pentraks Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κριμα που το δινεις παντως. απ την αλλη να καθονται 500€ δε λεει! BTW hats off to amazon once again! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από pentraks
demmian Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, pentraks είπε Κριμα που το δινεις παντως. απ την αλλη να καθονται 500€ δε λεει! BTW hats off to amazon once again!δεν Δεν είχα σκοπό να το δώσω ..αλλά αφού έγινε αυτό τώρα κ μου στείλανε καινούργιο, κριμα κ τα λεφτά κ αυτό να το χω στο σαλόνι κ να καθεται. Πλέον δεν αντέχω να περιμένω πότε θα κοιμηθεί ο μικρός για να παίξω λίγο. . Όσο για το αμαζον ναι.. απίστευτοι οι άνθρωποι.. τελικά το vr ήταν που έφτασε .. αν κ με την κούραση που έχω ήλπιζα να ήταν η καρέκλα μασάζ να λιώσω ..
BRAXOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Γεια χαρά σε όλους. Άργησα αρκετά να μπω στον κόσμο του vr αλλά τελικά το παρήγγειλα. Έχω 2 3 απορίες που μπορεί να έχουν ήδη απαντηθεί αλλά 20 σελίδες διάβασα και δεν βρήκα λύση. Θα έχω το Oculus με τα χειριστήρια. Σε απλά παιχνίδια που δεν είναι vr θα μπορώ να έχω την αίσθηση του κινηματογράφου, δηλαδή θα μπορώ να παίζω pro σαν να είμαι στον σινεμά και αν ναι πως; Στα vr θα παίζω μόνο simracing , ο χώρος πίσω από το κάθισμα είναι μικρός και η απόσταση από την τηλεόραση που είμαι τώρα είναι 70 εκ. Θα έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ
kgian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλώς ήρθες! Ο χώρος σου καλός είναι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Τα παιχνίδια για να παίξουν σε μεγάλη οθόνη θέλεις αρκετά δυνατό σύστημα γιατί κάνει render και το παιχνίδι και το 3d vr περιβάλλον. Πάντως υπάρχουν πολλά εξαιρετικά παιχνίδια αποκλειστικά για vr που αξίζει να τα δοκιμάσεις. Παίζεις συγκεκριμένο racer?
BRAXOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ. Παίζω assetto , iracing και rf2 . I5 4670 έχω με μια gtx1080. Καλά ακόμα δεν μπήκα στον κόσμο και ψάχνω λεπτομέρειες αλλά καλό είναι να τα ξέρω. Και για ταινίες και για κανένα FIFA... Αλλά για πιο μετά μιας και το simracing μαζί με τα arcade είναι ο έρωτας μου.
kgian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Ταινίες άνετα στο bigscreen. Μπορείς να βλέπεις και με παρέα ταινίες!
pentraks Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, BRAXOS είπε Γεια χαρά σε όλους. Άργησα αρκετά να μπω στον κόσμο του vr αλλά τελικά το παρήγγειλα. Έχω 2 3 απορίες που μπορεί να έχουν ήδη απαντηθεί αλλά 20 σελίδες διάβασα και δεν βρήκα λύση. Θα έχω το Oculus με τα χειριστήρια. Σε απλά παιχνίδια που δεν είναι vr θα μπορώ να έχω την αίσθηση του κινηματογράφου, δηλαδή θα μπορώ να παίζω pro σαν να είμαι στον σινεμά και αν ναι πως; Στα vr θα παίζω μόνο simracing , ο χώρος πίσω από το κάθισμα είναι μικρός και η απόσταση από την τηλεόραση που είμαι τώρα είναι 70 εκ. Θα έχω πρόβλημα; Ευχαριστώ Στο VR παιχνιδια VR καλυτερα, φυσικα μπορεις να τρεξεις εφαρμογη να βλεπεις το desktop σου και να κανεις οτι κι εκει, με κινηματογραφικη αισθηση μεν, αλλα η αναλυση κι ο χειρισμος δε σε βοηθαει για να κανεις δουλεια θα σε κουρασει. Δε θα ευχαριστηθεις κανενα flat game μεσα στο VR, δεν ειναι φτιαγμενο για τετοια χρηση, αλλα και η τεχνολογια προς το παρον δεν ευνοει. Αντιθετως μολις ξεκινησεις αντιστοιχα sim games που ειναι φτιαγμενα για VR, θα αφησεις τα flat games στην ακρη.... αλλαζεις κατηγορια ειναι αλλη φαση το immersion που σου δινει. Tαινιες μπορεις και παλι να δεις με κινηματογραφικη αισθηση, αλλα αν εισαι εραστης της HD εικονας και του πολυκαναλου ηχου θα σε απογοητευσω. Περισσοτερο παρειστικα με VR friends θα ευχαριστηθεις καταστασεις οσο τιποτα αλλο. Συνοψιζοντας, μονο σου για να τρεχεις εφαρμογες pc, ταινιες, games κλασσικα χρειαζεσαι το Virtual Desktop (επι πληρωμη αλλα εχει πολλες ρυθμισεις και μπορεις να φερεις ακριβως στα μετρα σου αυτο που θες να κανεις) η ακομα και απο το dash του Oculus. Για ταινιες, vr chat με φιλους (γνωστους και αγνωστους) στο Big Screen (δωρεαν) οπως προειπε και ο φιλος Kgian 1
stavroulis1985 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα Εγω οταν χρησημοποιω το virtual desktop απο το dash του oculus και ανοιξω καποιο non vr παιχνιδι αρχιζει τα σπισιματακια οταν κουναω το headset. Τι διαφορετικο προσφερει το virtual desktop που υπαρχει με πληρωμήστο steam?
pentraks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stavroulis1985 είπε Καλησπερα Εγω οταν χρησημοποιω το virtual desktop απο το dash του oculus και ανοιξω καποιο non vr παιχνιδι αρχιζει τα σπισιματακια οταν κουναω το headset. Τι διαφορετικο προσφερει το virtual desktop που υπαρχει με πληρωμήστο steam? Σπασιματακια δε κανει σε μενα, βεβαια δεν παιζω και συχνα flat games εκει. Ισως θεμα καρτας γραφικων? Θα το δοκιμασω εκ νεου οταν στησω ξανα το pc To virtual desktop τι διαφορα εχει απο το dash εννοεις? απλα στο dash δε μπορεις να πειραξεις τιποτα το τρεχεις ως εχει ενω to Virtual desktop εχει πληθωρα ρυθμισεων αναλυσης, 3D, περιβαλλον που βρισκεσαι και αλλα καλουδια κλπ κλπ. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από pentraks
stavroulis1985 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 5:51 ΜΜ, pentraks είπε Σπασιματακια δε κανει σε μενα, βεβαια δεν παιζω και συχνα flat games εκει. Ισως θεμα καρτας γραφικων? Θα το δοκιμασω εκ νεου οταν στησω ξανα το pc To virtual desktop τι διαφορα εχει απο το dash εννοεις? απλα στο dash δε μπορεις να πειραξεις τιποτα το τρεχεις ως εχει ενω to Virtual desktop εχει πληθωρα ρυθμισεων αναλυσης, 3D, περιβαλλον που βρισκεσαι και αλλα καλουδια κλπ κλπ. Καρτα εχω 1080 . Ναι εννοω οτι και το dash του oculus εχει virtual desktop. Γενικα σπασιματακια μπορει να κανει και μετα απο καποιο παιχνιδι ... Μολις κανω επανεκινηση στην εφαρμογη του oculus φτιαχνει .
GioTech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Αν μπορούσα να επιλέξω κάποια παιχνίδια VR, το Fallout 4 θα ήταν το ένα από αυτά. Έχει τα ελαττώματά του μιλάμε για μια επισκευή ακόμα buggy ενός παιχνιδιού δύο ετών που ποτέ δεν σχεδιάστηκε για VR. Αλλά το να μπορώ να βυθιστώ πλήρως στην μετα-αποκάλυπτικη ερημιά της Bethesda με ένα εικονικό Pip-Boy είναι ωραία εμπειρία. 2
aliakas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 βασικά το μόνο μιωνεκτιμα του game είναι το PipBoy που σε vr δεν μπορεί να αποδοθεί όπως πρέπει, αλλά ναι είναι μια σχεδόν τέλεια vr εμπειρία όπως και το skyrim vr , έπος και αυτο , από κι και πέρα subnautica ,όπως και το obduction ,αλλά και το Doom όπως και κάποια racing εννοείται ότι για να παίξετε αυτά τα vr games θέλετε πανίσχυρο pc και μεγάλη vr εξοικείωση 1
BRAXOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 εχθες παρελαβα και εγω και εχω παθει την πλακα μου. Εχω ομως μερικες ερωτησεις και προβληματα. Ξεκιναω το steam και μετα το steam vr και απο εκει παραδειγμα επιλεγω το rfactor 2 , μετα μονο του ανοιγει και το oculus home. Ολα αυτα εχουν σαν αποτελεσμα το παιχνιδι να κανει πολλα freeze και εκει που παιζεις κολλαει και μετα βλεπεις το αυτοκινητο στα πευκακια... Εχει καποια λυση το προβλημα αυτο; Τραβανε μνημη ολα αυτα που ανοιγει ή ειναι φυσιολογικα; Το κανει ακομα και με τις ρυθμισεις στον πατο... Γενικα η ολη διαδικασια για να παιξεις ενα παιχνιδι ειναι αυτη; Υπαρχει καποια αλλη λυση να εχω περισσοτερη μνημη ελευθερη; Τα μη steam παιχνιδια (συγνωμη και ολας...) με τι τροπο τα παιζει; Ευχαριστω
kgian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, BRAXOS είπε εχθες παρελαβα και εγω και εχω παθει την πλακα μου. Εχω ομως μερικες ερωτησεις και προβληματα. Ξεκιναω το steam και μετα το steam vr και απο εκει παραδειγμα επιλεγω το rfactor 2 , μετα μονο του ανοιγει και το oculus home. Ολα αυτα εχουν σαν αποτελεσμα το παιχνιδι να κανει πολλα freeze και εκει που παιζεις κολλαει και μετα βλεπεις το αυτοκινητο στα πευκακια... Εχει καποια λυση το προβλημα αυτο; Τραβανε μνημη ολα αυτα που ανοιγει ή ειναι φυσιολογικα; Το κανει ακομα και με τις ρυθμισεις στον πατο... Γενικα η ολη διαδικασια για να παιξεις ενα παιχνιδι ειναι αυτη; Υπαρχει καποια αλλη λυση να εχω περισσοτερη μνημη ελευθερη; Τα μη steam παιχνιδια (συγνωμη και ολας...) με τι τροπο τα παιζει; Ευχαριστω Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Κατ' αρχάς μπορείς να μπεις και στο discord μας για vr in greece. https://discord.gg/DEkeVVW Νομίζω το rfactor 2 έχει απευθείας υποστήριξη για oculus SDK, οπότε δεν χρειάζεσαι το steamVR. Για την ακρίβεια αν είναι όπως πιστεύω τρέχει ταυτόχρονα 2 VR εφαρμογές, το steamVR home και το rfactor 2 και φυσικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Σε γενικές γραμμές δεν χρειάζεται να ανοίγεις εσύ το steamVR. Όταν θέλεις να τρέξεις παιχνίδι VR από το steam απλά το πατάς να παίξει. Κάποια θα ξεκινήσουν αυτόματα σε oculus mode, άλλα θα σε ρωτήσουν αν τα θέλεις σε oculus ή steamVR και άλλα θα ξεκινήσουν αυτόματα το steamVR. Πάντα όταν παίζεις VR ανοίγει αυτόματα το oculus home αλλά δεν καταναλώνει σημαντικούς πόρους γιατί αυτόματα ξεφορτώνει. Αν θέλεις να παίξεις παιχνίδια VR που δεν είναι στο steam απλά τρέχεις το exe και όλα γίνονται αυτόματα. Ότι απορία εχεις ρώτα. Μπορείς να με κάνεις add στο oculus και να με καλέσεις σε party να σου λύσω όλες τις απορίες με voice. Κάνε με add στο oculus kgian76 και κάλεσε, δεν ενοχλείς.
BRAXOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 σε ευχαριστω πολυ. Ειλικρινα οι φορες που ειχα εντυπωσιαστει απο τα παιχνιδια ηταν στην πρωτη μου amiga 500 , στο πρωτο playstation και τωρα! Δοκιμασα και λιγο το tool που εχει στα program files για το supersampling αλλα δεν ειδα διαφορες στα παιχνιδια απο το 1 στο 1,5 που το εβαλα. Βεβαια απο τα μη oculus store μονο στο assetto corsa το δοκιμασα και δεν ειδα διαφορα. Εκτος αν το κανω λαθος. Το τρεχω, αλλαζω την τιμη και μετα το αφηνω ανοιχτο. Και τρεχω το παιχνιδι. Βασικα πριν αγορασω το oculus ειχα την εντυπωση οτι η εικονα θα ειναι περιπου σαν και αυτη στα βιντεο στο youtube αλλα η θολουρα ειναι αρκετη ειδικα στις αποστασεις 50 μετρων και μετα (παντα σε παιχνιδια αυτοκινητων που παιζω εγω). Δεν ξερω αν υπαρχει περιθωριο βελτιωσης μεσα απο τις ρυθμισεις... Αυτο που σε κανω add το κανω απο το home; γιατι δεν εχω ιδεα απο τετοια πραγματα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα