Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από ότι διαβασα σε μερικά reviews έχει θέματα κατασκευαστικά, άνεσης και συμβατότητας. Επίσης διαβασα ότι έχει το μικρότερο FOV από όλα τα αλλά headsets. Τέλος,  γενικά τα mixed reality headsets δεν έχουν force feedback στα χειριστήρια, δεν έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και ακουστικά, τα οποία γενικώς είναι πολύ σημαντικά. Προσωπικά θα έπαιρνα mixed reality μέχρι 150€ Max και για δεύτερο. Θεωρώ πως το πιο οικονομικό αξιοπρεπές πακέτο είναι το ριφτ. 

Δημοσ.

Το θέμα μου είναι ότι έχω αυστηρά 400 ευρο και η τιμή του ριφτ δεν βοηθάει ουσιαστικά κανενα παιχνιδάκι με παρέα θέλω να παίζω όχι τίποτα τρελό κανένα χορορ και beat Saber έτσι και αλλιώς είμαι κομπετιτιβ γαμερ σε φπς παιχνίδια οπότε δεν είναι κάτι που θα λιώνω επίσης δεν μπορώ να βρω μεταχειρισμένο ριφτ πουθενά και η απορία μου είναι επειδή έχω δει πολλά ριβιους και οι μισοί λένε ότι είναι καλό για παιχνίδια και οι άλλοι μισοί λένε ότι δεν το προτείνουν να επενδύσω σε αυτό η καλύτερα να χάλασω τα λεφτά αλλού; 

Δημοσ.

Βάλε και καμιά τελεία να καταλάβουμε τι γράφεις!

Το rift έχει 432€ τελική στο amazon.fr. Στις αγγελίες εδώ πουλιούνται 2 rift μεταχειρισμένα και κατα καιρούς σκάνε κι άλλα. 

Εγώ όπως και αρκετοί άλλοι δεν μπορούμε πλέον να παίξουμε σε οθόνη παιχνίδια. Το αν θα κολλήσεις εξαρτάται από εσένα. To HP βγαίνει στα 330E από amazon. Όπως έγραψα μέχρι 150€ max θα έδινα για mixed reality. 

• Like 1
Δημοσ.

εγραφα απο κινητο σορρυ. ναι το ξερω ηταν κρατημενα ολα δεν μπορουσα να βρω. τελικα καταφερα να βρω ενα oculus αυριο θα το δοκιμασω :D. Να ρωτησω κατι αλλο τωρα υπαρχει καποιο site οπως το humble αλλα για παιχνιδια VR μηπως; δηλαδη να βαζεις καποια συνδρομη και να παιρνεις παιχνιδια;

Δημοσ.

Υπάρχει το viveport που νοικιάζεις παιχνίδια και είναι αρκετά οικονομικό. Αλλά και να τα αγοράσεις, όταν εχει εκπτώσεις κάνουν αρκετά καλές τιμές στο steam και στο oculus store. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kgian είπε

Υπάρχει το viveport που νοικιάζεις παιχνίδια και είναι αρκετά οικονομικό. Αλλά και να τα αγοράσεις, όταν εχει εκπτώσεις κάνουν αρκετά καλές τιμές στο steam και στο oculus store. 

σε ευχαριστω για την βοηθεια θα το κοιταξω. ψαχνω εδω και μια εβδομαδα vr επιτελους βρηκα :D 

ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο λενε

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα :)

Έχει ένα διάστημα και εγώ που άρχισα να ψάχνω για κάποιο budget vr.To oculus βλέπω στο skroutz πως έχει ανέβει πάρα πολύ και δεν το έχει σε πολλά μαγαζιά. Μήπως σιγά σιγά πεθαίνει και θα πάρει την θέση του το quest? Επίσης το έχει δοκιμάσει κανείς με γυαλιά? Από vr έχω παίξει σε μαγαζί με htc vive τα raw data,arizona,beat saber,super hot και μου άρεσε πολύ η εμπειρία. Γενικά έχω μερικούς προβληματισμούς για το pc μου (ι7 3770κ, rx570 4gb, 16gb ram) για το αν αντέχει σε low graphics και γενικά αν η όλη εμπειρία στο σπίτι αξίζει τα 400€ οπότε θέλω να ακούσω γνώμες :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimosfc είπε

Καλημέρα στην παρέα :)

