kgian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Slightly heroes δωρεάν στο oculus store. Τσιμπήστε το να παίζουμε! https://www.oculus.com/experiences/rift/2136528436425547/ 1 1
xrit86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, kgian είπε Slightly heroes δωρεάν στο oculus store. Τσιμπήστε το να παίζουμε! https://www.oculus.com/experiences/rift/2136528436425547/ στο τσιμπησα ! θενκς!
giorgos147 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω τα 13€ credits που είχαν δοθεί πέρυσι (...), τα οποία αύριο, 13, λήγουν. Επειδή είναι κρίμα να πάνε χαμένα, υπάρχει τίποτα να προταθεί; Ακόμη και διάφορα experiences, οτιδήποτε. Ό,τι και αν κοίταξα σε αυτά τα χρήματα, δε με ενθουσίασε. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από giorgos147
kgian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στα περισσότερα παιχνίδια δεν βλέπω τιμή γιατί τα έχω. Με μια γρήγορη ματιά βλέπω pixel ripped 12.99€. Torn 8.99€. space pirate trainer 14.99. 1
kgian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δοκιμάστε space junkies, δωρεάν μέχρι τις 25 Μαρτίου. Καταπληκτικό! 3 ώρες πριν, Μαγειρας είπε Καλησπερα!Τι ξέρουμε για το rift s; Καλό θα είναι αλλά δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει. Κάτσε να βγει και κανένα review και unboxing.
demmian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 εχω ενα αισθητηρα για πουλημα, αν καποιος ενδιαφερεται. τον ειχα παρει εξτρα απο αμαζον uk , με εγγυηση στο κουτι του. αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει μνμ
kgian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, demmian είπε εχω ενα αισθητηρα για πουλημα, αν καποιος ενδιαφερεται. τον ειχα παρει εξτρα απο αμαζον uk , με εγγυηση στο κουτι του. αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει μνμ Πας για S;
demmian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 οχι προς το παρον. θα κρατησω τα λεφτα να δω, τι θα βγαλει κ vive , να δω κ κριτικες για s και βλεπουμε. ουτως η λλως δεν επαιζα κ καθολου λογω ελλειψης χρονου.
mastixas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Τελικά το s είναι upgrade ή downgrade. Ακούω διάφορα.
kgian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, mastixas είπε Τελικά το s είναι upgrade ή downgrade. Ακούω διάφορα. Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι πλάγια κίνηση, αντίστοιχο με το κλασσικό rift, με λίγο καλύτερη εικόνα και πολύ πιο εύκολο roomscale setup για τον μέσο χρήστη. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από kgian
astralprojections Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Με ταινιες εχει ασχοληθει καποιος? απο παιχνιδακια εχει μεγαλη και ωραια γκαμα
kgian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, 1aggelos1 είπε Εγώ δει πολλούς youtuber που χρησιμοποιησαν το WMR headset και λένε πολύ καλά λόγια. Κανείς δεν λέει κατι για κακή κατασκευη, ή μη ανεσης. Εγώ παραγγείλαμε τα δικά μου για 200€ μετά από παρότρυνση φίλους που πήρε το lenovo explorer και έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Θα δείξει.... Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις και review λοιπόν για το mixed reality headset σου μια και δεν έχουμε δοκιμάσει. Παιχνίδια με πλοκή και μεγάλη διάρκεια: Skyrim VR Fallout VR Όλα τα racing πχ project cars 2 Όλοι οι flight simulators Elite Dangerous Alien Isolation με motherVR mod Dead Effect 2 VR (δεν ξέρω ακριβώς πόση ώρα είναι αλλά είναι μεγαλούτσικο) Doom 3 με VR mod Hellblade: Senua's Sacrifice (8 ώρες μου πήρε) Karnage Chronicles (5 ώρες αλλά έχουν προσθέσει περιεχόμενο από τοτε) LA Noire, the vr case files (7 ώρες) Serious SAM 1,2,3 VR Talos Principle VR The solus project (13 ώρες και θέλω να το ξαναπαίξω, καταπληκτικότατο) Xing: The land Beyond (13 ώρες, έχουν προσθέσει κι άλλο, εξαιρετικό παιχνίδι) The Wizards Minecraft VR Windlands 1+2 (πολύ καλό, το 2 ακόμα καλύτερο μου φάνηκε αλλά δεν έχω στατιστικά) The mages Tale Κάποια άλλα παιχνίδια της oculus που δεν ξέρω πως θα παίζουν και αν θα παίζουν με Mixed reality και revive όπως Chronos, edge of owhere, arktika 1 κλπ. 2 ώρες πριν, astralprojections είπε Με ταινιες εχει ασχοληθει καποιος? απο παιχνιδακια εχει μεγαλη και ωραια γκαμα Τι εννοείς, έχω δει αρκετές ταινίες και 2d και 3D σε virtual cinema στο bigscreen.
Aggeluska Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 On 01/03/2019 at 11:40, kgian said: Slightly heroes δωρεάν στο oculus store. Τσιμπήστε το να παίζουμε! https://www.oculus.com/experiences/rift/2136528436425547/ μιας και βλεπω εχεις γνωσεις στο θεμα. Μπορεις γενικα να προτινεις εφαρμογες(οχι παιχνιδια) που μπορουν να φανουν χρησιμα σε καποιον και μπορει να χρησιμοποιησει με VR? Για παραδειγμα με ποια εφαρμογη βλεπεις ταινιες; Υπαρχει καποια εφαρμογη εκπαιδευτικη; π.χ αν εχει εναν μαυροπινακα και να μπορεις να γραφεις πανω, λεω εγω τωρα... γενικα αν εχεις να προτινεις εφαρμογες που ειναι χρησιμες θα ηταν τελειο!
kgian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Aggeluska είπε μιας και βλεπω εχεις γνωσεις στο θεμα. Μπορεις γενικα να προτινεις εφαρμογες(οχι παιχνιδια) που μπορουν να φανουν χρησιμα σε καποιον και μπορει να χρησιμοποιησει με VR? Για παραδειγμα με ποια εφαρμογη βλεπεις ταινιες; Υπαρχει καποια εφαρμογη εκπαιδευτικη; π.χ αν εχει εναν μαυροπινακα και να μπορεις να γραφεις πανω, λεω εγω τωρα... γενικα αν εχεις να προτινεις εφαρμογες που ειναι χρησιμες θα ηταν τελειο! Εκπαιδευτικές πάρα πολλές. Δηλαδή ντοκυμαντέρ κυρίως όπως wonderfull you, spheres, titans of space, apollo 11 HD, Nefertari και αρκετά άλλα. Στο oculus store είναι πιο εύκολο να τα βρει κανείς αλλά και με αναζήτηση στο google κάπως βρίσκονται. Φυσικά το τεράστιο και υπέροχο Google earth VR. Τέλος οι social εφαρμογές όπως Bigscreen, Vrchat και altspace. Όσον αφορά τις ταινίες υπάρχουν εξειδικευμένες εφαρμογές media player αλλά προσωπικά προτιμώ το Bigscreen ώστε να έχω το Kodi που χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς με όλες τις ευκολίες που μου προσφέρει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα