Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκίμασα κ εγω για λιγο (skyrim vr).

Απλα τέλειο!τα γραφικά του στο high ειναι ακριβως οπως στο 2d που το επαιζα παλια,και επεισης τρεχει πολυ σωστα και ζυγισμένα οπως προαναφέρατε.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.reddit.com/r/oculus/comments/89ssot/psa_steam_now_auto_applies_supersampling_based_on/

Κολπακια του steam vr, απενεργοποιήσετε το να έρθει στα ίσια του. Αυτό που κάνει είναι αναλόγως το μηχάνημα μας να ανεβάζει το supersampling. Πολλοί παρατήρησαν μειωμένες επιδόσεις στα παιχνίδια τους χωρίς να το γνωρίζουν.

Επεξ/σία από mastixas
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

To dirt rally  με 70% στο Oculus store. οποιος το εχει αξιζει ; Δεν εχω παιξει ακομα racing στο vr και λεω να το δοκιμασω

Γενικώς είναι καλοφτιαγμένο παιχνίδι. Το είχα δοκιμάσει όταν ήμουν άσχετος απο racing και πήγαινα σαν τον μεθυσμένο.  Να υποθέσω έχεις τιμονιέρα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kgian είπε

Γενικώς είναι καλοφτιαγμένο παιχνίδι. Το είχα δοκιμάσει όταν ήμουν άσχετος απο racing και πήγαινα σαν τον μεθυσμένο.  Να υποθέσω έχεις τιμονιέρα. 

Δυστυχως οχι σκεφτομαι να προβω σε αγορα ομως μεσα στον Απριλη . Με controller προς το παρον δεν νομιζω να εχω θεμα . Eχει καλο support σε τιμονιερες ξερεις ; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

To dirt rally  με 70% στο Oculus store. οποιος το εχει αξιζει ; Δεν εχω παιξει ακομα racing στο vr και λεω να το δοκιμασω

εγω το κατεβασα κ επαιξα 15 λεπτα . αποσο καταλαβα, ειναι ωραιο ραλακι, δυσκολο με το xbox controller. αλλα ωραιο στο vr. αν ειχα τιμονιερα θα το αγοραζα σε αυτα τα λεφτα

Δημοσ.

Παιδιά, προσοχή με το steamVR, με το τελευταίο update ανεβάζει μόνο του το SS ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Απενεργοποιήστε το. Οδηγίες εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Το ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα αλλά καλό είναι να το διαβάσουν όλοι. Εγώ από χθες τρώω κάποια error  306 του steam vr server όταν μπαίνω ή βγαίνω από το Skyrim κ τραβάω τα μαλλιά μου. Όσο κ να ψάχνω δεν έχω καταλήξει τί φταίει.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε

Πως φτιάχνω το ύψος στο steam vr για να παιζω καθιστός το skyrim;Κατεβαζω κάποιο προγραμμα;

Πρέπει να πειράξεις το ini του παιχνιδιού. Ρίξε μια ματιά στο reddit skyrimvr έχουν αναλυτικές οδηγίες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...