Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε προλαβαινεις κ τα δοκιμαζεις ολα, ηθελα να ξερα.. εχω να παιξω κοντα 10 μερες τωρα..

παρολαυτα πηγα σε μια μοδιστρα, της εδωσα το σφουγγαρι κ της ειπα να μου φτιαξει 2-3 καλλυματα, σκουφακια.

στην αρχη τρομαξε η γυναικα με αυτο που της εδειχνα, αλλα τελικα αποδειχθηκε συνεργασιμη.

τριτη θα εχω αποτελεσματα, θα ανεβασω φωτο αν φτιαξει τπτ αξιολογο.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χρόνος υπάρχει. Το θέμα είναι πως πλέον υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιχνίδια, πολλά περισσότερα από τον (αρκετό) χρόνο που έχω να αφιερώσω. Αυτό το skyrim με έχει καταστρέψει. Είναι πανέμορφο το άτιμο με τα mods. Παίζω συνδυασμό stealth archer και one handed σπαθί-ασπίδα. Και τα 2 εξαιρετικά. 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, demmian είπε

ποτε προλαβαινεις κ τα δοκιμαζεις ολα, ηθελα να ξερα.. εχω να παιξω κοντα 10 μερες τωρα..

παρολαυτα πηγα σε μια μοδιστρα, της εδωσα το σφουγγαρι κ της ειπα να μου φτιαξει 2-3 καλλυματα, σκουφακια.

στην αρχη τρομαξε η γυναικα με αυτο που της εδειχνα, αλλα τελικα αποδειχθηκε συνεργασιμη.

τριτη θα εχω αποτελεσματα, θα ανεβασω φωτο αν φτιαξει τπτ αξιολογο.

Περιμένουμε εντυπώσεις!

Δημοσ.

παιδες, εχει στο oculus store, 1,99 world of diving.

σχολια δεν βλεπω και πολυ καλα, αλλα αν ψηνεται καποιος.. το τσιμπαει σε αυτη την τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Χτες μπήκε καινούριος φίλος στην παρέα, ο Τρύφωνας. Τον πήγα στα λημέρια του bigscreen και του έδειξα τα κατατόπια. Μετά πήγαμε στο echo arena και τα λέγαμε στο lobby σε συνθήκες έλειψης βαρύτητας. Πήγαμε να παίξουμε ένα ματσάκι αλλά δεν μπορούσε να συντονιστεί με τίποτα οπότε μαζί με τους αντίπαλους τον βοηθήσαμε να βρει τα νερά του. Καταπληκτικά!

ΥΓ. Με το καινούριο update του αριζονα είναι πλέον πολύ εύκολο το multiplayer. Δοκιμάστε το!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Solus project 9,5Ε sto steam. https://store.steampowered.com/app/313630/The_Solus_Project/

Μιλάμε για σοβαρή παιχνιδάρα που παίζει και σε οθόνη και σε VR. Μεγάλη διάρκεια, επιπλέον beta vr mode με χειριστήρια αφής και υπόθεση και ατμόσφαιρα που θυμίζει lost και ancient astronauts. 

Δημοσ.

Να ενημερώσω και εγώ για το vrcover. 

Η παραγγελία έφυγε από Ταϊλάνδη και σε 15 μέρες το είχα σπίτι μου. Όλα πήγαν καλά ούτε τελωνείο ούτε μπελάδες οπότε όποιος θέλει παραγγέλνει άφοβα. 

Είναι πολύ καλύτερο από το stock σφουγγάρι αλλά το περίμενα λίγο πιο παχύ ώστε να είναι πιο μαλακό στο πρόσωπο. Όπως και να έχει βελτιώνει σημαντικά την vr εμπειρία. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kgian είπε

Παιχνίδι σταθμός open world από την oculus και την insomniac games. Έρχεται το 2019

Stormland

ωραια πραγματα!!!! 

BTW Περιμενω να δω το τελος του VR που φωναζουν καιρο τωρα οι "διπλανοι" κι αυτο οχι μονο δεν ερχεται, αλλα γινεται και καλυτερο!!

Δημοσ.

Η amd στην computex έδειξε ένα σλάιντ που έδειχνε ότι τα έσοδα του vr έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με 2 χρόνια πριν . 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 1:24 ΜΜ, xristos999999 είπε

Να ενημερώσω και εγώ για το vrcover. 

Η παραγγελία έφυγε από Ταϊλάνδη και σε 15 μέρες το είχα σπίτι μου. Όλα πήγαν καλά ούτε τελωνείο ούτε μπελάδες οπότε όποιος θέλει παραγγέλνει άφοβα. 

Είναι πολύ καλύτερο από το stock σφουγγάρι αλλά το περίμενα λίγο πιο παχύ ώστε να είναι πιο μαλακό στο πρόσωπο. Όπως και να έχει βελτιώνει σημαντικά την vr εμπειρία. 

παρηγγειλες το σετ με τα 29$? εμενα η μοδιστρα μου εριξε ακυρο. δεν ξερει τι να κανει λεει. βεβαια δεν ειναι κ κανασ τσακαλος.. αποδ ευτερα θα πεταχτω σε μια αλλη με φωτογραφια αυτη τη φορα, να δω τι θα μου πει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό με τα 29$ πήρα. 

Είχε μέσα αυτό που μοιάζει με δερμάτινη και ένα κάλυμμα που το έχω βάλει στο σφουγγαράκι του στοκ. Σχετικά γρήγορα έρχεται. Εμένα έκατσε και 7 μέρες στο κέντρο διαλογής της Θεσσαλονίκης αλλιώς θα το είχα πολύ πιο γρήγορα. 

Δημοσ.

Το θέμα με το vrcover δεν είναι να πάρεις το υφασμάτινο κάλυμμα αλλά το δερμάτινο μαξιλαράκι που δεν παπάριαζει με τον ιδρώτα. 

Δημοσ.

Ναι ισχύει αλλά ήταν μαζί με τα άλλα μάλλον. Και για να το αξιοποιήσω το έβαλα στο άλλο που παπαριαζει. Όχι πως το χρησιμοποιώ. Το καλό με το δερμάτινο είναι και ότι δεν αφήνει τόσο έντονα το σημάδι από την μάσκα στο πρόσωπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...