Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, demmian είπε

Ακριβώς τα ίδια κ γω..είμαι 2 μέρες σπίτι κ μονο πρόλαβα να φορτώσω τα mods..

Κι εγω εχω 5 μερες να φορεσω την μασκα,  κανεις πλεον απο καποια ηλικια κι επειτα δεν εχει απλετο χρονο. το θεμα ειναι να βρισκουμε τις καταλληλες ευκαιριες και να οργανωνουμε Multiplayer οταν ειμαστε σε αναλογη φαση!  Απλα βολευει το discord στην οργανωση και την εκμεταλλευση του λιγοστου χρονου μας!

Επεξ/σία από pentraks
  • Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά, όποιος έχει το From other suns να μπει στο discord μας να γίνουμε ομάδα να παίξουμε όλοι μαζί. Και όσοι δεν έχουν το FoS πάλι να μπουν στο discord να κανονίσουμε arizona, μπιλιάρδο, onward κλπ

https://discord.gg/WC8F9

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kgian είπε

Πολύ ωραία και χαλαρά, είδα τον αγώνα σήμερα στο bigscreen με φίλους. Σαν να ήμασταν παρεούλα πραγματική!

Χεχε ακριβώς! , και μετά ping pong με ρεαλιστικοτητα απιστευτη (και χωρίς να κυνηγάμε το μπαλακι)  

The future is here λεμεεεεε

Δημοσ.

Βγήκε beta patch για το fallout 4 vr Που προσφέρει συμβατότητα με oculus και φτιάχνει τον χειρισμό! 

Επίσης βγήκε beta patch για το skyrimVR που διορθώνει πολλά προβλήματα.

Δοκίμασα το duck season. Ωραία γραφικά και ωραίο όπλο αλλά στην αρχή μοιάζει λίγο επαναλαμβανόμενο. Από ότι έχω διαβάσει όμως μετά αλλάζει προς το καλύτερο (και το τρομακτικότερο). 

The lost bear . Πολύ ομορφο, τόσο σε γραφικά όσο και σε ήχο. Θυμίζει το Limbo. Ουσιαστικά side scroller platformer με immersive περιβάλλοντα και στοιχεία vr χειρισμού. Πολύ όμορφο ξαναλέω. 

Gorn. Πολύ ωραίο. Και πολύ ΠΟΛΥ αίμα!

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mastixas είπε

Ποιος θελει να παραγγείλουμε vr cover μαζί να μοιραστούμε κανενα έξοδο από τα μεταφορικά; Υπάρχουν Ελλάδα;

ψηνομαι κ γω για vr cover. ελλαδα δε νομιζω.. να το δουμε ομως.

ρε σεις, αν παμε σε καμμια μοδιστρα, να μπορει να μας φτιαξει τπτ με λαστιχο μεσα? 

γτ κ τα σχολια που διαβασα στο αμαζον, λενε οτι καλο ειναι αλλα πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει

Δημοσ.

Κι εγω το σκεφτηκα αλλα η γυναικα μου αδυνατει να το κανει. Η μοδιστρα δεν γνωριζω ποσα θα θελει κ αν μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα. Επομενως θα προτιμουσα του εμποριου. Δεν εχω δει reviews αλλα υποθετω θα εχει περισσοτερα απο ενα τεμαχια καθε συσκευασια. 

Δημοσ.

To vrcover το έχω. Όλο το πακέτο. Το cover αυτό καθεαυτό δεν λέει τίποτα. Ούτε καν το έχω δοκιμάσει αλλά όλα τα reviews έτσι λένε. Αυτό που έχω δοκιμάσει και ειναι πολύ καλό είναι το facial interface με το μαξιλαράκι από δερματίνη. Δεν "παπαριάζει" όπως το αυθεντικό του rift. Θα έλεγα πως είναι πολύ βολικό.

Κατά τα λοιπά συνεχίζω skyrim και ξεκίνησα και το In death. Το είχα κάνει beta testing και μου είχαν δώσει κλειδί. Είναι rogue like, με τυχαία dungeons και φουλ τοξοβολία. Τα γραφικά είναι πολύ ωραία και ο χειρισμός επίσης πολύ καλός. Ίσως να είναι επαναλαμβανόμενο; Θα δω πως θα αντέξει το πέρασμα του χρόνου. 

Δημοσ.

Παρουσίαση του Oculus go επίσημα απο χτές μπορεί να γίνει κανονικά παραγγελία απο το amazon

Δημοσ.

Κgian ερώτηση, το facial interface με το μαξιλαράκι από δερματίνη είναι μέσα στη συσκευασία του vr cover;

Λοιπόν χθες βρήκα επιτέλους χρόνο να παίξω. Κάνω ένα ντουζακι κ αράζω στο pc. Επί μισή ώρα μέσα στα νεύρα ήμουν. Συνέχεια να γίνονται θαμποι οι φακοί. Δεν έστρωνε με τίποτα. Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει πάντα μετά από ένα ντουζ μιας κ φαίνεται να ανεβαίνει η θερμοκρασία του προσώπου. Να δούμε τώρα πως θα βγει το καλοκαίρι.. εσείς πως αντιμετωπίζετε το όλο θέμα με το fog στους φακούς; Έχω δοκιμάσει να το ζεστάνω για λίγο πριν το φορέσω (τοποθετείτε μπροστά στον αισθητήρα κάτι ώστε να είναι ανοιχτό) αλλά κ πάλι δεν κατάφερα κάτι. Κλείνοντας να πω ότι μετά από λίγη ώρα στρώνει. Το θέμα είναι όταν  έχεις περιορισμένο χρόνο να παίξεις..

Δημοσ.

το αφήνεις στην ντουλάπα μέχρι τον σεπτεμβριο , δοκιμασμένη λύση :P

εντάξει αυτο είναι για αργότερα , αλλα μην νομίζει κανείς ότι θα φορέσει την κάσκα στους 35 βαθμούς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά το ντουζ μου θολώνει και εμένα και είναι εκνευριστικο. Ίσως το μπισκοτάκι στα Μάλια να βοηθάει. Δεν ξέρω. Όταν το είχα πάρει εγώ το vr cover είχε και το απλό κάλυμμα μόνο και το πακέτο που είχε το δερμάτινη μαξιλαράκι. Είχε και ένα πακέτο που είχε τη δερμάτινη και ένα βελουτε μαξιλαράκι επίσης. Τώρα δεν ξέρω σε τι συνδυασμούς τα πουλάνε. 

Όσον αφορά το καλοκαίρι λίγη χρήση κυρίως το βράδυ με τη δροσούλα. 

Επεξ/σία από kgian
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...