Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A blast from the past.

Οταν πηρα το Oculus DK1 το VR με την σημερινη του μορφη ηταν αγνωστο ακομα. Υπηρχαν καποια headsets όπως το Vuzix αλλά δεν προσέφεραν και πολλά. Πραγματικά έχασα το μυαλό μου με το που το έβαλα για 1η φορά και είδα το demo με την βίλα! Χωρίς πλάκα άπλωσα το χέρι μου να αγγιξω τον τοίχο και φρικαρα που έπιασα αέρα!

Εκεί κατάλαβα ότι το VR είναι το μέλλον.

Είχα φτιάξει κάποια videos στο YouTube προσπαθώντας να δείξω, όσο μπορώ, το πως είναι αυτή η εμπειρία. Πλέον τα περισσότερα demos που είχα βάλει δεν δουλεύουν και έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Για να θυμούνται οι παλιοί λοιπόν και να μαθαίνουν οι νεότεροι..

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά, μόνο εγώ γράφω εδώ μέσα; κάποιος άλλος να πει εντυπώσεις;

Μονο assetto corsa εδω γιατι δεν εχω χρονο να χαθω!Για το AC δεν εχω κατι να πω,δεν νομιζω πως μπορω να μεταφερω γραπτως την αισθηση,το immersion,την αντιληψη του χωρου που σου δινει το vr,θεωρω οτι οποιος παιζει παιχνιδια γενικοτερα με cockpit και δη sim σε μονιτορ χανει το 70% της πληροφοριας και δε μπορει να εκτιμησει μεσα απο το μονιτορ την εξωφρενικη δουλεια που εχει γινει στην αποδοση των physics,ακομα και το dirt rally ειναι πολυ καλυτερη εμπειρια σε vr απο οτι σε monitor που πραγματικα μου ηταν αδιαφορο.

Δημοσ.

Δοκίμασα το job simulator αλλά έσπαγε τρέλα. Μάλλον φταίει που ήταν του θείου μου. Διάβασα πως το έχουν φτιάξει με κάποια τελευταία updates. Ενδιαφέρον πάντως μου φάνηκε αλλά ακριβό και με μικρή διάρκεια.

Πάντως τώρα παίζω lucky's tale. Όταν το τελειώσω θα ξεπεταξω το doom 3. Και μετά βλέπουμε. Ίσως πάρω το elite αλλά φοβάμαι πως θα καω.

Δημοσ.

Budget cuts demo από το steam

Ωραίο stealth. Το κανονικό παιχνίδι θα είναι πολύ ωραίο.

Nvidia VR Funhouse

Πλάκα είχε και δωρεάν. Καλό demo

Συνεχίζω και ρίχνω κανα space pirate για χαλάρωση. Εξαιρετικό. Επίσης παίζω κανονικά το luckys tale. Πολύ ωραίο.

Farlands απο το Oculus store. 

Παίζει με το μικρό τηλεκοντρόλ και είσαι σαν κουλός. Ομορφα γραφικά αλλα΄το UI μάλλον χάλια.

DEad and buried

Ωραίο! Σε κάποια φάση ήμουν μέσα στο σαλούν και κρυβόμουν πίσω απο μια κολώνα, στην οποία πήγα να ακουμπήσω και παραλίγο να τσακιστώ!

VR sports challenge. Το δοκίμασα στα γρήγορα. Είσαι μέσα στο γήπεδο! Ωραίο. Το έχω δωρεάν απο το preorder των touch.

To doom 3 με τα touch είναι πλήρως immersive και είναι ΤΡΕΛΟ ΧΕΣΙΜΟ. 

Bullet train. Πλακίτσα είχε, ωραία γραφικά. 

Ξαναέβαλα το altspace VR και έφτιαξα ένα game room που ήμουν σε έναν λαβύρινθο προσπαθώντας να φτάσω σε μια πυραμίδα στην ζούγκλα. Μαζι με άλλους. Τρελό immersion. Πολύ καλό το altspace. 

• Like 1
Δημοσ.

Thumber

Αν και δεν κερδίζεις και τίποτα σπουδαίο παίζοντας σε VR (απλά είσαι μέσα στο τούνελ, πίσω από το εντομο) αξίζει η αγορά του.

Είναι ένα ανελεητο rhythm Shoot em up. Ξεκίνα απλά και εύκολα, Α την κατάλληλη στιγμή για να πυροβόλησεις και L/R για να στριψεις. Σύντομα όμως τα πράγματα ξεφεύγουν.

Από το Track and field έχουν να με πονεσουν τόσο τα δάχτυλα μου! Πρέπει να αντιδρας γρήγορα και με ρυθμό.

Δημοσ.

Serious Sam VR the first encounter

Ωραίο και ξεκούραστο. Έβαλα την επιλογή για πλήρη κίνηση. Τα μοντέλα των όπλων καταπληκτικά στα χέρια μου. 

ΥΓ. Οι δύο αισθητήρες όπως τους έχω βάλει έχουν καταπληκτικό Tracking, Δεν σκέφτομαι καθόλου την θέση μου στον χώρο.

• Like 1
Δημοσ.

τα touch controll έφτασαν στο πλαίσιο με καπελωμένη τιμή εννοείτε 

καθώς είναι ευρέως διαδεδομένο ότι οι ελληνες είναι κουβαρντάδες  στα 275 ευρώ 

Δημοσ.

Το φτηνότερο που μπορεί κανείς να βρει τα touch είναι 220€ από amazon.fr.

Τελείωσα το I expect you to die.

Ωραίο αλλά πολύ σύντομο. 4 αποστολές όλες κι όλες. Αναλόγως την τιμή αξίζει. Πάντως δεν έχει νόημα να το ξαναπαίξει κανείς.

Επίσης τελείωσα το Superhot VR.

Εξαιρετικοτατο. Και ξαναπαίζεται. Επίσης όμως η αγορά του εξαρτάται από την τιμή.

Έβαλα και το Selfie Tennis.

Έχει την πλάκα του. Τα physics είναι αρκετά καλά αλλά θέλει χώρο. Δυο φορές χτύπησα τα χέρια μου.

Επίσης, the talos principle με ανεπίσημη υποστήριξη VR από την εταιρία. Έχει κάποια glitches αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι το χαμηλό frame rate. Απλά θέλει πιο δυνατή κάρτα. Η 970 δεν τα καταφέρνει πολύ καλά. Σε πρώτη ευκαιρία θα τσιμπήσω μια 1070.

• Like 1
Δημοσ.

To google earth VR , πως το κανατε να τρεξει? Το κατεβασα απο το steam αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι διαθεσιμο μονο για το VIVE , Το ιδιο μου εχει συμβει και σε αλλα games

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοιες απορίες, το google εχει την απάντηση. "google earth with oculus rift". Κατεβάζεις ένα αρχειάκι και το βάζεις στον φάκελο του google earth και παίζει. Αλλά θέλει μάλλον τα touch. 

Δημοσ.

Quell 4D VR

Δεν κατάλαβα πολύ τον χειρισμό, και τα γραφικά υποτίθεται old school αλλά μου φάνηκαν χάλια, οπότε το ε΄σβησα.

Everest VR

Τα χειριστήρια touch δεν δούλευαν σωστά με την συγκεκριμένη έκδοση του everest Που δοκίμασα, δεν το έψαξα.

The elevator ritual

Πολύ τρομακτικό. Αν και το περίμενα τελικά φοβήθηκα. Ωραίο για demo.

Affected

Μετά το elevator ritual δεν άντεξα να παίξω και αυτό. Είδα λίγο και το έβγαλα. Ωραια ατμόσφαιρα. Και δωρεάν.

Arizona sunshine

Ωραίο αλλά αυτό το teleporting με χαλάει σε παιχνίδια δράσης. Κοπάνησα και το φωτιστικό όπως πήγα να ρίξω μια χειροβομβίδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...