Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, δεν εννοω τυπου νετφλιξ να βλεπεις σα να εισαι σινεμα σε μεγαλη οθονη. αλλα να εισαι μεσα και να το ζεις. Νομιζω καπου πηρε το ματι μου οτι εχουν βγαλει. Τυπου οπως ειναι αυτο στο oculus με τους δεινοσαυρους 5λεπτες σκηνες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συνηθως σε demo απο ταινιες βρισκεις τετοια κλιπακια, καποιες φορες και διαδραστικά. Εχουν παρα πολυ ωραια γραφικα και ειναι πολυ ενδιαφεροντα.
Δεν υπαρχουν ομως πολλα, στα γρηγορα που μου ερχονται, ghost in a shell, blade runner 2049 το jurrasic park οπως προείπες.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, astralprojections είπε

καλημερα, δεν εννοω τυπου νετφλιξ να βλεπεις σα να εισαι σινεμα σε μεγαλη οθονη. αλλα να εισαι μεσα και να το ζεις. Νομιζω καπου πηρε το ματι μου οτι εχουν βγαλει. Τυπου οπως ειναι αυτο στο oculus με τους δεινοσαυρους 5λεπτες σκηνες

Έχει στο oculus store μερικά τέτοια αλλά δεν ε΄χουν και πολύ ενδιαφέρον. Τα καλύτερα είναι αυτά που είναι φτιαγμένα από τα Felix & Paul studios https://www.felixandpaul.com/?projects/intro

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, astralprojections said:

για να περασεις ευχαριστα Online με φιλους ποιο game θα προτεινατε? το εχω 2 μερες και ακομα ειμαι στην αναζητηση

Δεν το εχω ακομα, το περιμενω μεθαυριο. Απο οτι εχω ψαξει παντως πολλοι παιζουν το Onwards, VR pavlov και Dungeon Knights.

Δημοσ.

Το dungeon knights δεν το ξέρω καν. Εμείς παίζουμε συνήθως  stand out, contractors, onward, eleven table tennis, sports bar VR, ή απλά αράζουμε στα σπίτια μας ή στο bigscreen, μιλάμε και χαζεύουμε καμία σειρά στο σινεμά. 

• Like 2
Δημοσ.

Χθες μου ήρθε το WMR. Δοκίμασα το blade and sorcery, το skyrim και το cave digger. Όλα παίζανε πολύ όμορφα. Γενικά μου άρεσε πολύ το concept. Ήθελα να ρωτήσω κάτι ασχετο, έχετε να μου προτείνετε μπαταρίες για τα χειριστήρια; Είτε συμβατικές είτε επαναφορτιζόμενες 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Χθες μου ήρθε το WMR. Δοκίμασα το blade and sorcery, το skyrim και το cave digger. Όλα παίζανε πολύ όμορφα. Γενικά μου άρεσε πολύ το concept. Ήθελα να ρωτήσω κάτι ασχετο, έχετε να μου προτείνετε μπαταρίες για τα χειριστήρια; Είτε συμβατικές είτε επαναφορτιζόμενες 

Για δες εδώ 

https://steamcommunity.com/app/719950/discussions/0/1733214357979805765/

https://www.windowscentral.com/how-add-rechargeable-batteries-windows-mixed-reality-controllers

Γράψε μας πιο αναλυτικές εντυπώσεις. Τα χειριστήρια έχουν δόνηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, kgian said:

Για δες εδώ 

https://www.windowscentral.com/how-add-rechargeable-batteries-windows-mixed-reality-controllers

3 hours ago, kgian said:

Για δες εδώ 

Δεν είχα πολύ χρόνο να τα δω. Έχουν δόνηση τα χειριστήρια. Όταν αφήνεις τον δείκτη πάνω σε μια επιλογή ας πούμε στο στιμ vr, δονείται μέχρι να το πατήσεις. Αλλά και μέσα στο παιχνίδι έχει δονήσεις. Πολύ καλή απόκριση τα χειριστήρια. Δεν το περίμενα. Και η εικόνα επίσης πάρα πολύ καλή. Παρολου που έχω low entry pc δεν κολλούσε καθόλου. 

Έχεις δοκιμάσει το zero calibre? Σκέφτομαι να δοκιμάσω αυτό ή το contractors που προανεφερες.

Έχω δει τα λινκ για τις μπαταρίες αλλά όλοι λένε να χρησιμοποιούνται μπαταρίες 1.5v και 1.5v επαναφορτιζόμενες με τίποτα δεν βρίσκω πουθενά....

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους. Δεν ξερω ποσοι απο εσας χρησιμοποιειτε την διαδικασια για να μην τρεχει καν το oculus home και το steam vr στα παιχνιδια , αλλα στα simracing που τρεχω σχεδον συνεχεια, ειναι καταπληκτικες οι διαφορες στα fps. Ετρεχα πχ to assetto corsa με σχεδον ολα στο minimum με 1.5 SS  στα 45 fps, ενω τωρα με maximum ρυθμισεις και 1.7SS μεχρι και 5-6 αντιπαλους εχω 90αρια. rfactor2 μερα με την νυχτα. Ακομα και σε παιχνιδια του oculus μπορω να ανεβαζω SS χωρις να ζοριζεται. 

ασχετο με το πρωτο θεμα επειδη η αγορα του oculus μου εγινε λιγους μηνες πριν , οφειλω να πω οτι ειναι οτι πιο ομορφο εχω ζησει στην ζωη μου στην μεγαλη μου διαδρομη στα βιντεοπαιχνιδια και τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν μπηκα σε αυτον τον κοσμο νωριτερα! Το καλο ειναι οτι οι εταιριες ειναι ετοιμες για το επομενο βημα και το 2019 μας περιμενουν πολλα υπεροχα μηχανηματα! 

• Like 2
Δημοσ.

Επεστρεψα για Mini review οσο εχει να κανει το Lenovo Explorer Windows Mixed Reality Headset. Πραγματικα είναι ακριβως αυτο που περιμενα(και ήλπιζα) απο την εμπειρια μου στο VR. Πολυ καλο το headset, ελαφρυ και δεν εχει καθολου εισρροη φωτος απο εξωτερικους παραγωντες. Γενικα μου πηρε λιγες μερες να βρω πως να το χειριζομαι αυτο και τα παιχνδια σε VR αλλα μολις το βρεις η εμπειρια απογειωνεται. Μεχρι στιγμης έπαιξα Zero Caliber, Contagion, Waltz the wizard, Sophies Guardian, Nevrosa, Skyrim VR και Blade & Sorcery και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε σε χειρισμο ουτε σε FPS. Ενα μεγαλο αρνητικο ειναι πως το WMR εχει λιγοτερους τιτλους απο οτι το occulus αλλα απο οτι διαβαζω ολο και περισσοτερα παιχνιδια θα υποστηριζουν στο μελλον το WMR μιας και η Microsoft κανει πολλες πωλησεις. Επιπλεον αρνητικο ειναι οτι οι μπαταριες τελειωνουν σχετικα γρηγορα. Αν παιζεις καθε μερα 1-2 ωρες, τοτε σε μια βδομαδα θες αλλαγη μπαταριων και αν σκεφτει κανεις οτι οι αλκαλικες μπαταριες κοστιζουν 3+ ευρω, ε οπως και να το κανεις ειναι πολλα λεφτα + οικολογικη καταστροφη. Για αυτο το λογο παράγγειλα επαναφορτιζομενες μπαταριες.

13 hours ago, BRAXOS said:

γεια χαρα σε ολους. Δεν ξερω ποσοι απο εσας χρησιμοποιειτε την διαδικασια για να μην τρεχει καν το oculus home και το steam vr στα παιχνιδια , αλλα στα simracing που τρεχω σχεδον συνεχεια, ειναι καταπληκτικες οι διαφορες στα fps. Ετρεχα πχ to assetto corsa με σχεδον ολα στο minimum με 1.5 SS  στα 45 fps, ενω τωρα με maximum ρυθμισεις και 1.7SS μεχρι και 5-6 αντιπαλους εχω 90αρια. rfactor2 μερα με την νυχτα. Ακομα και σε παιχνιδια του oculus μπορω να ανεβαζω SS χωρις να ζοριζεται. 

ασχετο με το πρωτο θεμα επειδη η αγορα του oculus μου εγινε λιγους μηνες πριν , οφειλω να πω οτι ειναι οτι πιο ομορφο εχω ζησει στην ζωη μου στην μεγαλη μου διαδρομη στα βιντεοπαιχνιδια και τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν μπηκα σε αυτον τον κοσμο νωριτερα! Το καλο ειναι οτι οι εταιριες ειναι ετοιμες για το επομενο βημα και το 2019 μας περιμενουν πολλα υπεροχα μηχανηματα! 

καλος ηρθες στον κοσμο του VR!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το opencomposite για να μην τρέχει το steamVR σε steamVR παιχνίδια (όχι steam γενικώς, steamVR) πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχω προβλήματα με τις επιδόσεις μια και έχω υπολογιστή τερατάκι. Συμφωνώ πως το 2019 προβλέπεται υποσ΄χομενο τόσο από hardware όσο και από software. 

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι που το VR εχει πεθάνει οπως θελουν πολλοι φιλοι να πιστευουν.
Νεες μασκες πολλα νεα παιχνιδια  και η κοινοτητα μεγαλώνει.... αυτο ειναι το δεδομενο.!

Δημοσ.
On 02/04/2019 at 09:41, kgian said:

Τσεκαρετε και το Valve Index, το νέο VR Headset που θα βγάλει η Valve τον επόμενο μήνα. Φαίνεται τέλειο. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, BRAXOS είπε

δώσε πληροφορίες ντε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...