Μαγειρας Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Το δοκίμασα κ εγω για λιγο (skyrim vr). Απλα τέλειο!τα γραφικά του στο high ειναι ακριβως οπως στο 2d που το επαιζα παλια,και επεισης τρεχει πολυ σωστα και ζυγισμένα οπως προαναφέρατε. 1
mastixas Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.reddit.com/r/oculus/comments/89ssot/psa_steam_now_auto_applies_supersampling_based_on/ Κολπακια του steam vr, απενεργοποιήσετε το να έρθει στα ίσια του. Αυτό που κάνει είναι αναλόγως το μηχάνημα μας να ανεβάζει το supersampling. Πολλοί παρατήρησαν μειωμένες επιδόσεις στα παιχνίδια τους χωρίς να το γνωρίζουν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από mastixas 1
noFEARgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 To dirt rally με 70% στο Oculus store. οποιος το εχει αξιζει ; Δεν εχω παιξει ακομα racing στο vr και λεω να το δοκιμασω
kgian Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε To dirt rally με 70% στο Oculus store. οποιος το εχει αξιζει ; Δεν εχω παιξει ακομα racing στο vr και λεω να το δοκιμασω Γενικώς είναι καλοφτιαγμένο παιχνίδι. Το είχα δοκιμάσει όταν ήμουν άσχετος απο racing και πήγαινα σαν τον μεθυσμένο. Να υποθέσω έχεις τιμονιέρα.
noFEARgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, kgian είπε Γενικώς είναι καλοφτιαγμένο παιχνίδι. Το είχα δοκιμάσει όταν ήμουν άσχετος απο racing και πήγαινα σαν τον μεθυσμένο. Να υποθέσω έχεις τιμονιέρα. Δυστυχως οχι σκεφτομαι να προβω σε αγορα ομως μεσα στον Απριλη . Με controller προς το παρον δεν νομιζω να εχω θεμα . Eχει καλο support σε τιμονιερες ξερεις ;
kgian Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ναι, όλα τα racing παιχνίδια έχουν καλό support. 1
demmian Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, noFEARgr είπε To dirt rally με 70% στο Oculus store. οποιος το εχει αξιζει ; Δεν εχω παιξει ακομα racing στο vr και λεω να το δοκιμασω εγω το κατεβασα κ επαιξα 15 λεπτα . αποσο καταλαβα, ειναι ωραιο ραλακι, δυσκολο με το xbox controller. αλλα ωραιο στο vr. αν ειχα τιμονιερα θα το αγοραζα σε αυτα τα λεφτα
kgian Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε Έβαλε κανεις κανένα mod στο skyrim vr; Όταν θα έχω λίγο χρόνο θα βάλω...
screaming_trees Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 4/4/2018 στις 5:19 ΜΜ, kgian είπε Εγώ σου είπα 37€ το πήρα. Αμα παίρναμε τις τιμές χύμα του steam άστο καλύτερα ... Εστω... 37 για mod σου φαίνονται λίγα?
kgian Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Παιδιά, προσοχή με το steamVR, με το τελευταίο update ανεβάζει μόνο του το SS ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Απενεργοποιήστε το. Οδηγίες εδώ 1
mastixas Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Το ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα αλλά καλό είναι να το διαβάσουν όλοι. Εγώ από χθες τρώω κάποια error 306 του steam vr server όταν μπαίνω ή βγαίνω από το Skyrim κ τραβάω τα μαλλιά μου. Όσο κ να ψάχνω δεν έχω καταλήξει τί φταίει.
Μαγειρας Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Πως φτιάχνω το ύψος στο steam vr για να παιζω καθιστός το skyrim;Κατεβαζω κάποιο προγραμμα;
screaming_trees Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε Πως φτιάχνω το ύψος στο steam vr για να παιζω καθιστός το skyrim;Κατεβαζω κάποιο προγραμμα; Πρέπει να πειράξεις το ini του παιχνιδιού. Ρίξε μια ματιά στο reddit skyrimvr έχουν αναλυτικές οδηγίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα