Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mastixas είπε

Φίλτατε kgian θυμισε μου specs. Eπίσης οταν λες παει καλα εννοεις 90fps παντού? Στειλε μου το λινκ απο uploadvr με τη λίστα μοντς.  

5 posts πιο πάνω έχω τα λινκς. Έχω 7700Κ και 1080ΤΙ. Δεν έβαλα να δω τα fps αλλά παίζει πολύ smooth. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έβαλα να βλέπω και τα FPS. Τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο δεν πέφτει κάτω από τα 90.

Στο μυαλό μου γυρίζει η σκέψη του tpcast. Στα 350€ βγαίνει σε διαφορά μαγαζιά στην Γερμανία. Αρκετά μεν αλλά γλυτώσεις από τα καλώδια. 

Δημοσ.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας. Με κολλάει ότι λέει μικραίνει λίγο το fov στο πλάι και στο πρώτο εξάμηνο του 18 θα βγει το tpcast plus που θα είναι καλύτερο στα πάντα.  

Δημοσ.

Τί θα γινει μετην μασκα βρε παιδια, ερχεται η ωρα να την βαλω και μου λεει η γυναικα μου οτι χανομαι οταν την φοραω. Αντε να καταλαβει τωρα τί εστί skyrim..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastixas είπε

Τί θα γινει μετην μασκα βρε παιδια, ερχεται η ωρα να την βαλω και μου λεει η γυναικα μου οτι χανομαι οταν την φοραω. Αντε να καταλαβει τωρα τί εστί skyrim..

Και η δικιά μου γκρινιάζει!

Δημοσ.

Μιλάμε το Skyrim με τα mods είναι ασύλληπτο. Εκτός του ότι είναι παιχνιδαρα έτσι κι αλλιώς. Τι σκηνικά είναι αυτά. Σήμερα έφτασα στο άγαλμα της azura στον παγωμένο βορά. Μέσα από το σκοτάδι και την ομίχλη, πάνω σε μια βουνοκορφή ξεπρόβαλε ξαφνικά. Επική στιγμή. 19 ώρες και συνεχίζω!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ είμαι hookαρισμενος με το factorio και δεν γράφω ώρες, για την ώρα τον έχω παρκάρει στο πρώτο χωρίο μέχρι να βρω χρόνο για τα mods 

Επεξ/σία από aliakas
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε

Πως αφαιρώ τον κύκλο οταν περπατάω γρηγορα;

Ποιον κύκλο; 

Έχω βρει μια ασπίδα με πολύ μπλοκ και δεν γίνομαι εύκολα stagger. Η μάχη με ασπίδα και σπαθί είναι απολαυστική!

Δημοσ.

Όταν προχωράς γρηγορα η τρεχεις το οπτικό σου πεδίο μειώνεται περιμετρικά- κυκλικά,οπως στο fallout 4.Θυμαμαι σε ειχα ρωτησει τοτε και μου ειχες πει μια επιλογή απο το μενου και το ειχα βγάλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...