Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

8 λεπτά πριν, therock είπε

Βλεπω εχουν συγκεκριμενα concept, πιο πολυ κανα resident evil η κατι Immersive σε pc gaming ηθελα να δοκιμασω

Νομιζω θα βρεις οτι ψαχνεις σε αυτους τους χωρους. Αν πηγαινες σε καποιο πολυκαταστημα, δε θα εβλεπες τιποτα περα απο ενα μικρo demo σε ενα κακοστημενο χωρο χωρις καν ρυθμισεις. παιζει να μη σου αρεσε κιολας.

Δημοσ.

Έβαλα μια αγγελία για το oculus go μου μια και πρακτικά το χρησιμοποιώ ελάχιστα. Αν ξέρετε κανέναν που να το θέλει σφυράτε, είναι σε άψογη κατάσταση. 

Δημοσ.

υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορω να βλεπω ταινιες που εχω στο pc μου χωρις να χρειαζετε ιντερνετ?

απλα να βαζω την ταινια και να την βλεπω απο το rift θελω,

Δημοσ.

Έπαιξα το town of light που το έχει το Steam στα 4,5€. Για αυτή την τιμη καλό ήταν αλλά δεν λέει για παραπάνω λόγω συντομίας. Το παιχνίδι είναι αληθινή ιστορία και εξελίσσεται σε ένα άσυλο ψυχικά αρρώστων. Πολύ ωραία γραφικά αν και σε σημεία έπεφτε το frame rate αλλά με το asw του rift δεν υπάρχει πρόβλημα. Παίζεται μόνο με χειριστήριο. 

Επισης τελείωσα το lost bear. Επίσης πολύ ωραίο platformer με πανέμορφα γραφικά κα σχεδιασμό αλλά επίσης παρά πολύ σύντομο. Μέχρι 5€ ή δώρο. 

Δημοσ.

ποτε προλαβαινετε κ τα παιζετε ολα ρε σεις.. ωρες ωρες σας ζηλευω. τον τελευταιο μηνα δεν εχω παιξει ουτε ενα τριωρακι ρε γαμωτο.

marvel powers united , οποιος ειναι fan , να το παρει. 

εχει ενα game mode προς το παρον, αλλα θα βαλουν κ αλλα.

επισης εχει ενα μεγαλο update σε λιγες μερες.

η αισθηση να παιζεις σαν captain america , spider man , wolverine.. τι να πω ρε παιδια..

οταν πετας την ασπιδα κ σου ερχεται πισω ... ειναι καυ.α! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...