kgian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Έχω έναν κωδικό για το VR regatta sailing simulation https://www.oculus.com/experiences/rift/1958452074228276/ Όποιος είναι fan της ιστιοπλοίας μου στέλνει ΠΜ και τον παίρνει.
Μαγειρας Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Seeking dawn! το εχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;;
kgian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μου χάλασε το καλώδιο. Πήγα να συνδέσω κάτι ανταπτοράκια και κάτι άλλες προεκτάσεις hdmi και μετά δεν το έβλεπε καθόλου το hdmi. Κοιτάζω το βύσμα του oculus και 2 πινάκια στο hdmi ήταν στραπατσαρισμένα. Έδωσα το καλώδιο σε έναν φίλο ηλεκτρονικό να το ματσακωνιάσει μπας και γίνει τίποτα και παράγγειλα άλλο από Αγγλία. Να δούμε αν θα το προλάβω πριν τις διακοπές. Οπότε τώρα μόνο bigscreen με το oculus go...
demmian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 13/7/2018 στις 3:11 ΠΜ, Μαγειρας είπε Seeking dawn! το εχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;; καλη ερωτηση φιλε @Μαγειρας , στο steam πολυ αναμεικτες κριτικες. επισης, εχει πραγγειλει κανεις https://www.oculus.com/marvel-powers-united-vr/ ??
kgian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δεν έχω άποψη και για τα 2.αυτο που έχω να πω είναι πως πλέον έχω περισσότερα παιχνίδια από χρόνο παιχνιδιού, και έχω αρκετό χρόνο.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, kgian είπε Δεν έχω άποψη και για τα 2.αυτο που έχω να πω είναι πως πλέον έχω περισσότερα παιχνίδια από χρόνο παιχνιδιού, και έχω αρκετό χρόνο. Το go το χρησιμοποιείς για παιχνίδια; Συνεχίζονται οι καλές εντυπώσεις;
kgian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, zio10 είπε Το go το χρησιμοποιείς για παιχνίδια; Συνεχίζονται οι καλές εντυπώσεις; Το go το χρησιμοποιώ για βίντεο, για κάποια παιχνιδάκια κυρίως πιο casual, για big screen και για χρήση steam vr στο γραφείο. Οι καλές εντυπώσεις συνεχίζονται. Πιστεύω πως έκαναν άψογη δουλειά ισορροπωντας και ακροβατώντας τέλεια ανάμεσα σε τιμή, ποιότητα κατασκευής, features κλπ. Ή εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Καλύτερη από το ριφτ. Ο ήχος πολύ καλός, όχι πολύ δυνατός αλλά χωρίς ευαίσθητα εξωτερικά ακουστικά που μπορεί να σπάνε. Ή μπαταρία είναι θεωρητικά λίγη αλλά αρκετή για χρήση μέχρι να έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Αν ήταν μεγαλύτερη θα ήταν βαρύτερο και ενοχλητικό στο πρόσωπο. Με ένα εξωτερικό power bank δουλεύει για ώρες. Προχτές είδα ταινία 2,5 ώρες και 1 ώρα bigdcreen συνεχόμενα με το go. Κανένα πρόβλημα υπερθέρμανση ή άλλο. 1
kgian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Hellblade senuas sacrifice 18€ Στο humble bundle για 5 ημέρες ακόμα. Δίνει κωδικό για Steam και φυσικά υποστηρίζει VR. Το τσίμπησα ήδη. Πάρτε το, είναι καταπληκτικό λέει. 1
kgian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ξεκίνησα το Hellblade και έχω παίξει 2 ώρες. Μιλάμε για πολύ σοβαρά γραφικά και ηχητικά. Επιπέδου witcher 3 τεχνικός τομέας. Σαν να είμαι μέσα σε ταινία είναι. Το προτείνω με 1000. 1
kgian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Έπαιξα το "Red Matter". Ωραίο και ατμοσφαιρικό adventure αλλά αρκετά σύντομο. Θα το πρότεινα σε βαριά έκπτωση ή αν σας το κάνει κανείς δώρο. Επίσης έβαλα το transference που υπάρχει και για οθόνη και για vr. Δείχνει ωραίο για αρχή αλλά ε΄χει jump scares. Τέλος πήρα πρόσφατα απο amazon αμερικής τα καλώδια που προτείνει η oculus για επέκταση του headset, της monoprice. Τα έβαλα και δουλεύουν άψογα. Θυμίζω είχα ένα της amazonbasics που δουλευε για μήνες μέχρι που σταμάτησε, μετά έπαιζα με hdmi repeater αλλά ήταν κακής ποιότητας και αν κουνιόταν λίγο μπορεί να το έχανε. Με το monoprice όλα δείχνουν να δουλεύουν άψογα. 2
therock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ξερετε αν παιζει σε καποιο καταστημα (public-γερμανος-πλαισιο κτλ) να δοκιμασεις vr gaming. Αν και ημουν παντα εναντιος μου κινησε πλεον τη περιεργια
pentraks Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, therock είπε Ξερετε αν παιζει σε καποιο καταστημα (public-γερμανος-πλαισιο κτλ) να δοκιμασεις vr gaming. Αν και ημουν παντα εναντιος μου κινησε πλεον τη περιεργια Σε καταστημα δε ξερω αν υπαρχει, αλλα googlaρωντας επεσα σε αυτο https://techingreek.com/moox-vr-the-virtual-reality-cafe-to-proto-ke-monadiko-sto-idos-tou-vr-arcade-gaming-center-stin-ellada-dt/ επισημο site https://moxxvr.com/index.html αν εισαι στην συμπρωτευουσα μια βολτα απο εκει θα το ευχαριστηθεις καλυτερα απ οποιοδηποτε καταστημα. Δε γνωριζω, ισως να υπαρχει αντιστοιχος χωρος και Αθηνα η αλλου, θελει λιγο ψαξιμο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από pentraks
giorgos147 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, therock είπε Ξερετε αν παιζει σε καποιο καταστημα (public-γερμανος-πλαισιο κτλ) να δοκιμασεις vr gaming. Αν και ημουν παντα εναντιος μου κινησε πλεον τη περιεργια Πριν ενάμιση χρόνο, είχε στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα. Edit: Αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχαν τα touch και απλά σου είχε να δοκιμάσεις κανα 2 experiences. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgos147
kgian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, therock είπε Ξερετε αν παιζει σε καποιο καταστημα (public-γερμανος-πλαισιο κτλ) να δοκιμασεις vr gaming. Αν και ημουν παντα εναντιος μου κινησε πλεον τη περιεργια Σε ποιά πόλη είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα