Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xristos999999 είπε

Ξέρετε πως γίνεται να αλλάξουμε την θέση παιχνιδιού από όρθια σε καθιστή; 

Καλημέρα. Αν έχεις κάνεις το αρχικό setup σωστά για να αλλάξεις θέση απλά...κάθεσαι στην καρέκλα! Τώρα στο κάθε παιχνίδι μπορεί να είσαι πιο κοντός αλλά σε πολλά αν κανεις recenter view θα σε βάλει στο σωστό ύψος. Άλλα έχουν στο μενού τους επιλογή για να ρυθμίσει ξανά το ύψος και άλλα δεν αλλάζει οπότε απλά είσαι κοντός. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μερικές φορές ενώ έχω παίξει και όλα καλά την άλλη μέρα μου βγάζει την εικόνα από πίσω η από το πλάι και πρέπει να ξανά κάνω την ρύθμιση στους σενσορες. Σπαστικό αυτό. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ακόμα και αν φανεί βλακεια αν ξέρεις κάνεις κανένα μαγαζί που μπορείς να νοικιάσεις VR για PC γιατί έχω δει ας πούμε ότι το seven νοικιάζει για Ps4 

Δημοσ.

Σίγουρα στην Αθήνα υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να πας και να παίξεις εκεί. Τώρα για να νοικιάσεις δεν έχω άποψη.

Δημοσ.
Στις 11/11/2018 στις 2:53 ΜΜ, nekronon είπε

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ακόμα και αν φανεί βλακεια αν ξέρεις κάνεις κανένα μαγαζί που μπορείς να νοικιάσεις VR για PC γιατί έχω δει ας πούμε ότι το seven νοικιάζει για Ps4 

Θα σου πρότεινα να δεις το viveport. 

Για όποιον έχει χρόνο είναι αρκετά ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, demmian είπε

Θα σου πρότεινα να δεις το viveport. 

Για όποιον έχει χρόνο είναι αρκετά ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου

O φίλος πιο πάνω μιλάει για ενοικίαση hardware για pc vr, οχι software...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mastixas είπε

Εξηγείς καλύτερα τί παίζει;

viveport ειναι κατι σαν το steam,αλλα με μηνιαια συνδρομη.

μπορεις με 9,99 το μηνα να διαλεγεις 5 τιτλους και να τους παιζεις κανονικα, σαν full game.

επισης εχει και καποιες προσφορες στους συνδρομητες για αγορα παιχνιδιων.

ειχε βαλει προσφορα αυτες τις μερες αν εισαι συνδρομητης, ακομα και με trial χωρις να εχεις πληρωσει δλδ, 5 games (arizona, wizards, super hot, sairento, accounting) με 1ευρω το ενα.

εγω πληρωσα ενα μηνα συνδρομη 9,99 εβαλα 5 παιχνιδια που θα μπορω να παιξω για ενα μηνα (αλλο που δεν θα μπορω γτ δεν με αφηνει ο μικρος) και αγορασα αυτα τα 5 με 5 ευρω συνολο.

to super hot το ειχα ηδη, αλλα το ξαναπηρα για ενα ευρω :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα βάζω trial, αγοράζω με 5€ τα πέντε παιχνίδια κ κόβω το trial και τα πέντε μένουν στην βιβλιοθήκη μου για πάντα; Καλο

Edit: κάτι λέει για out of stock

[UPDATE] Our Accounting+, Arizona Sunshine and The Wizards pre-sale deal is out of stock! Check back on 11/20 for Black Friday deals.

Επεξ/σία από mastixas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω προλαβα κ τα 5.. ενταξει κ sairento, accounting , superr hot me 3 ευρω αξιζει

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

καλημερα παιδια,

προχτες μου επαθε ζημια το ριφτ, χαλασε φακος δεξια.

ευτυχως επικοινωνησα με αμαζον κ περιμενω καινουριο σφραγισμενο με ανανεωση εγγυησης απο αμαζον οπως παντα.

καλυτερη εξυπηρετηση... τελος!

αποφασισα να το πουλησω μιας κ δεν παιζω σχεδον καθολου και με την ευκαρια οτι ειναι καινουριο κ σφραγισμενο.

οποτε αν εχετε κανα γνωστο, oculus rift  με touch controllers + 3 sensor + καλωδια επεκτασης ugreen active usb 5μ + αμαζον καλωdιο 3 μετρα hdmi , 500 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Έπαθε κάτι ο φακός ή η οθόνη απο μέσα; Στα καλά καθούμενα ή σου έπεσε;  Ποιό άμαζον; Στο τσατ τους είπες και σε εξυπηρέτησαν αμέσως; Πόσο καιρό το είχες; Ρωτάω για να ξέρουμε σε μελλοντική περίπτωση που πάθει κάποιου άλλου. 

Επίσης εκπτώσεις στο viveport (εναλλακτικό μαγαζί του steam). ΜΕ 3μηνη συνδρομή που κοστίζει γύρω στα 22Ε παίρνετε δώρο το fallout 4 VR για steam, 10Ε στο vive wallet για αγορά παιχνιδιών από το viveport, ένα δωρεάν παιχνίδι καθώς και την δυνατότητα να νοικιάσετε 5 παιχνίδια κάθε μήνα για 3 μήνες. Αξίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kgian είπε

Καλημέρα. Έπαθε κάτι ο φακός ή η οθόνη απο μέσα; Στα καλά καθούμενα ή σου έπεσε;  Ποιό άμαζον; Στο τσατ τους είπες και σε εξυπηρέτησαν αμέσως; Πόσο καιρό το είχες; Ρωτάω για να ξέρουμε σε μελλοντική περίπτωση που πάθει κάποιου άλλου. 

Επίσης εκπτώσεις στο viveport (εναλλακτικό μαγαζί του steam). ΜΕ 3μηνη συνδρομή που κοστίζει γύρω στα 22Ε παίρνετε δώρο το fallout 4 VR για steam, 10Ε στο vive wallet για αγορά παιχνιδιών από το viveport, ένα δωρεάν παιχνίδι καθώς και την δυνατότητα να νοικιάσετε 5 παιχνίδια κάθε μήνα για 3 μήνες. Αξίζει. 

Πήγα να το συνδέσω για να παίξω το μεσημέρι κ βλέπω δεν έχει φως ο φακός . Βγάζω τα extensions  πάλι τπτ. Μαύρο σκοτάδι ..

Δεν ξέρω αν του ρίξε ο μικρος καμμία , κάποια μέρα που έλειπα, αλλα δε νομίζω..

Πάντως όταν το εψαξα είδα κ άλλους χρήστες να έχουν αυτό το θέμα .

Μπήκα αμαζον τσατ Γερμανίας, μόλις είπα τι έγινε δρομολόγησαν άλλο ριφτ με express delivery.  Τους είπα ότι έχω κ το κουτί για να στείλω το παλιο, μου είπαν να το βάλω σε ότι κουτί ναναι, δεν τους πειράζει.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από κούριερ.. η το ριφτ ειναι , που θα είναι απίστευτο γτ Κυριακή μίλησα ή η καρέκλα μασάζ από αμαζον . Ο @kgian ξέρει ;)

Πάντως με τέτοια εξυπηρέτηση, 1000 φορές αμαζον παρά οποιοδήποτε άλλο κατάστημα εντός κ εκτός Ελλάδας. 

Επίσης το είχα παραγγείλει πέρυσι 6 Νοεμβρίου, το είχα πάνω από χρόνο δλδ .

Επεξ/σία από demmian

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...