kgian Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το doom (το παλιό του 93) παίζει πλεόν με roomscale και το οπλο ξεχωριστά από το βλέμμα! Κατεβάζετε την τελευταία release από εδώ, https://github.com/Fishbiter/gz3doom/releases ρίχνετε μέσα στον φάκελο το doom.wad και τρέχετε το bat. Μέσα στο παιχνίδι πρέπει να κάνετε rebind τα controls. To έπαιξα και δουλεύει άψογα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ 1
mastixas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ερώτηση σε όσους παίζουν fallout 4. Εσάς σας τρέχει καλά το παιχνίδι σε σχέση με παλαιότερα; Με το τελευταίο update 1.2.72 έχω πολύ stutter και ενώ έπαιζα πάντα με ASW κολλημένα 45fps τώρα είναι απαλευτη η κατάσταση. Το έκανα uninstall και θα το ξαναπεράσω. Σκέφτομαι μήπως φταίει κ η Nvidia, αλλά δεν βρίσκω καμία αναφορά στο net.
kgian Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δεν έχω άποψη. Το έχω σβήσει. Δες στις επιλογές του steamVR --->video-->application resolution να είναι τικαρισμένο το manual override και να το έχεις στο 100% γιατί το steamVR βάζει μόνο του οριζόντιο supersampling που τσακίζει τις επιδόσεις. 1
mastixas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, kgian είπε Δεν έχω άποψη. Το έχω σβήσει. Δες στις επιλογές του steamVR --->video-->application resolution να είναι τικαρισμένο το manual override και να το έχεις στο 100% γιατί το steamVR βάζει μόνο του οριζόντιο supersampling που τσακίζει τις επιδόσεις. Το εχω ελεγξει και ειναι στο 100%.. θα δειξει τί φταιει το ξαναπερναω.
mastixas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/6/2018 στις 4:46 ΜΜ, mastixas είπε Ερώτηση σε όσους παίζουν fallout 4. Εσάς σας τρέχει καλά το παιχνίδι σε σχέση με παλαιότερα; Με το τελευταίο update 1.2.72 έχω πολύ stutter και ενώ έπαιζα πάντα με ASW κολλημένα 45fps τώρα είναι απαλευτη η κατάσταση. Το έκανα uninstall και θα το ξαναπεράσω. Σκέφτομαι μήπως φταίει κ η Nvidia, αλλά δεν βρίσκω καμία αναφορά στο net. Το ξαναπερασα κ ολα καλα, τί καλα δηλαδη μαυρα χαλια αλλα καλύτερα απο το jitter fest που ειχα τελευταία. Δοκιμασα και το pvc οπλακι που εφιαξα και μπορω να πω οτι ευχαριστιεμαι shooting. Κατι σαν αυτο: https://imgur.com/gallery/M4LuD Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από mastixas 1
Μαγειρας Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Έχει προσφορές στο oculus store. Τι αξίζει κατα την γνώμη σας για αγορα με τα 13€ που μας είχαν δόσει;
mastixas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Μαγειρας είπε Έχει προσφορές στο oculus store. Τι αξίζει κατα την γνώμη σας για αγορα με τα 13€ που μας είχαν δόσει; Εγω εχω τσιμπησει το Onward. Μου αρεσει αρκετα και παιρνει συχνα updates, το μονο που μενει ειναι να το παιξω καποια στιγμη με παρέα. Μόνο στο shooting range την περνάω. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από mastixas
ariskard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησα επιτέλους κι εγώ VR headset (επέλεξα το HP mixed reality, το οποίο βρήκα σε προσφορά στα $199, ήτοι 170 ευρώ). Παρέλαβα σήμερα, έκανα το σετάρισμα, αλλά δυστυχώς στον αριστερό φακό, όταν κλείνω το δεξί μου μάτι, βλέπω ότι λειτουργεί μόνο το αριστερό μισό της οθόνης. Υποθέτω ότι είναι θέμα hardware, καθώς δεν έχω βρει κάποια άλλη εξήγηση. Έχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία; Είναι μήπως κάτι που διορθώνεται με ρυθμίσεις, ή να το επιστρέψω για αντικατάσταση; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από ariskard επισύναψη φωτογραφίας
ariskard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Από Bestbuy (είμαι Αμερική για διακοπές). Θα το επιστρέψω σήμερα (έχεις 14 ημέρες που μπορείς να το επιστρέψεις και να έχεις επιστροφή χρημάτων) και θα το παραγγείλω από MS store
demmian Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) @kgian τωρα που εχει εκπτωσεις steam κ oculus store, προτεινε μας κανα game . σεφτομουν για το The Brookhaven Experiment, αλλα διαβαζω δεν εχει room scale k locomotion zomday, hordeZ κ αυτα υποψηφια, σκεφτομαι να περιμενω και το dead groundZ, αν τα εχεις παιξει , ποιο ειναι πιο κοντα στο dying light? καθε αλλη προταση, αν εχεις χρονο ευπροσδεκτη. το αριζονα για καποιο λογο με χαλαει, δεν μου αρεσε που το δοκιμασα, μολις θυμηθηκα και αυτο που το περιμενω.. https://store.steampowered.com/app/849860/The_Risen_Dead_VR/ Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από demmian
kgian Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 To brookhaven το έχω παίξει και είναι πολύ τρομακτικό αλλά wave shooter. Τα άλλα δεν τα έχω παίξει. Για single player shooter με ιστορία θα πρότεινα arktika.1 από το oculus store. Το βρήκα καταπληκτικό.
demmian Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 το ειχα δει κ αυτο, αλλα δεν μου αρεσε που ειχε μονο teleport nodes και οχι κινηση.. θα σκιστουμε να διαβαζουμε κριτικες στο steam..
kgian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ενδιαφέρεται κανείς το βράδυ να δούμε Πολωνία Κολομβία στο vr;
mastixas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Αγαπητοί συμφορουμιτες, επειδή έφαγα πολλές ώρες μιλώντας με το support της Oculus εδώ κ μέρες βάζω βγάζω καλώδια κ προγράμματα, οδηγούς κάρτας κτλ. Θέλω να σας μεταφέρω εδώ το θέμα που είχα με το rift να γνωρίζετε να μην τραβήξετε τα ίδια. Έχω ένα επίμονο notification εδώ και καιρό μέσα στο πρόγραμμα του rift το οποίο γράφει: "Some features of the Oculus platform may be temporarily unavailable. If the issue persists, please visit Oculus support." Τελικά φταίει η έκδοση των windows η οποία είναι η N, δηλαδή η έκδοση χωρίς το media feature pack. Το εγκαθιστούμε κ παίζουν όλα (είχα πρόβλημα κ με το guardian setup). Κάτι τέτοιο αν κ απλό δεν αναγράφεται πουθενά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα