Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε

Όταν προχωράς γρηγορα η τρεχεις το οπτικό σου πεδίο μειώνεται περιμετρικά- κυκλικά,οπως στο fallout 4.Θυμαμαι σε ειχα ρωτησει τοτε και μου ειχες πει μια επιλογή απο το μενου και το ειχα βγάλει.

Θα σου πω όταν βάλεις την επιλογή στο steam και το oculus να σε βλέπουμε όταν είσαι online! Χαχαχα! Όλη την ώρα εισια κρυφός!

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια , σημερα μου ηρθε το https://www.amazon.co.uk/AmazonBasics-High-Speed-Female-Extension-Cable/dp/B01D5H91KE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1523453336&sr=8-3&keywords=hdmi%2Bextension&th=1

hdmi extension, που ολοι λενε οτι δουλευει με το ριφτ. τπτ μαυρο παλι!!

ειναι το 3ο καλωδιο που δοκιμαζω κ παλι δε δουλευει. αν συνδεσω το ριφτ στο pc, δουλευει κομπλε.. 

εχει κανεις καμμια ιδεα τι φταιει?

δεν ειναι θεμα usb το δοκιμασα

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

Δοκίμασε με άλλη hdmi θύρα στην μητρική σου. Δοκίμασε το καλώδιο με το Monitor να βεβαιωθείς ότι δουλεύει. Δοκίμασε το hdmi extension με το Usb απευθείας χωρίς extension. Τέλος δοκίμασε με hdmi repeater του 10ευρου. Αν όλα αποτύχουν μείνε με το καλώδιο του ριφτ απευθείας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το καλωδιο δουευει αν το συνδεσω στο μονιτορ.. να παρω και hdmi repeater και να το συνδεσω κ αυτο?

Δοκίμασε το hdmi extension με το Usb απευθείας χωρίς extension

αυτό δεν το κατάλαβα..

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

Συνδέεις το καλώδιο hdmi στο hdmi της gpu με το extension και το καλώδιο usb απευθείας στην μητρική χωρίς usb extension.

Επίσης το hdmi repeater είναι για να συνδέσεις το καλώδιο hdmi του rift με κανονικό male-male hdmi καλώδιο. Έως τώρα δεν έχω διαβάσει περίπτωση να μην δουλεύει...

Δημοσ.
Στις 4/11/2018 στις 12:53 ΜΜ, Μαγειρας είπε

Όταν προχωράς γρηγορα η τρεχεις το οπτικό σου πεδίο μειώνεται περιμετρικά- κυκλικά,οπως στο fallout 4.Θυμαμαι σε ειχα ρωτησει τοτε και μου ειχες πει μια επιλογή απο το μενου και το ειχα βγάλει.

Δες στις επιλογές κάπου λέει fov filter. Απενεργοποιησε το.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/4/2018 στις 4:16 ΜΜ, kgian είπε

Openvr advanced settings

https://github.com/matzman666/OpenVR-AdvancedSettingsΚαι έχει επιλογή να πειράξεις το ύψος on the fly.

Εγώ στο Skyrim παίζω συνδυασμό καθιστού και όρθιου. Πρώτα παίζω όρθιος για immersion και όταν  κουραστώ το γυρίζω σε καθιστός. 

Το κάνω εγκατάσταση αλλά ενώ μου εμφανίζει το εικονίδιο του openvr στο steamvr όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα, δεν εμφανίζει τα settings. Τι μπορεί να φταίει; Χρειάζεται μήπως συγκεκριμένη έκδοση του steamvr; Κατέβασα την τελευταία έκδοση του openvr advanced settings. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει.

41 λεπτά πριν, vfragos είπε

Το κάνω εγκατάσταση αλλά ενώ μου εμφανίζει το εικονίδιο του openvr στο steamvr όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα, δεν εμφανίζει τα settings. Τι μπορεί να φταίει; Χρειάζεται μήπως συγκεκριμένη έκδοση του steamvr; Κατέβασα την τελευταία έκδοση του openvr advanced settings. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει.

Λοιπόν Βρήκα τι φταίει Αν τυχόν τα αντιμετωπίσεις και άλλος να ξέρει. Αν έχεις ενεργοποιημένο από τα display Settings των Windows 10 το HDR, δεν δουλεύει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kgian είπε

Παίδες, ο pentraks έφτιαξε ένα discord server για το vr μας για να βρισκόμαστε. Ελάτε να βρισκόμαστε και να κανονίζουμε κανένα Multiplayer. Εδώ

https://discord.gg/ZaAB6

Νομιζω οτι το discord Προσφερεται για να μπορουμε να βρισκομαστε ευκολα για Multiplayer games αναλογα τις ορέξεις τις καθενός και εχει φυσικα και voip για να συνεννουμαστε ingame. Παραλληλα μπορουμε να κανουμε και μικροσυζητήσεις για τα παιχνιδια μιας και φτιαχνουμε και κατηγορίες να ειναι ομαδοποιημένα. Φυσικά δεν εχει σχεση με την δραστηριοτητα μας εδω, το discord ειναι καθαρά για chat και να στηνουμε games επιτοπου.  

to Invite για να μπειτε ειναι αυτο https://discord.gg/8yAe5aS  ειτε εχετε PS VR, Oculus,  mixed reality, VIVE η gaming κοινοτητα ειναι ιδια!

Δημοσ.

Πόσο θέλω να μπουκάρω κ εγώ στο κανάλι αλλά έχω την μπέμπα κ την βγάζω στη μουγκα. Βλέπετε παίζω όταν κοιμάται κ δεν με παίρνει να μιλάω δυνατά. Κ που βάζω τη μάσκα πάλι καλά να λέω.. Skyrim vr και οικογένεια, ήρωες είμαστε!

Δημοσ.

7 λεπτά πριν, mastixas είπε

Πόσο θέλω να μπουκάρω κ εγώ στο κανάλι αλλά έχω την μπέμπα κ την βγάζω στη μουγκα. Βλέπετε παίζω όταν κοιμάται κ δεν με παίρνει να μιλάω δυνατά. Κ που βάζω τη μάσκα πάλι καλά να λέω.. Skyrim vr και οικογένεια, ήρωες είμαστε!

δε πειραζει, εχει chat εξαλλου για αμεσο συντονισμο και οργανωση!!! τωρα μολις ανοιξαμε το καναλι οποτε θελει συμμετοχη για να προχωρησει το πραγμα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/15/2018 στις 11:48 ΠΜ, mastixas είπε

Ακριβώς τα ίδια κ γω..είμαι 2 μέρες σπίτι κ μονο πρόλαβα να φορτώσω τα mods..

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις, το discord είναι σαν chat γραπτό, απλά τα μηνύματα μένουν και όταν έχετε βγει. Μπείτε και θα μπορούμε να βρισκόμαστε όταν ειστε Onine, άντε να παίξουμε κανα παιχνιδάκι μαζί. 

Χτες ξεκίνησα το LA Noire. Καλό είναι. Απο απόδοση πάει σφαίρα. Απο gameplay επίσης συμπαθητικό με κάποια μικροπροβληματάκια. Η οδήγηση απολαυστική και με κάνει να ονειρέυομαι GTA σε VR. 

Επεξ/σία από kgian
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...