screaming_trees Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Οποιος ενδιαφερεται πουλαω το rift μου. Εχω ανεβασει αγγελια.
pentraks Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Οποιος ενδιαφερεται πουλαω το rift μου. Εχω ανεβασει αγγελια. Αναβαθμιζεις η .. βαρεθηκες? (Δε μπαινεις καθολου discord να τα πουμε)
screaming_trees Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, pentraks είπε Αναβαθμιζεις η .. βαρεθηκες? (Δε μπαινεις καθολου discord να τα πουμε) Θα παρω το S οποτε λεω να δωσω το παλιο. 1
Aggeluska Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 hour ago, pentraks said: Αναβαθμιζεις η .. βαρεθηκες? (Δε μπαινεις καθολου discord να τα πουμε) Έχετε κανάλι στο disc για VR ή εννοούσες σε προσωπικό επίπεδο;
pentraks Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε Έχετε κανάλι στο disc για VR ή εννοούσες σε προσωπικό επίπεδο; Στον φιλο screming trees απευθυνθηκα που βρισκεται στο disc κανάλι μας, αρα και τα δυο!!!! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από pentraks
dimosfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δεν αντεξα το παρήγγειλα και εγώ στα 477 απο amazon.it με την express
kgian Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ο μόνος λόγος που έχω κρατηθεί είναι που δεν έχει ασύρματο ακόμα.
pentraks Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, kgian είπε Ο μόνος λόγος που έχω κρατηθεί είναι που δεν έχει ασύρματο ακόμα. οταν θα βγει ομως θα εχεις διπλα έξοδα! !!!
vfragos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Έλπιζα οτι θα παραλάβω σήμερα αλλά τελικά Δευτέρα....γαμώτο....
dimosfc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Διαβαζω κατι κουλα για το tracking ελπιζω να μην εχουμε κανενα προβλημα.Εγω 4-5 Ιουνίου
pentraks Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, vfragos είπε Έλπιζα οτι θα παραλάβω σήμερα αλλά τελικά Δευτέρα....γαμώτο.... αστα κι εγω στο ιδι ο καζανι βραζω, εχω κανει 2 μερες τωρα 22323 κλικ στο tracking και ειχα προετοιμαστει ΣΚ να το λιωσω... 1
kgian Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μπήκα χτες στο bigscreen. Χαμός από quest και rift S. Το S είναι μεγάλη αλλαγή λόγω διαφορετικού design headstrap. Η εικόνα καλύτερη (όπως είχα δει με το go), τα ακουστικά χειρότερα αλλά μάλλον επαρκή. Το quest είναι τοπ για ανθρώπους που δεν είχαν pcvr.
vfragos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, kgian είπε Μπήκα χτες στο bigscreen. Χαμός από quest και rift S. Το S είναι μεγάλη αλλαγή λόγω διαφορετικού design headstrap. Η εικόνα καλύτερη (όπως είχα δει με το go), τα ακουστικά χειρότερα αλλά μάλλον επαρκή. Το quest είναι τοπ για ανθρώπους που δεν είχαν pcvr. Η εικόνα όχι απλά καλύτερη, είναι άλλο επίπεδο. Μια χαρά είναι τα ακουστικά, όταν ταυτόχρονα θέλεις επαφή με τον χώρο γύρω σου χρησιμοποιείς τα ενσωματομένα και όταν θέλεις immersion κοτσάρεις in ear headphones και έχει ήχο σούπερ. Έχω και απο το note 9 ήδη κάτι καλά της AGK που δεν τα χρησιμοποιώ γιατί έχω bluetooth για το τηλέφωνο, ότι πρέπει. 1
pentraks Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, vfragos είπε Η εικόνα όχι απλά καλύτερη, είναι άλλο επίπεδο. Μια χαρά είναι τα ακουστικά, όταν ταυτόχρονα θέλεις επαφή με τον χώρο γύρω σου χρησιμοποιείς τα ενσωματομένα και όταν θέλεις immersion κοτσάρεις in ear headphones και έχει ήχο σούπερ. Έχω και απο το note 9 ήδη κάτι καλά της AGK που δεν τα χρησιμοποιώ γιατί έχω bluetooth για το τηλέφωνο, ότι πρέπει. ενταξει μολις με γλιτωσες 50€ να παρω ακουστικα. Εχω κι εγω το Note 9 και ξεχασμενα τα σφραγισμενα ακουστικα του... θεος Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από pentraks
kgian Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Έτσι και έβγαζαν ασύρματο επίσημο αντάπτορα στα 200Ε το είχαν πάρει όλοι λέμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα