Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mastixas είπε

Στο Oculus ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το hmd με τις προεκτάσεις. Είχα δύο καλώδια των 1.8μ (HDMI, usb 3.0) κ όλα δουλευαν καλά. Ευτυχώς είχα ένα usb active των 5 μέτρων που το έβαλα στην θέση του μικρότερου usb κ ξανά δούλεψε. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. 

εμενα απο τηνα ρχη μονο με active usb επαιζε. με απλη γιοκ..

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα παιδες,

εριξα μια ματια στο steam το πρωι και ειδα προσφορα αυτο

https://store.steampowered.com/app/484350/VRZ_Torment/

επειδη εχω ηδη το dead effect 2, το χει παιξει κανεις αυτο? λεει να το τσιμπησω?

λογικα απλα θα μπει στη βιβλιοθηκη, ποτε θα το παιξω.. βλεπουμε..

επισης, εχει αγορασει κανεις αλλο to marvels powers united?

Δημοσ.
Στις 14/10/2018 στις 11:56 ΠΜ, demmian είπε

επισης, εχει αγορασει κανεις αλλο to marvels powers united?

Εγω το εχω παρει αλλα λογο ελειψης χρονου δεν εχω παιξει πανω απο 2 ωρες και το εχω αγορασει πριν 2 μηνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavroulis1985 είπε

Εγω το εχω παρει αλλα λογο ελειψης χρονου δεν εχω παιξει πανω απο 2 ωρες και το εχω αγορασει πριν 2 μηνες

Τα ιδια κ γω.. αύριο που θα πάω σπίτι να σε βάλω στο friend list μπας κ παίξουμε κανά game παρέα. Βγαίνει κ το update αυτές τις μέρες 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, xristos999999 είπε

το Project Cars καλο; το εχουν προσφορα σημερα.

Project cars πολύ καλό αλλά αν σε ενδιαφέρει το multi μην το πάρεις από oculus store γιατί δεν έχει τους ίδιους servers με το steam. 

Δημοσ.

Εδώ και 2 ημέρες αγόρασα ένα TPcast. Για όσους δεν ξέρουν, πρόκειται για ασύρματο αντάπτορα για το oculus rift. Ακολουθούν οι εντυπώσεις μου.

Το στήσιμο είναι σχετικά εύκολο. Χρειάζεται όμως μια δεύτερη θύρα ethernet στον υπολογιστή. Προσωπικά χρησιμοποίησα ένα usb to ethernet adapter. Άλλες μητρικές έχουν απο μόνες τους 2 ethernet. Επίσης πρέπει να έχεις μια σχετική γνώση από δικτυακά και υπολογιστές, δεν είναι εντελώς plug n play.

Το tpcast έχει ένα εξάρτημα που πάει επάνω στο κεφάλι, καθώς και ένα κουτάκι με την μπαταρία που πάει στην μέση, με μια ζώνη που περιλαμβάνεται. Η μπαταρία είναι Powerbank της anker 20100mah. To βάρος της μπαταρίας είναι καλό, δεν ενοχλεί καθόλου, είτε την έχεις στην ζώνη είτε στην τσέπη του παντελονιού αν χωράει. Το κουτάκι της μέσης στο οποίο πιάνει η μπαταρία είναι ασύρματο usb. Το usb επικοινωνεί με τον υπολογιστή με ένα router Που δίνεται μαζί στην συσκευασία. Δοκίμασα και με δικό μου router και δουλεύει πολύ καλά. 

Το εξάρτημα επάνω στο κεφάλι είναι δέκτης hdmi, συνεπώς δεν έχει καθόλου ακτινοβολία. Ζεσταίνεται λίγο αλλά προσωπικά δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Επίσης όταν δουλευέι κάνει έναν υψίσυχνο θόρυβο ο οποίος πάλι δεν ακούγεται καθόλου με τα ακουστικά. 

Ο πομπός hdmi έρχεται με μια επιτραπέζια βάση. Η επικοινωνία με τον δέκτη (επάνω στο κεφάλι) είναι πολύ καλή. Αν και ο πομπός είναι χαμηλότερα από το κεφάλι μου και δεν μπορεί να διαπεράσει τους ιστούς, σπανιότατα θα δω compression artifacts, και αυτά θα είναι όταν είμαι στην άκρη του δωματίου, και γυρισμένος προς την άλλη μεριά με το κεφάλι σκυμένο προς τα κάτω να κρύβει τον δέκτη. Πάντως σκοπεύω να βάλω τον πομπό ψηλά. 

Το σύστημα ασύρματης μετάδοσης hdmi εικόνας και ήχου είναι ανεξάρτητο από το σύστημα μετάδοσης ασύρματου usb. Θα έλεγα πως είναι ένα μαύρο κουτί, δεν επηρρεάζεται από software κλπ. Είναι απλά μια συσκευή χωρίς οποιαδήποτε ρύθμιση ή software. Όταν το φοράς παρατηρείς ότι σου κόβει ελάχιστα pixel από το οπτικό πεδίο δεξιά αριστερά. Μετά από λίγη ώρα το ξεχνάς και δεν το βλέπεις καν. Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Η είκόνα είναι σαν το καλώδιο, και ο ήχος το ίδιο. 

Το σύστημα usb εξαρτάται από το τι άλλα ασύρματα δίκτυα wifi υπάρχουν στην περιοχή. Ίσως χρειαστεί από τις ρυθμίσεις του router να αλλάξει κανείς κανάλι αν έχει πολύ θόρυβο. Προσωπικά στο σπίτι μου δεν έχει ασύρματα τριγύρω. To latency  που προσθέτει το tpcast είναι 1-3ms στην περίπτωσή μου. 

Το software έχει 3 επιλογές: 1) Το stock software Που δίνει η εταιρία, δεν υποστηρίζει μικρόφωνο και δεν το εβαλα καν. 2) Beta software της εταιρίας που υποστηρίζει μικρόφωνο και δούλεψε κατευθείαν αλλά είχε μια καθυστέρηση στον ήχο γύρω στο μισό δευτερόλεπτο. Από ότι είδα φαίνεται να πέρναγε τον ήχο από wifi αντί για το hdmi. Δεν ξέρω αν μπορούσε να αλλάξει αυτό. Εγώ μετά από αυτό προχώρησα στην λύση 3)opentpcast που θέλει ένα επιπλέον software αξίας 25$. Δουλεύουν όλα άψογα και έχει πολλές επιλογές για να χρησιμοποιήσεις δικό σου router κλπ. Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει. 

Η εμπειρία χρήσης χωρίς καλώδιο είναι...απελευθερωτική. Περπατάς πολύ περισσότερο αλλά φτάνεις και στα όρια του χώρου πιο συχνά. Δεν ξέρεις προς τα που κοιτάς και που βρίσκεσαι. Όταν είσαι σε περιστρεφόμενη καρέκλα είναι απόλαυση. Γενικώς πιστεύω πως όταν δοκιμάσω ξανά με καλώδιο θα μου φάνεί χάλια. Η μπαταρία κρατάει 4 με 5 ώρες. Την έχω φτάσει μέχρι την μέση μέχρι τώρα. Μου στοίχισε 280Ε ελαφρώς μεταχειρισμένο από ebay και 25$ το software. Απο την άποψη πως το ριφτ θα το κρατήσω σίγουρα  άλλον ένα χρόνο, και μέχρι τοτε δεν βλέπω να βγαίνει άλλος ασύρματος αντάπτορας αξίζει. Όσον αφορά το ποσό, πρόκειται για χόμπυ και τα χόμπυ τα πληρώνεις. Το σύστημα πάντως δουλεύει πολύ καλά, αξιόπιστα και δείχνει να έχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής.

Ότι απορία έχετε ρωτάτε. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kgian είπε

Μόλις τσίμπησα και το war dust. Για 10 ώρες ακόμα έκπτωση στα 12.6Ε τελική. 

https://store.steampowered.com/app/957790/WAR_DUST__32_vs_32_Battles/

Καλό είναι, μεγάλες μάχες.

το δα κ γω αυτο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, κα8ως το onward δεν μου αρεσε ..

καλυτερο ή χειροτερο  απο onward ?

το tcp cast καλο ακουγεται, αλλα νομιζω ισως δοκιμασω το quest την ανοιξη..

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

War dust τσίμπησα κ εγώ, η εταιρία τα αξίζει μιας κ το stand out που έχει η ίδια δημιουργησει μόνο με 13€ που το είχα πετύχει σε προσφορά με κρατάει τόσο ώστε να μην παίζω τίποτε άλλο. Μπράβο της λοιπόν. Σχετικά με το war dust, ωραίο αλλά μου φαίνεται βαρύ. Βλέπω αρκετό reprojection με την 1070. Προς το παρόν προτιμώ την ηρεμία της φύσης του stand out. Έχω πάει κ στην 160 θέση παγκοσμίως μια χαρά!

Επεξ/σία από mastixas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...