιά 32άρα.  Έχω κλείσει την 50άρα σε καλή τιμή, δεν την έχω πληρώσει ακόμα, λογικά αύριο. Αλλά και πάλι, δεν είμαι ενθουσιασμένος. Παίζει καμία καλή full hd στα ίδια χρήματα;

Δημοσ.

Γιατι να πας σε Full HD στα ιδια χρηματα? Σκοπευεις να την αλλαξεις σε ενα δυο χρονια? Τοτε παρε. Αλλιως μια 4Κ ειναι πιο FUTURE PROOF επιλογη.

Περι Digea κτλ που ειπωθηκαν, τουλαχιστον για την συγκεκριμενη δεν ισχυει. Ο scaler της κανει πολυ καλη δουλεια ακομα και στην χαμηλη αναλυση. Μην ξεχναμε οτι τα περισσοτερα HD καναλια εχουν αρχισει και παιζουν ολο και συχνοτερα 1080 υλικο με σοβαρα αποτελεσματα. Τωρα εαν κρινουμε την τεχνολoγια της TV εν ετη 2016, για το πως θα δειχνει το EXTRA η το Kontra, blueskay κτλ τοτε θεωρω οτι καπου κανετε λαθος. Παρτε την φθηνοτερη.   

Δημοσ.

Γιατι να πας σε Full HD στα ιδια χρηματα? Σκοπευεις να την αλλαξεις σε ενα δυο χρονια? Τοτε παρε. Αλλιως μια 4Κ ειναι πιο FUTURE PROOF επιλογη.

Γιατί θεωρώ, ίσως εσφαλμένα, ότι πληρώνω το 4k και χάνω κάπου αλλού για να διατηρηθεί χαμηλή η τιμή... Τελικά, μάλλον με βλέπω για το 43άρι μοντέλο που στο mediamarkt το βρίσκει κανείς στα 479.

Ερώτηση, αυτής της κατηγορίας οι τηλεοράσεις, τι απόδοση έχουν στην μπάλα; Θα βλέπω σπασίματα;

Δημοσ.

Πήρα τελικά την 43άρα. Καλή φάση, σαφώς ανώτερη από την αρχαιολογία που είχα. Παίζει μια χαρά και τις ταινίες στο Synology NAS μέσω powerline, παίζει και το ασύρματο πληκτρολόγιο/touchpad επίσης καλά. Το μόνο που μένει είναι δοκιμάσω να βγάλω τον ήχο μέσω οπτικής στον ενισχυτή για 5.1. Ψιλοτίμια αγορά, ειδικά με τιμολόγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...