Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Οποιος ενδιαφερεται πουλαω το rift μου. Εχω ανεβασει αγγελια.

Αναβαθμιζεις η .. βαρεθηκες?  (Δε μπαινεις καθολου discord να τα πουμε)

Δημοσ.
1 hour ago, pentraks said:

Αναβαθμιζεις η .. βαρεθηκες?  (Δε μπαινεις καθολου discord να τα πουμε)

Έχετε κανάλι στο disc για VR ή εννοούσες σε προσωπικό επίπεδο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

Έχετε κανάλι στο disc για VR ή εννοούσες σε προσωπικό επίπεδο;

Στον φιλο screming trees απευθυνθηκα που βρισκεται στο disc κανάλι μας, αρα και τα δυο!!!!  :) :) 

Επεξ/σία από pentraks
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kgian είπε

Ο μόνος λόγος που έχω κρατηθεί είναι που δεν έχει ασύρματο ακόμα. 

οταν θα βγει ομως θα εχεις διπλα έξοδα! !!!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vfragos είπε

Έλπιζα οτι θα παραλάβω σήμερα αλλά τελικά Δευτέρα....γαμώτο....

αστα κι εγω στο ιδι ο καζανι βραζω, εχω κανει 2 μερες τωρα 22323 κλικ στο tracking  και ειχα προετοιμαστει ΣΚ να το λιωσω...

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα χτες στο bigscreen. Χαμός από quest και rift S. Το S είναι μεγάλη αλλαγή λόγω διαφορετικού design headstrap. Η εικόνα καλύτερη (όπως είχα δει με το go), τα ακουστικά χειρότερα αλλά μάλλον επαρκή. Το quest είναι τοπ για ανθρώπους που δεν είχαν pcvr. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kgian είπε

Μπήκα χτες στο bigscreen. Χαμός από quest και rift S. Το S είναι μεγάλη αλλαγή λόγω διαφορετικού design headstrap. Η εικόνα καλύτερη (όπως είχα δει με το go), τα ακουστικά χειρότερα αλλά μάλλον επαρκή. Το quest είναι τοπ για ανθρώπους που δεν είχαν pcvr. 

Η εικόνα όχι απλά καλύτερη, είναι άλλο επίπεδο. Μια χαρά είναι τα ακουστικά, όταν ταυτόχρονα θέλεις επαφή με τον χώρο γύρω σου χρησιμοποιείς τα ενσωματομένα και όταν θέλεις immersion κοτσάρεις in ear headphones και έχει ήχο σούπερ. Έχω και απο το note 9 ήδη κάτι καλά της AGK που δεν τα χρησιμοποιώ γιατί έχω bluetooth για το τηλέφωνο, ότι πρέπει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, vfragos είπε

Η εικόνα όχι απλά καλύτερη, είναι άλλο επίπεδο. Μια χαρά είναι τα ακουστικά, όταν ταυτόχρονα θέλεις επαφή με τον χώρο γύρω σου χρησιμοποιείς τα ενσωματομένα και όταν θέλεις immersion κοτσάρεις in ear headphones και έχει ήχο σούπερ. Έχω και απο το note 9 ήδη κάτι καλά της AGK που δεν τα χρησιμοποιώ γιατί έχω bluetooth για το τηλέφωνο, ότι πρέπει.

ενταξει μολις με γλιτωσες 50€ να παρω ακουστικα. Εχω κι εγω το Note 9 και ξεχασμενα τα σφραγισμενα  ακουστικα του...  θεος

Επεξ/σία από pentraks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...