Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωστό το vive port. Έχει τα προβλήματα του βέβαια. Θα τα γράψω αργότερα γιατί είμαι από κινητό. 

• Like 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμφάνισε ενημέρωση το amazon γερμανίας πότε θα έχω το rift S στα χέρια μου. 24-27 Μαίου. Αν κρίνω απο προηγούμενες παραγγελίες θεωρώ οτι θα το έχω στις 24.😀

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vfragos είπε

Εμφάνισε ενημέρωση το amazon γερμανίας πότε θα έχω το rift S στα χέρια μου. 24-27 Μαίου. Αν κρίνω απο προηγούμενες παραγγελίες θεωρώ οτι θα το έχω στις 24.😀

Νομιζω οτι εννοει οτι παραλαμβανουν αυτες τις ημερομηνιες. Αλλα και παλι, πανω κατω καπου εκει θα ειναι και η παραδοση ;)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pentraks είπε

Νομιζω οτι εννοει οτι παραλαμβανουν αυτες τις ημερομηνιες. Αλλα και παλι, πανω κατω καπου εκει θα ειναι και η παραδοση ;)

Όχι, μέχρι χθές μου έλεγε οτι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να ξέρουμε πότε θα παραλάβεις. Σήμερα μου εμφάνισε παραλαβή (όχι αποστολή) 24-27. Όταν το amazon λέει "arriving" σημαίνει πότε φτάνει η παραγγελία στην πόρτα σου.

oculus order.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ιδια βγαζει και σε μένα ;) οπως και να εχει, ειμαστε κοντα!!!

Επεξ/σία από pentraks
  • Like 1
Δημοσ.

Άντε παιδιά με το καλό να παραλάβετε, εγώ σκέφτομαι να κρατησω το ένα cv1 (πουλαω στις αγγελίες το δεύτερο μου σε άριστη κατάσταση) λόγω OLED κ ήχου αλλά κ tracking που παίζω σε τελείως σκοτάδι κ να παραγγείλω κ το rift s να γίνει σύγκριση. Όπως κ να έχει το Vr πάει σε καλό δρόμο κ αυτό είναι χαρά για όλους μας!!

Δημοσ.

εγω λεω να περιμενω κανεναν μηνα να δω μηπως βγαλει τίποτα προβλήματα σαν νεα συσκευή . Για την τιμη μονο ελπιζω να μην ανεβει ξαφνικά

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dimosfc είπε

εγω λεω να περιμενω κανεναν μηνα να δω μηπως βγαλει τίποτα προβλήματα σαν νεα συσκευή . Για την τιμη μονο ελπιζω να μην ανεβει ξαφνικά

Οι τιμές δεν ανεβαίνουν, μόνο πέφτουν. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, kgian είπε

Οι τιμές δεν ανεβαίνουν, μόνο πέφτουν. 

Τα ιδια λεγαμε και για το oculus rift και λιγο πριν αποσυρθει η τιμη του ηταν στον Θεό. και εκει που λιγο πριν το αγοραζες 420 καινουργιο μετα εκανε 550 😛

Δημοσ.

Οσοι αγορασατε το oculus rift s απο amazon σας βγηκε 467 με τα μεταφορικα? Ξέρουμε ποια η διαφορα της απλης μεθόδου απο την expedited γιατι μου δινει ιδια τιμη και για τις 2.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα το rift με τα έξτρα ματάκια και τα χειριστήρια. Τι διαφορά έχει το καινούργιο? Πολύ χοντρά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος? Ρωτάω γιατί θέλω να το πάρω ξανά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει , ας το θέσω έτσι, να κάνω την αναβάθμιση ή οχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, dimosfc είπε

Οσοι αγορασατε το oculus rift s απο amazon σας βγηκε 467 με τα μεταφορικα? Ξέρουμε ποια η διαφορα της απλης μεθόδου απο την expedited γιατι μου δινει ιδια τιμη και για τις 2.

H expedited ειναι με παραδοση σε 1-2 μερες και ειναι παντα ακριβοτερη. Ισως να μην ειχε κανει refresh η σελίδα. Εμενα μου κοστισε 23€ περίπου η γρηγορη αποστολή.

2 ώρες πριν, Drolok είπε

Ρε παιδιά είχα το rift με τα έξτρα ματάκια και τα χειριστήρια. Τι διαφορά έχει το καινούργιο? Πολύ χοντρά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος? Ρωτάω γιατί θέλω να το πάρω ξανά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει , ας το θέσω έτσι, να κάνω την αναβάθμιση ή οχι

Εφοσον δεν το εχεις πλεον, ειναι μονοδρομος το S (εφοσον θες συνδεση με υπολογιστη γιατι υπαρχει και το quest ομως) Τα χειριστηρια ειναι επανασχεδιασμένα ωστε να εχουν ανεστραμένο τον δακτύλιο (που εχει τα led) για να μπορει να τα βλεπει η μασκα ευκολοτερα μιας κι εκει βρισκονται πλεον οι καμερες-σενσορες κι οχι σε εξωτερικους USΒ οπως στο original rift. δεν θα ελεγα οτι ειναι χονδρα, στην ιδια φιλοσοφια παντως -σχεδιαστικη- ειναι κι ελαφρως βελτιωμενα κατα τ άλλα.

Επεξ/σία από pentraks
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Αρχίσαμε πάλι 😛 Το oculus rift s έγινε unavailable στο amazon.de

Λογικό, υποθετω πως ολα τα κομματια που ειχε καβατζωσει έφυγαν σε προπαραγγελιες (Επειδη το VR πεθαινει και δε πουλαει πλεον.... χαχαχα :P ) και μαλλον η oculus δεν τους εχει δωσει ακομα ημερομηνια για επομενη φουρνια παραδόσεων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...