Έχει ένα διάστημα και εγώ που άρχισα να ψάχνω για κάποιο budget vr.To oculus βλέπω στο skroutz πως έχει ανέβει πάρα πολύ και δεν το έχει σε πολλά μαγαζιά. Μήπως σιγά σιγά πεθαίνει και θα πάρει την θέση του το quest? Επίσης το έχει δοκιμάσει κανείς με γυαλιά? Από vr έχω παίξει σε μαγαζί με htc vive τα raw data,arizona,beat saber,super hot και μου άρεσε πολύ η εμπειρία. Γενικά έχω μερικούς προβληματισμούς για το pc μου (ι7 3770κ, rx570 4gb, 16gb ram) για το αν αντέχει σε low graphics και γενικά αν η όλη εμπειρία στο σπίτι αξίζει τα 400€ οπότε θέλω να ακούσω γνώμες :)

Το quest θα είναι mobile based. To rift είναι pc based. Δεν πεθαίνει καθόλου. Προσωπικά θα αγόραζα απο amazon για λόγους support. Με γυαλιά είναι μια χαρά αρκεί να χωράνε. Εγώ έπαιζα 2 χρόνια με γυαλιά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα βέβαια έκανα Laser! Πριν το τωρινό μου σύστημα είχα i5 3450, GTX 970 και 8GB ram και έπαιζα μια χαρά. Τώρα έχω 7700Κ και 1080TI βέβαια :-)

Θα έλεγα πως αξίζει με 1000. Η εμπειρία που παίρνεις στο σπίτι με την ησυχία σου είναι πολύ καλύτερη!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kgian είπε

Το quest θα είναι mobile based. To rift είναι pc based. Δεν πεθαίνει καθόλου. Προσωπικά θα αγόραζα απο amazon για λόγους support. Με γυαλιά είναι μια χαρά αρκεί να χωράνε. Εγώ έπαιζα 2 χρόνια με γυαλιά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα βέβαια έκανα Laser! Πριν το τωρινό μου σύστημα είχα i5 3450, GTX 970 και 8GB ram και έπαιζα μια χαρά. Τώρα έχω 7700Κ και 1080TI βέβαια :-)

Θα έλεγα πως αξίζει με 1000. Η εμπειρία που παίρνεις στο σπίτι με την ησυχία σου είναι πολύ καλύτερη!

Από amazon η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι παρόλο που κάνω αρκετές παραγγελίες από (gearbest,banggood,aliexpress,ebay) . To φοβάμαι λόγο τελωνείου γιατί δεν ξέρω τι γίνετε.Επίσης δεν ξέρω απο ποιο amazon να παραγγείλω με ποια shipping method και πως να ξεχωρίζω πότε είναι το amazon πωλητής και όχι κανένας άκυρος. Αυτά τα λίγα 😂 Εχουμε κάποιον οδηγό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εδώ http://www.heidoc.net/amazon/amazon_global_check.php?asin&nodb&button=GO θα βρεις σε ποιο αμαζον είναι πιο φτηνό. Έχει τα ευρωπαικά μόνο. Ψάξε και στο αμερικάνικο. αν φτάσεις μέχρι το τελευταίο βήμα σου λεει την τελική τιμή. Απο αμερική περιλαμβάνει και τους φόρους και τελωνείο. Στο λεει αναλυτικά στο τελευταίο βήμα πριν κάνεις την αγορά. Αν ο πωλητής είναι amazon η oculus είσαι καλά. Ακόμα και στο τελευταίο βήμα διαλέγεις άλλη μεταφορική και βλέπεις την διαφορά στην τιμή και στον χρόνο αποστολής, ο οποίος είναι ακριβέστατος. Κάνε μερικές δοκιμές, δεν χάνεις τίποτα. Επίσης, κάνεις λογαριασμό σε ένα amazon και ισχύει για όλα!

EDIT: Αυτή την στιγμή το φτηνότερο είναι στο amazon.de 435E με τα αργά μεταφορικά και 444 με τα γρήγορα.

Επεξ/σία από kgian
Δημοσ.

Με WMR τι εμπειρία έχετε, ποια είναι η γνώμη σας; 

Πιο συγκεκριμένα για το Lenovo Explorer. 

Ισχύει πως δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις και τρέχουν πιο άνετα από rift/vive σε παλιό pc; 

Γιατί έχω ξεμείνει με τον i5 και gtx 570.

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cyberdemon87 είπε

Με WMR τι εμπειρία έχετε, ποια είναι η γνώμη σας; 

Πιο συγκεκριμένα για το Lenovo Explorer. 

Ισχύει πως δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις και τρέχουν πιο άνετα από rift/vive σε παλιό pc; 

Γιατί έχω ξεμείνει με τον i5 και gtx 570.

Ευχαριστώ! 

Δεν έχω εμπειρία, αλλά πιο άνετα από όλα τρέχει το ριφτ λόγω πιο χαμηλής ανάλυσης και πιο ώριμου software/motion reprojection/native software. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...