Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα απο χθες το iPhone 6s που εχω, δεν αναγνωρίζει τον φορτιστή (γνήσιος απο την 1μερα) δοκίμασα κ 2ο αλλα πάλι τίποτα!
Το άφησα όλο το βράδυ κ απο 4% το πρωι ήταν 40% ενώ δεν έδειχνε το σύμβολο οτι φορτίζει.
Ξέρει κανεις τι παίζει;
Εγγύηση με καλύπτει; εχω ως τον Φλεβάρη και αν ναι που πρέπει να απευθυνθώ;
Γιατι το είχα πάρει χωρίς απόδειξη απο αγγελία αλλα σφραγισμένο.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπερα απο χθες το iPhone 6s που εχω, δεν αναγνωρίζει τον φορτιστή (γνήσιος απο την 1μερα) δοκίμασα κ 2ο αλλα πάλι τίποτα!

Το άφησα όλο το βράδυ κ απο 4% το πρωι ήταν 40% ενώ δεν έδειχνε το σύμβολο οτι φορτίζει.

Ξέρει κανεις τι παίζει;

Πρέπει να το πάς εκεί που είναι αγορασμένο. Μπορεί η εγγύηση να γράφει ότι είναι Ευρωπαϊκή και γενικής κάλυψης αλλά υπεύθυνος να το στείλει για service ή  αντικατάσταση είναι συμφωνα με τον νόμο ο retailer που το πούλησε

Δημοσ.

Ξέρει κανεις τι παίζει;

Μπες εδώ: https://checkcoverage.apple.com/gr/el/;jsessionid=6TgvYF9Lp5HPQmZ618J5PGbbvmfXtvVKWnByKxbSnc4F2KXp0RsY!1531806232 και δες αν έχεις εγγύηση βάζοντας το s/n αν έχεις εγγύηση πήγαινε το κανονικά σε service infoquest η document και θα στο φτιάξουν η θα στο κάνουν αντικατάσταση. Αν δεν έχεις εγγύηση τότε χρειάζεσαι απόδειξη για τον 2ο χρόνο οπωσδήποτε και το τηλέφωνο θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκό.
Δημοσ.

Ευχαριστώ αυτο μου βγάζει άρα θα απευθυνθώ εκει που μου είπατε !

Αυτο

Όχι φίλε μου,

Να το πας στην document αυτοί αναγνωρίζουν και το 2ο έτος χωρίς απόδειξη κιόλας και είναι άψογοι στο σέρβις. Τα στέλνουν στην ίδια την apple αν χρειαστεί.. μην το πας στο μαγαζί που αγοράστηκε..

Δημοσ.

Κι εμένα μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα. Αρχικά δεν το αναγνώριζε το pc και μετά σταμάτησε να φορτίζει. Πήγα στον επίσημο αντιπρόσωπο την istorm μου λένε ναι έχει εγγύηση το usb και το μπριζάκι και όταν το βάλανε για έλεγχο ξαφνικά άρχισε να δουλεύει. Δε ξέρω πως και τι. Με το που γύρισα σπίτι το αναγνώριζε και ο υπολογιστής και φόρτιζε κανονικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...