stonestef Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Τόσο καιρό περίμενα το beat saber(rhythm game για όσους δεν το έχουν υπόψιν, αποσπά μόνο καλές κριτικές μέχρι τώρα και για εμένα που παίζω ντραμς είναι πολύ ελκυστικό) να κυκλοφορήσει και χθες που κυκλοφόρησε επιτέλους και μπήκα για να το αγοράσω, το δεξί ακουστικό του rift σταμάτησε να λειτουργεί τελείως. Εδώ και δύο βδομάδες έπαιζε μόνο όταν δεν κολλούσα το δεξί strap, σαν να μην έκανε καλή επαφή. Προς το παρόν θα συνδέσω δικά μου ακουστικά και μπλέκω με ένα επιπλέον καλώδιο μέχρι να παραγγείλω από amazon αν και απ'ό,τι βλέπω δεν πουλάνε τα ίδια ακουστικά, μόνο ψείρες.
pentraks Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, stonestef είπε Τόσο καιρό περίμενα το beat saber(rhythm game για όσους δεν το έχουν υπόψιν, αποσπά μόνο καλές κριτικές μέχρι τώρα και για εμένα που παίζω ντραμς είναι πολύ ελκυστικό) να κυκλοφορήσει και χθες που κυκλοφόρησε επιτέλους και μπήκα για να το αγοράσω, το δεξί ακουστικό του rift σταμάτησε να λειτουργεί τελείως. Εδώ και δύο βδομάδες έπαιζε μόνο όταν δεν κολλούσα το δεξί strap, σαν να μην έκανε καλή επαφή. Προς το παρόν θα συνδέσω δικά μου ακουστικά και μπλέκω με ένα επιπλέον καλώδιο μέχρι να παραγγείλω από amazon αν και απ'ό,τι βλέπω δεν πουλάνε τα ίδια ακουστικά, μόνο ψείρες. Kι εμενα κανει κατα καιρους το ιδιο. Απλα με το κατσαβιδακι που εχει στην συσκευασια ξεβιδωσε το ακουστικο καθαρισε τις επαφες και σφιξτο ξανα. Οταν το ξανακανει απλα σφιξτο μονο 3
kgian Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Πρώτα δοκίμασε να ξεσφίξεις και να ξανασφίξεις το ακουστικό. Τo δεξί ακουστικό δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις είναι ένα κατασκευαστικό πρόβλημα μη επισκευάσιμο. Αν είναι εντός εγγύησης θα σου έλεγα να το επιστρέψεις! Αν είναι εκτός εγγύησης μπορείς να επικοινωνήσεις με την Oculus αλλά αν έχεις αγοράσει από μη εξουσιοδότημένο συνεργάτη δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αν έχεις αγοράσει από εξουσιοδοτημένο (νομίζω το amazon είναι τέτοιο) έχουν κάνει αλλαγή δωρεάν ακόμα και εκτός εγγύησης κατα περίπτωση. Σε περίπτωση που δεν βγάλεις άκρη και χαλάσει υπάρχουν διάφορα fixes πχ 2
kgian Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Έπαιξα beat saber. Ωραίο rythm game. Mε light sabers. Για εκκολαπτόμενους jedi! Box VR. Είναι δωρεάν ΣΚ στο oculus store. Πονάνε τα χέρια μου ακόμα. Πολύ ωραίο! Επίσης rythm game. Sairento VR. Δεν εντυπωσιάστηκα. Ίσως αν κάτσω να παίξω αρκετά να μου αρέσει αλλά έχω άλλα να ασχοληθώ. Στο bigscreen έχει πλακώσει φουλ κόσμος με gearVR και oculus Go. 2
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Oculus reveals its next big VR trick: Wider-FOV lenses that automatically move 2
kgian Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μόλις τσίμπησα και το doomVFR στα 13€ από κλειδάδικο. Τα έχει βγάλει αυτά τα λεφτά ήδη και πραγματικά είναι ωραίο για ξεχαρμάνιασμα.
xristos999999 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 καλησπερα! αυτο το vr cover για το rift απο που μπορω να το αγορασω?
kgian Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, xristos999999 είπε καλησπερα! αυτο το vr cover για το rift απο που μπορω να το αγορασω? Από το site τους ή από το caseking.de. Εγώ το έχω πάρει από το site τους.
xristos999999 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 με αυτα που πηρες απο το caseking.de δεν ιδρωνεις τοσο? σημερα πηρα το rift και δεν μου αρεσε το σφουγγαρι που εχει. βρηκα και κατι ωραια στο vrcover.gr αλλα δεν ξερω απο που τα στελνουν, επισης στο κεντρο οταν φοραω τη μασκα τα βλεπω λιγο θολα και δεν μπορω να διαβασω κατι μεσα στο παιχνιδι παρα μονο αν κοιταξω απο την ακρη.
kgian Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Εγώ τα έχω πάρει από το vrcover απευθείας που έρχονται από την Ταιλάνδη νομίζω. Όταν τα είχα πάρει έστελναν με DHL την απλή που είναι ΕΛΤΑ, δεν είχα πληρώσει τελωνεία και τέτοια. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Όσον αφορά την εικόνα που βλέπεις θολά το φοράς λάθος. Βάλε να βλέπεις τον σταυρό από τις ρυθμίσεις και φτιάξε το πάνω κάτω στο πρόσωπό σου μέχρι να βλέπεις καθαρά. Το τρίγωνο στο πίσω μέρος πρέπει να κατεβαίνει αρκετά χαμηλά. Μπροστά καλύπτει όλη την μύτη σχεδόν. Επίσης μπορείς να αλλάξεις και την κλίση του. Έλα στο discord μας https://discord.gg/DEkeVVW για να σε καθοδηγήσουμε. Επίσης αν με κάνεις φίλο στο oculus θα μιλήσουμε απευθείας και θα σε καθοδηγήσω. Μπορείς να με ψάξεις με το ψευδώνυμο kgian76.
kgian Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Έβαλα λίγο να παίξω το Far Cry 5 στο monitor. Το παιχνίδι ακατέβατα 60 καρέ σε 2560χ1440 ultra σε όλα. Τα πάντα όμως είναι τόσο μικρά. Όλα μου φαίνονται βαρετά και ψεύτικα. Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον. 1
demmian Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, kgian είπε Έβαλα λίγο να παίξω το Far Cry 5 στο monitor. Το παιχνίδι ακατέβατα 60 καρέ σε 2560χ1440 ultra σε όλα. Τα πάντα όμως είναι τόσο μικρά. Όλα μου φαίνονται βαρετά και ψεύτικα. Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον. συμφωνω μαζι σου.. το μονο παιχνιδι που μπορω να παιξω πια σε μονιτορ, ειναι το civilization.. κ αυτο πολυ σπανια, μονο αν εχω χρονο κ ειμαι πολυ κουρασμενος για να σταθω ορθιος με το rift.
pentraks Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 καλα κι εγω προτειμω VR αλλα εχω προικα σε 2D και δε τα παραταω (pUBg, DOOM, Battlefront, SCII, Watchdogs2) ξεκλεβω χρονο παντα κι ας τα παιζω αραια και που. Εννοειται πρωτη επιλογη πλεον οτι υπαρχει σε VR ειδικα οταν υπαρχει παρεα ετοιμοπολεμη
Μαγειρας Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Βγήκαν καινουργια σενάρια-εμπειρίες στο face your fears αλλα μονο στο oculus go,δεν είναι λίγο άδικο αυτο;Τι νομίζετε;
kgian Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δοκίμασα το "The forest" που απέκτησε vr mode σε beta. Θέλει δουλειά ακόμα αλλά η αίσθηση παρουσίας είναι καταπληκτική. Πραγματικά νομίζεις πως είσαι μέσα σε δάσος και σου την πέφτουν οι κανίβαλοι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα