Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BRAXOS είπε

Αυτο που σε κανω add το κανω απο το home; γιατι δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα ...

Πας στην εφαρμογή desktop της oculus και στην αριστερή στήλη λέει Social. Το πατάς και δεξιά σου ανοίγει μια μπάρα που ε΄χει την επιλογή add friends.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκίμασα το rfactor 2 demo. Το demo παίζει μόνο με steamVR (το οποίο ανοίγει μόνο του). To φουλ δεν ξέρω αν έχει και oculus sdk support. Τα έβαλα όλα ultra και με supersampling 1.5 πάει 90fps. Μια χαρά έβλεπα μακριά, για τις δυνατότητες του rift πάντα. Δες το steamVR settings γιατί βάζει απο μόνο του global supersampling ανάλογα με την κάρτα που έχεις. Βάλε το στο manual και 100% και κατέβασε το oculus tray tool για να κάνεις δοκιμές. Πρώτα πάντως δοκίαμσε χωρίς SS.

• Thanks 1
Δημοσ.

γιαυτό χρειαζεσε το supersampling και το density αν το θυμαμε καλά ,αλλά για να τα πας εκεί που πρέπει και να δεις διαφορά θες 1080 ti και πάνω ιδικά σε racing σαν τα Iracing,AC,RF2,PC2 

αν έχεις και τπτ 18 αυτοκίνητα στο grid 

βέβαια θαύματα δεν γινοντε αλλά τουλάχιστον μπορείς να παίζεις 

κανονικά από 1 σε 1.5 SS πρέπει να βλέπεις διαφορά πάντως 

κοίτα και στις ρυθμίσεις πάντως το oculus και του steamvr μη σου έχει καρφωμένο SS και ότι και να κάνεις δεν αλλάζει

και μην το βιάζεσαι το vr θέλει ρέγουλα  

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο rf2 είχα καλύτερη εικόνα από το assetto Corsa δεν ξέρω αν είναι λογικό. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι freezαρει ακόμα και στο μενού πριν μπω στο παιχνίδι (αγώνα). Οταν λες σου ανοίγει μόνο το steamvr δηλαδή χωρίς το oculus home; Δεν έχω ψάξει ακόμα ρυθμίσεις άλλες εκτός του ss από το εργαλείο του Oculus. Στο pc2 παράδειγμα που υποτίθεται είναι πιο βαρύ το έτρεχε νερο αλλά πολύ θολό. Από που βλέπουμε τα fps που τρέχει εκτός από το εργαλείο του Oculus που με ενοχλεί πολύ. Στην τηλεόραση τα βλέπω στην γωνία αλλά στα γυαλιά όχι. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω συνδεδεμένη και την 4κ τηλεόραση επάνω στην κάρτα γραφικών και τραβάει και αυτή. Την έχω και σε 4κ ανάλυση...

Συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά μου έχουν πέσει όλα μαζί. Έχω και ένα κάρο παιχνίδια κανονικά που δεν έχω πιάσει ακόμα, είμαι και 42 και ο χρόνος μου με περιορίζει... Άστα να πάνε

Επεξ/σία από BRAXOS
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BRAXOS είπε

Στο rf2 είχα καλύτερη εικόνα από το assetto Corsa δεν ξέρω αν είναι λογικό. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι freezαρει ακόμα και στο μενού πριν μπω στο παιχνίδι (αγώνα). Οταν λες σου ανοίγει μόνο το steamvr δηλαδή χωρίς το oculus home; Δεν έχω ψάξει ακόμα ρυθμίσεις άλλες εκτός του ss από το εργαλείο του Oculus. Στο pc2 παράδειγμα που υποτίθεται είναι πιο βαρύ το έτρεχε νερο αλλά πολύ θολό. Από που βλέπουμε τα fps που τρέχει εκτός από το εργαλείο του Oculus που με ενοχλεί πολύ. Στην τηλεόραση τα βλέπω στην γωνία αλλά στα γυαλιά όχι. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω συνδεδεμένη και την 4κ τηλεόραση επάνω στην κάρτα γραφικών και τραβάει και αυτή. Την έχω και σε 4κ ανάλυση...

Συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά μου έχουν πέσει όλα μαζί. Έχω και ένα κάρο παιχνίδια κανονικά που δεν έχω πιάσει ακόμα, είμαι και 42 και ο χρόνος μου με περιορίζει... Άστα να πάνε

Εννοώ ανοίγει απο μόνο του, δεν χρειάζεται να το ανοίξω εγώ. Να βγάλεις το SS από το steamVR και να απενεργοποιήσεις το reprojection επίσης από το steamVR. To oculus home ανοίγει ΠΑΝΤΑ όταν παίζεις VR αλλά δεν τρώει πόρους. Για ρυθμίσεις SS κλπ να κατεβάσεις το oculus tray tool από εδώ 

FPS τα βλέπεις με την ρύθμιση από το oculus tray tool. Βέβαια πέφτουν μπροστά στο πτικό σου πεδίο αλλά μπορείς να τα ανοιγοκλείνεις ακόμα και με φωνητικές οδηγίες. 

Για τα λοιπά δες και το PM που σου έστειλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δωρεαν για να το δοκιμάσεις από 14-27 Δεκεμβρίου οπ ότι καταλαβαίνω 

EDIT μάλλον τελικά θα δίνουν κάθε 2 εβδομάδες ένα game δώρο ξεκινώντας με το subnatica 

στα πρότυπα του origin store που δίνουν ένα game δώρο το μήνα 

Επεξ/σία από aliakas
Δημοσ.

Escape Legacy VR 

Γεια σας παιδιά! Θέλουμε φίλους συμφορουμίτες  που έχουν HTC vive, ή κάποιο Headset windows mixed reality  καθώς δεν έχουμε αυτές τις συσκευές να τσεκάρουμε ότι δουλεύουν απροβλημάτιστα με το Game μας. Ένα install θα κάνετε, πιο πολύ να δούμε ότι τα χειριστήρια δουλεύουν σωστά, Εννοείτε ότι θα δώσουμε Δωρεάν άδειες σε όσους μας βοηθήσουν.Γράψε μας εδώ ή σε pm.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Καλές γιορτές σε όλους.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βιντεάκι που έχουμε βάλει στο Steam Game Play για την VR έκδοση    https://store.steampowered.com/app/995000/Escape_Legacy_VR/  με Release Date για Steam και Oculus Rift 21 DEC 2018

Το Game είναι διαθέσιμο ήδη εδώ και 2 μήνες σε Non VR mode σε iOS,Android,Steam PC/MAC, Και σε VR mode se Oculus Go/GearVR και Google cardbord  

Κι εδώ ένα Βίντεο από την Non VR έκδοση του Game.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχάριστο να βλέπουμε vr developers στην παρέα μας. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε ριφτ. Αν κάποιος έχει vive ή mixed reality καλό θα ήταν να μας γράψει και την εμπειρία  του. Κατά τα λοιπά εύχομαι καλή επιτυχία για το παιχνίδι σας και αν ποτέ θελήσετε beta testers, εγώ τουλάχιστον είμαι στην διάθεση σας. Ήδη έχω κάνει beta testing σε αρκετά vr  games. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Escape Legacy (4 Free Codes) Για το oculus Store https://www.oculus.com/experiences/rift/2315978125097109/     Θα εκτιμούσαμε πολύ αν  αφήνατε 5 αστεράκια κι ένα Review στο Store.

1)FFTKJ-7KJFA-RNRPQ-ACYFG-39NXC
2)CTN3Q-QQJMP-HJR4W-7YPPH-JRHGN
3)PQG4E-K9WPT-QHEG4-H4YPJ-EXC6F
4)T3NM4-RP7KP-XY4N6-7ACJA-RXK4M

Καλές γιορτές.

Επεξ/σία από xenofonlive
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...