BRAXOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aliakas είπε δώσε πληροφορίες ντε. νομιζα οτι ηταν γνωστη σε ολους. Βασικα και εγω δισταζα στην αρχη αλλα πραγματικα με γλιτωσε απο προωρη αναβαθμιση πισι. https://gitlab.com/TheIronWolfModding/OpenOVR/blob/master/README.md και το παρακατω: Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από BRAXOS 1
aliakas Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 ωραίος tnx θα το κοιτάξω μαζί με αυτο που βρήκα τώρα που την έψαξα λίγο απ ότι λέει ο μάστορας μπορούμε να πάρουμε πίσω το performance που χάσαμε με το home 2.0 , είναι μια χειροκίνητη διαδικασία αλλά ίσως και να αξίζει τον κόπο α κατάφερα να ποσταρο το ίδιο με σένα
BRAXOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Είναι απλή η διαδικασία. Rename το γνήσιο directory σε oculusoriginal για παράδειγμα. Βάζεις το καινούριο.Manual τα services και δίνω να τα ξεκινάει το OTT με το ανάλογο SS . Αξίζει και με το παραπάνω. 1
mastixas Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 VR is dead!!!11! .. καλά αντε γεια, το 2019 είναι η χρονιά της virtual reality αντε να παρουμε στα χερια μας τα επομενα headsets προσωπικα περιμενω να δω αν μπορει να παιξει αξιοπρεπως με πατεντα το Oculus Quest μεσω wifi streaming τα παιχνίδια του steam vr, αλλιώς πάμε για rift S. Πουλώντας το CV1 μου λόγω ελλειψης αρκετού χρόνου που δεν το χαιρομουν, καταλαβα ποσο μου λειπει το vr . Θα παρω το επομενο και ας εχω μονο μιση ωριτσα να το χαρω όταν μου δινεται η ευκαιρια.
kgian Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Με το go που είχα παίξει με WiFi streaming το αποτέλεσμα σε άλλα παιχνίδια ήταν καλό και σε άλλα χάλια, ανάλογα με την πολύπλοκοτητα της σκηνής. Θα έλεγα πως δεν δουλεύει καλά. Rift S νομίζω είναι καλά.
vfragos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλημέρα παιδιά, πριν το βάλω αγγελία το αναφέρω και εδώ μήπως ενδιαφέρεται κάποιο παιδί. Πουλάω το Οculus rift + 2 sensors + 2 touch controllers + τα extra oculus earphones + vrcover kit με υφασμάτινη και πλενώμενη επένδυση. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει μήνυμα. 1
mastixas Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Ενδιαφερεται κανεις για παραγγελια να μοιραστουμε κανενα μεταφορικο;
vfragos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, mastixas είπε Ενδιαφερεται κανεις για παραγγελια να μοιραστουμε κανενα μεταφορικο; Εγώ ενδιαφέρομαι για το Rift S, απ ότι βλέπω θα παραγγείλω απο amazon γερμανίας με την γρήγορη μέθοδο. Η χρέωση είναι 23€ για 2 rift παει στα 34€ οπότε δεν νομίζω να αξίζει να μπείς στην διαδικασία. Εκτός και έχεις βρεί απο κάπου αλλού που θα έχει νόημα. 1
mastixas Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vfragos είπε Εγώ ενδιαφέρομαι για το Rift S, απ ότι βλέπω θα παραγγείλω απο amazon γερμανίας με την γρήγορη μέθοδο. Η χρέωση είναι 23€ για 2 rift παει στα 34€ οπότε δεν νομίζω να αξίζει να μπείς στην διαδικασία. Εκτός και έχεις βρεί απο κάπου αλλού που θα έχει νόημα. Μπορεις να μου εξηγησεις συνοπτικα να μην ψαχνω, ποσο γρηγορη ειναι η μεθοδος αυτη και αν θυμαμαι ειχα δωσει 20€ για απλη αποστολη επομενως φαινεται να αξιζει η διαφορα. Μεσος ορος ημερων; Το cv1 μου το ειχαν αργησει. Επισης σκεφτομαι αν και ειναι πολυ νωρις για vr cover, παλι θα το χρυσοπληρωσουμε στο μελλον.. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από mastixas
vfragos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, mastixas είπε Μπορεις να μου εξηγησεις συνοπτικα να μην ψαχνω, ποσο γρηγορη ειναι η μεθοδος αυτη και αν θυμαμαι ειχα δωσει 20€ για απλη αποστολη επομενως φαινεται να αξιζει η διαφορα. Μεσος ορος ημερων; Το cv1 μου το ειχαν αργησει Συνήθως απο 2-3 μέρες. Για το vr cover κάτσε να δούμε πρώτα πως θα είναι το υλικό του S και βλέπουμε.😉 Όντως το είχα χρησοπληρώσει θυμάμαι.
mastixas Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Πως υπολογισες τα 23€ γιατι απο οτι βλεπω στο αμαζον εχει να κανει το κοστος και με το βαρος. Ποσο ζυγιζει το rift;
vfragos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, mastixas είπε Πως υπολογισες τα 23€ γιατι απο οτι βλεπω στο αμαζον εχει να κανει το κοστος και με το βαρος. Ποσο ζυγιζει το rift; Δεν τα υπολογισα εγώ, έβαλα παραγγελία και την προχώρησα μέχρι πριν πληρώσω, εκεί σου βγάζει το συνολικό κόστος και πόσο είναι τα μεταφορικά. 1
pentraks Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ζήτω το αθανατο amazon! ΖΗΤΩ!!!! o τοπος θα γεμισει αγγελιες με rift! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από pentraks
kgian Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Εγώ δεν αλλάζω μέχρι να βγει ασύρματο. Μετά συζητάω. Το tpcast μετά από αρκετούς μήνες που το έχω δουλεύει άψογα. Με την μια συνδέεται και δεν αποσυνδέεται. Η μπαταρία κρατάει πολλές ώρες. Μέχρι τώρα δεν με έχει αφήσει. 1
vfragos Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μόλις δόθηκε το Rift, πάω να ρίξω παραγγελία για το Rift S.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα