kgian Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://store.steampowered.com/app/861400/Nefertari_Journey_to_Eternity/ Ο τάφος της Nefertari, βασίλισσας της αιγύπτου. Συγκλονιστικό επίπεδο λεπτομέρειας. Αξίζει με 1000. Είναι τρομερό (και δωρεάν). Δείτε το!!! Επίσης καινούριο update στο public test channel της oculus που επιτρέπει να βρισκόμαστε με άλλους στα oculus σπίτια μας και να μιλάμε από κοντά! Κατεβάστε να δοκιμάσουμε! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από kgian 1
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω έναν κωδικό για το the wizards για το oculus store. https://www.oculus.com/experiences/rift/1708711415835546/ Οποίος το θέλει μου στέλνει πμ και ο πρώτος το παίρνει. Edit: ο κωδικός δόθηκε στον Τρυφωνα! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από kgian 2
stavroulis1985 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Νεος κατοχος του Rift και γω.. Εντυπωσιασμενος πολυ αν και δεν εχω ιδεα ποιες εφαρμογες αξιζουν και τι δυνατοτητες εχει το μηχανηματακι αυτο!! 3
xrit86 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλημερα στην παρεα , κατ αρχας να ευχαριστησω τον Κωστα (kgian ) για την πολυτιμη βοηθεια του εξ αρχης και την καθοδηγηση με το rift που πηρα εδω και 1-2 μηνες! τωρα φιλος θελει να στησει desktop aπο το 0 για vr κοστος με μασκα + οθονη + ολα το hardware του πυργου στα 2500 - 3000 ε θα μπορουσε * μητρικη αξιολογη με πολλες θυρες usb 3 εξ αρχης.. και οτι αλλο θεωρειται τοπ αυτο το διαστημα * το γραφω εδω γιατι πιστευω κολλαει στην ενοτητα , αν ειναι να το μεταφερω αλλου πειτε μου ευχαιστω εκ των προτερων !
kgian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Σε γενικές γραμμές το τοπ είναι 8700K επεξεργαστής, 1080 ή 1080Ti, 1ΤΒ SSD και μια μητρική Ζ370. Οι μητρικές σε γενικές γραμμές με αυτό το chipset είναι όλες καλές, αν και οι καλύτερες είναι οι asus. 1
pentraks Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, xrit86 είπε Καλημερα στην παρεα , κατ αρχας να ευχαριστησω τον Κωστα (kgian ) για την πολυτιμη βοηθεια του εξ αρχης και την καθοδηγηση με το rift που πηρα εδω και 1-2 μηνες! τωρα φιλος θελει να στησει desktop aπο το 0 για vr κοστος με μασκα + οθονη + ολα το hardware του πυργου στα 2500 - 3000 ε θα μπορουσε * μητρικη αξιολογη με πολλες θυρες usb 3 εξ αρχης.. και οτι αλλο θεωρειται τοπ αυτο το διαστημα * το γραφω εδω γιατι πιστευω κολλαει στην ενοτητα , αν ειναι να το μεταφερω αλλου πειτε μου ευχαιστω εκ των προτερων ! Ενας 8700K, μια καλή z370, εξτρα καρτα με USB (οριακα δε θα σε φτασουν της μητρικης), 16GB RAM(32GB αν περισσευει ρευστο για σκοτωμα). 1 M2 γρηγορος για OS, SSD 1TB για games ,2TB+ για media files. αν περισσευει χρημα παει και σε υδροψυξη κλειστου τυπου για την cpu για overclock (το ζηταει ο 8700k ανετα). τωρα η καρτα γραφικων ειναι θεμα αυτη την περιοδο. Η περιμενει τις νεες nvidia που (μαλλον) δε θα αργησουν να βγουν η παει σε 1070 και πεφτει στα μαλακα (σχετικα) με σκεπτικο να την δωσει συντομα, η παει σε 1080 - 1080ti δινει ενα σκασμο χρημα και κλαιει συντομα που θα βγουν οι νεες (στις ιδιες τιμες). Εγω με 1070-8700K δεν ειχα κανενα θεμα με το VR, Τωρα για μασκα, εχουμε οι περισσοτεροι το rift, παρολο που δεν εχω παραπονο αυτη την στιγμη θα κοιταζα ΠΟΛΥ σοβαρα κατι σε AR γιατι πολυ απλα ειναι φθηνοτερα δεν εχουν απαιτησεις σε USB (γλιτωνεις την καρτα η την εξωφρενικα πανακριβη mobo) και στην ουσια παιζεις τα πάντα. Καποια στιγμη το rift περιμενει διαδοχο και δεν αργει ιδιαιτερα. Τα χειριστηρια του rift ειναι εξαιρετικα, αυτο ειναι μεγαλο plus. Δεν εχω δοκιμασει σε ΑR για να εχω αποψη. 1
kgian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εννοείς MR, mixed reality. Δεν συμφωνώ, τα παιχνίδια δεν είναι optimized για τα χειριστήριά τους και σε αρκετά δεν δουλεύουν τα joysticks Και τα κουμπιά είναι όπου ναναι. Προτείνω ριφτ παρόλα τα μειονεκτήματα. Καινούριο ριφτ θα βγει το 2020.
pentraks Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ναι mixed reality, εκ παραδρομης το εγραψα λάθος! Σιγουρα το ριφτ κερδιζει σε ολα εκτος απο την αναγκη για εξτρα αισθητηρες και USB. to MR ειναι απλα πιο ευκολο σεταπ. Εχω διαβασει καλα λογια αλλα μεχρι εκει γι αυτο προτεινα το ψαξει καλα μηπως σαν πιο καινουρια τεχνολογια και με σκεπτικο οτι δεχεται συνεχεια updates αποτελει κατι πιο futureproof. το 20??? αφου το 19 δεν ελεγαν οτι θα βγει??? @$$@$!!@
kgian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μπορεί να είναι Δεκέμβρη του 2019. Τι να σου πω. Πάντως δεν πρόκειται να δεις νέο ριφτ σε 5 μήνες.
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Το go φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, ειδικά για κάποιον που δεν έχει δυνατό pc! Έχει ακουστεί τίποτα για το sports bar ή κάτι τέτοιου τύπου;
kgian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Το go φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, ειδικά για κάποιον που δεν έχει δυνατό pc! Έχει ακουστεί τίποτα για το sports bar ή κάτι τέτοιου τύπου; Δες εδώ τις εντυπώσεις μου για το go. Έχει κάποια ενδιαφέροντα παιχνιδάκια και γενικώς είναι πολύ καλή εισαγωγή στον χώρο του Vr. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις χωρίς να επενδύσεις σε πλήρες gaming pc και headset. 1
mastixas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Το mamut vr gun stock μου αρέσει πολύ. Βγαίνει περίπου αν καταλαβαίνω 90+ €. Ποια είναι η γνώμη σας; http://mamutvr.com/products/oculus-rift-touch Εδώ στο βίντεο ο τυπάς το χειρίζεται άψογα.
kgian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Καλό φαίνεται αλλά και ο τύπος είναι καμένος. Θα παίξουμε τίποτα καμια φορά;
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, kgian είπε Δες εδώ τις εντυπώσεις μου για το go. Έχει κάποια ενδιαφέροντα παιχνιδάκια και γενικώς είναι πολύ καλή εισαγωγή στον χώρο του Vr. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις χωρίς να επενδύσεις σε πλήρες gaming pc και headset. Το διάβασα ναι, με αφορμή το ποστ σου το είπα! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι καν ότι κυκλοφόρησε!
mastixas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, kgian είπε Καλό φαίνεται αλλά και ο τύπος είναι καμένος. Θα παίξουμε τίποτα καμια φορά; Λειπω ταξίδι, θα έρθω να πέσουμε με τα μούτρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα