Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pentraks, παρηγγειλες βρε θηρίο; Και τι το έκανες το άλλο; 

Ή ζαλάδα συνηθίζεται. 

Το Amazon. Com όταν παραγγέλνεις με πωλητή αυτό ή μεγάλες εταιρίες υπολογίζει και τους φόρους και το λέει σαφώς στο τελευταίο βήμα. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από com και με παίρνουν από DHL να δώσω το οκ για τον εκτελωνισμό (χωρίς φυσικά να με χρεώσουν τίποτα). 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kgian είπε

Pentraks, παρηγγειλες βρε θηρίο; Και τι το έκανες το άλλο; 

Ή ζαλάδα συνηθίζεται. 

Το Amazon. Com όταν παραγγέλνεις με πωλητή αυτό ή μεγάλες εταιρίες υπολογίζει και τους φόρους και το λέει σαφώς στο τελευταίο βήμα. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από com και με παίρνουν από DHL να δώσω το οκ για τον εκτελωνισμό (χωρίς φυσικά να με χρεώσουν τίποτα). 

Ναι δεν αντεξα. Αφου ερθει και περασει τεστ, ενα απο τα 2 θα βγει αγγελια. Λογικα το original rift με 2 σενσορες και τον xbox controller!

Δημοσ.

Με ξυνει και εμενα το χερι μου.ο μονος ενδοιασμος μου ειναι αν το pc  θα αντέξει. Ειμαι με εναν ταπεινό i7 3770κ και μια rx570 4gb 😂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Με ξυνει και εμενα το χερι μου.ο μονος ενδοιασμος μου ειναι αν το pc  θα αντέξει. Ειμαι με εναν ταπεινό i7 3770κ και μια rx570 4gb 😂

δυσκολα τα πραγματα 
Δες εδω

Δημοσ.
23 minutes ago, pentraks said:

δυσκολα τα πραγματα 
Δες εδω

γιατι δυσκολα; εχει την 570 και λεει μινιμουμ 470... Εγω εχω την 1050ti και μια χαρα μου εχει παιξει ολα τα παιχνιδια, χωρις κολληματα κλπ.

Εχω δοκιμασει καμια 15αρια παιχνιδια.

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Εγώ πιο παλιά έπαιζα με έναν i5 35xx δεν θυμάμαι και 970. Μια χαρά έπαιζε. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

γιατι δυσκολα; εχει την 570 και λεει μινιμουμ 470... Εγω εχω την 1050ti και μια χαρα μου εχει παιξει ολα τα παιχνιδια, χωρις κολληματα κλπ.

Εχω δοκιμασει καμια 15αρια παιχνιδια.

CPU... 

Το οτι παιρναει τις minimum προδιαγραφες ειναι δεδομένο και σιγουρα θα τρεχει. Το θεμα ειναι (οσους βεβαια ενδιαφερει) με τι settings θα παίζεις ;)   στα γραφικά. Αν δεν εχει ο φιλος απαιτησεις να ειναι ολα στο φουλ η να σκαλίζει το supersampling τοτε ολα οκ θα ειναι!

Επεξ/σία από pentraks
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pentraks είπε

CPU... 

Το οτι παιρναει τις minimum προδιαγραφες ειναι δεδομένο και σιγουρα θα τρεχει. Το θεμα ειναι (οσους βεβαια ενδιαφερει) με τι settings θα παίζεις ;)   στα γραφικά. Αν δεν εχει ο φιλος απαιτησεις να ειναι ολα στο φουλ η να σκαλίζει το supersampling τοτε ολα οκ θα ειναι!

Βλεπω προτεινόμενo i5 4590  που ειναι στις ιδιες επιδοσεις.Χανω κατι? :)

Δημοσ.

Κοιτα το VR λογω "χαμηλης" αναλύσης σε σχεση με τα flat pc games για να τα απολαυσεις οσο γινεται καλυτερα συνηθως τα πουσαρουμε με supersampling   (καποια παιχνιδια εχουν ρυθμιση γι αυτο καποια αλλα επεμβαινεις αλλιως) και τις ρυθμισεις γραφικων στο μεγιστο για να μπορεσεις να  κερδισεις ποιοτητα γραφικων. Δεν ειναι αναγκαστικο αυτο να το κανεις απλα σιγουρα δινει καλυτερη εμπειρια. Αυτα για να τα ανεβασεις θελουν υπολογιστικη ισχυ και -κυριως- GPU.  

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pentraks είπε

Κοιτα το VR λογω "χαμηλης" αναλύσης σε σχεση με τα flat pc games για να τα απολαυσεις οσο γινεται καλυτερα συνηθως τα πουσαρουμε με supersampling   (καποια παιχνιδια εχουν ρυθμιση γι αυτο καποια αλλα επεμβαινεις αλλιως) και τις ρυθμισεις γραφικων στο μεγιστο για να μπορεσεις να  κερδισεις ποιοτητα γραφικων. Δεν ειναι αναγκαστικο αυτο να το κανεις απλα σιγουρα δινει καλυτερη εμπειρια. Αυτα για να τα ανεβασεις θελουν υπολογιστικη ισχυ και -κυριως- GPU.  

Αρα με το pc μου και με μια 1660 θα ειμαι καλυτερα ή θα με κραταει πισω η cpu?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Εννοειται καλυτερα, αλλα το πόσο πλεον θα πρεπει να το δεις στην πράξη για ασφαλη συμπερασματα.
Εφοσον εισαι αποφασισμενος να παρεις VR,  δοκιμασε το με το Setup που εχεις αλλα να το εχεις σιγουρο οτι θα χρειαστει στο αμεσο μελλον η gpu τουλαχιστον. 
(ακομα καλυτερα αν βρεις καμμια μεταχειρισμένη 1080 θα παιξεις ακομα καλυτερα)

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Ωραια ευχαριστώ πολυυ :) Απο δωρεαν game η σπασμένα υπαρχει τιποτα?

Υπάρχουν πολλά δωρεάν. Επίσης ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimosfc είπε

θελει και windows 10...

4 ώρες πριν, dimosfc είπε

καλυτερα κοιτα μια 1070ti 8GB ή 1080 8GB θα βρεις απο 290 - 350 σιγουρα.

Δημοσ.

Υπαρχει μια πλατφορμα να το πω; viveport λεγεται εχει και 14days free trial και μπορεις να παιξει το La Noire και πολλα αλλα vr παιχνιδια. Την εχετε υποψη σας; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...