Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου χάλασε το καλώδιο. Πήγα να συνδέσω κάτι ανταπτοράκια και κάτι άλλες προεκτάσεις hdmi και μετά δεν το έβλεπε καθόλου το hdmi. Κοιτάζω το βύσμα του oculus και 2 πινάκια στο hdmi ήταν στραπατσαρισμένα. Έδωσα το καλώδιο σε έναν φίλο ηλεκτρονικό να το ματσακωνιάσει μπας και γίνει τίποτα και παράγγειλα άλλο από Αγγλία. Να δούμε αν θα το προλάβω πριν τις διακοπές. Οπότε τώρα μόνο bigscreen με το oculus go...

Δημοσ.

Δεν έχω άποψη και για τα 2.αυτο που έχω να πω είναι πως πλέον έχω περισσότερα παιχνίδια από χρόνο παιχνιδιού, και έχω αρκετό χρόνο. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kgian είπε

Δεν έχω άποψη και για τα 2.αυτο που έχω να πω είναι πως πλέον έχω περισσότερα παιχνίδια από χρόνο παιχνιδιού, και έχω αρκετό χρόνο. 

Το go το χρησιμοποιείς για παιχνίδια; Συνεχίζονται οι καλές εντυπώσεις;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το go το χρησιμοποιείς για παιχνίδια; Συνεχίζονται οι καλές εντυπώσεις;

Το go το χρησιμοποιώ για βίντεο, για κάποια παιχνιδάκια κυρίως πιο casual, για big screen και για χρήση steam vr στο γραφείο. 

Οι καλές εντυπώσεις συνεχίζονται. Πιστεύω πως έκαναν άψογη δουλειά ισορροπωντας και ακροβατώντας τέλεια ανάμεσα σε τιμή, ποιότητα κατασκευής, features κλπ. 

Ή εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Καλύτερη από το ριφτ. Ο ήχος πολύ καλός, όχι πολύ δυνατός αλλά χωρίς ευαίσθητα εξωτερικά ακουστικά που μπορεί να σπάνε. 

Ή μπαταρία είναι θεωρητικά λίγη αλλά αρκετή για χρήση μέχρι να έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Αν ήταν μεγαλύτερη θα ήταν βαρύτερο και ενοχλητικό στο πρόσωπο. Με ένα εξωτερικό power bank δουλεύει για ώρες. 

Προχτές είδα ταινία 2,5 ώρες και 1 ώρα bigdcreen συνεχόμενα με το go. Κανένα πρόβλημα υπερθέρμανση ή άλλο. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hellblade senuas sacrifice 18€ Στο humble bundle για 5 ημέρες ακόμα. Δίνει κωδικό για Steam και φυσικά υποστηρίζει VR. Το τσίμπησα ήδη. Πάρτε το, είναι καταπληκτικό λέει. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα το Hellblade και έχω παίξει 2 ώρες. Μιλάμε για πολύ σοβαρά γραφικά και ηχητικά. Επιπέδου witcher 3 τεχνικός τομέας. Σαν να είμαι μέσα σε ταινία είναι. Το προτείνω με 1000. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έπαιξα το "Red Matter". Ωραίο και ατμοσφαιρικό adventure αλλά αρκετά σύντομο. Θα το πρότεινα σε βαριά έκπτωση ή αν σας το κάνει κανείς δώρο. 

Επίσης έβαλα το transference που υπάρχει και για οθόνη και για vr. Δείχνει ωραίο για αρχή αλλά ε΄χει jump scares.

Τέλος πήρα πρόσφατα απο amazon αμερικής τα καλώδια που προτείνει η oculus για επέκταση του headset, της monoprice. Τα έβαλα και δουλεύουν άψογα. Θυμίζω είχα ένα της amazonbasics που δουλευε για μήνες μέχρι που σταμάτησε, μετά έπαιζα με hdmi repeater αλλά ήταν κακής ποιότητας και αν κουνιόταν λίγο μπορεί να το έχανε. Με το monoprice όλα δείχνουν να δουλεύουν άψογα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ξερετε αν παιζει σε καποιο καταστημα (public-γερμανος-πλαισιο κτλ) να δοκιμασεις vr gaming. Αν και ημουν παντα εναντιος μου κινησε πλεον τη περιεργια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, therock είπε

Ξερετε αν παιζει σε καποιο καταστημα (public-γερμανος-πλαισιο κτλ) να δοκιμασεις vr gaming. Αν και ημουν παντα εναντιος μου κινησε πλεον τη περιεργια

Σε καταστημα δε ξερω αν υπαρχει, αλλα googlaρωντας επεσα σε αυτο

https://techingreek.com/moox-vr-the-virtual-reality-cafe-to-proto-ke-monadiko-sto-idos-tou-vr-arcade-gaming-center-stin-ellada-dt/

επισημο site https://moxxvr.com/index.html

αν εισαι στην συμπρωτευουσα μια βολτα απο εκει θα το ευχαριστηθεις καλυτερα απ οποιοδηποτε καταστημα.

Δε γνωριζω, ισως να υπαρχει αντιστοιχος χωρος και Αθηνα η αλλου, θελει λιγο ψαξιμο.

Επεξ/σία από pentraks
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, therock είπε

Πριν ενάμιση χρόνο, είχε στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα.

Edit: Αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχαν τα touch και απλά σου είχε να δοκιμάσεις κανα 2 experiences.

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.
7 ώρες πριν, therock είπε

Σε ποιά πόλη είσαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...