kgian Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Περιμένω 14 λεπτά ακόμα για να βάλω το skyrim... 1
mastixas Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kgian είπε Περιμένω 14 λεπτά ακόμα για να βάλω το skyrim... Περιμένουμε εντυπώσεις!
kgian Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Επαιξα 1 ώρα. Πολύ καλό. Παίζει μέσω steamVR. Άψογη απόδοση αλλά έχω 1080ΤΙ. Πιστεύω σε όλα τα μηχανήματα θα παίζει πολύ καλά. Ο χειρισμός είναι άψογος με το rift. Έχει smooth locomotion και smooth rotation. Φαίνεται να είναι η καλύτερη δουλειά της bethesda σε VR μέχρι τώρα. 1
kgian Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δεύτερες εντυπώσεις από το skyrim. Έπαιξα άλλη μια ώρα. Ο χειρισμός είναι πολύ καλός. Όταν συνηθίσεις λίγο τα κουμπιά εχεις τα πάντα άμεσα προσβάσιμα. Η μάχη με σπαθί και ασπίδα κάπως μου φάνηκε. Δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα. Μάλλον θα πάω για stealth archer/mage χαρακτήρα. Τα γραφικά είναι πολύ καλά. Αν κάτσεις και ψειρίζεις βλέπεις σχετικά επίπεδα textures κλπ. Αλλά όταν παίζεις το γενικό τοπίο είναι καταπληκτικό. Άσε που θα βγουν mods με textures υπερυψηλής ανάλυσης. Απο απόδοση πετάει, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χόρους. 1
Metaksas Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 με windows mixed reality παιζει το skyrim? αν ναι, υπαρχει κατι προσιτο η ολα στα 400-500 παιζουν?
kgian Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Παίζει με mixed reality. Τωρα πόσο καλά παίζει δεν γνωρίζω. Προσιτά MR headsets μόνο από αμαζον αμερικής. Αυτή την στιγμή βλέπω το πιο οικονομικό είναι το lenovo στα 290€ με τελωνεία και μεταφορικά. Τι λέει από ποιότητα και εμπειρία δεν ξέρω. https://www.amazon.com/Lenovo-Explorer-Wireless-Controllers-G0A20002WW/dp/B0764GKZ15/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1522831465&sr=8-5&keywords=mixed+reality&dpID=41nSxAcYeuL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch
meloku Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέχρι στιγμής πάντως στο sale του Oculus έχω πάρει το BoxVR, το Chronos και το Edge of Nowhere. Θέλω να πάρω και το Lone Echo, αλλά δεν βλέπω τελικά να πέφτει κάτω από τα 35€ (-10% sale), οπότε μάλλον θα σταματήσω να περιμένω και θα τα δώσω. Το κακό είναι ότι δημιουργείται σημαντικό back log και θα αργήσω να ασχοληθώ με το Skyrim έτσι που πάει το πράγμα...
kgian Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Chronos και edge of nowhere παιχνιδάρες! Μόλις τσίμπησα και το la noire VR στα 20€ από εδώ https://www.voidu.com/en/la-noire-the-vr-case-files Κυκλοφόρησε και patch σήμερα και παίζει πλέον πολύ καλά από το steam υποτίθεται με υποστήριξη oculus sdk.
Μαγειρας Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Περιμένω τρίτες εντυπώσεις απο skyrim Κωστή... Και με το θέμα στο oculus τελικα ηταν αυτο που ειπες..μετα το scan του προγράμματος που μου έστειλες ,σταμάτησαν τα lag και ολα ειναι μια χαρα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Μαγειρας
vfragos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, kgian είπε Δεύτερες εντυπώσεις από το skyrim. Έπαιξα άλλη μια ώρα. Ο χειρισμός είναι πολύ καλός. Όταν συνηθίσεις λίγο τα κουμπιά εχεις τα πάντα άμεσα προσβάσιμα. Η μάχη με σπαθί και ασπίδα κάπως μου φάνηκε. Δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα. Μάλλον θα πάω για stealth archer/mage χαρακτήρα. Τα γραφικά είναι πολύ καλά. Αν κάτσεις και ψειρίζεις βλέπεις σχετικά επίπεδα textures κλπ. Αλλά όταν παίζεις το γενικό τοπίο είναι καταπληκτικό. Άσε που θα βγουν mods με textures υπερυψηλής ανάλυσης. Απο απόδοση πετάει, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χόρους. Γειά σου Κώστα, καθιστός έχεις παίξει; Παίζει καλά; Γιατί με το Skyrim και όρθιος κάτι εκατοντάδες ώρες θα πάθουμε φλεβίτιδα...!!
kgian Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Χτες έπαιξα μια ώρα όρθιος που έκανα stream στο big screen και άλλη μια ώρα καθιστός μόνος μου. Κατ αρχάς το παιχνίδι από επιδόσεις πετάει. Χρησιμοποιεί πολύ ωραία και την cpu και την GPU. Έπαιξα λίγο σπαθί-ασπίδα και είναι εξαιρετικά ωραίο να αποκρούσεις το χτύπημα του αντιπάλου. Το τόξο επίσης είναι καταπληκτικό. Ο χειρισμός γενικά θα έλεγα πως είναι πολύ καλός. Τώρα αν κάποιος περιμένει να ανοίγει συρτάρια, να τραβάει μοχλούς κλπ θα απογοητευτεί. Οταν παίζεις καθιστός έχει ένα slider στις ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάζεις το ύψος. Δεν είναι όμως αρκετό. Εγώ αύξησα το ύψος με το opener advanced settings, ένα πρόσθετο για το Steam vr. Πάντως διάβασα πως με μια αλλαγή στο .ini του παιχνιδιού το slider του ύψους αποκτά μεγαλύτερο εύρος. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Φυσικά κίνηση και στροφές δεξιά αριστερά δουλεύουν άψογα με τα touch. Θα έλεγα πως οποίος δεν έχει παίξει το Skyrim πρέπει να το πάρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Αλλά και οποίος το έχει παίξει, πάλι θα το ευχαριστηθεί.
screaming_trees Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Ναι αλλα 60 ευρώ για ένα mod στην ουσία....
kgian Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Εγώ σου είπα 37€ το πήρα. Αμα παίρναμε τις τιμές χύμα του steam άστο καλύτερα ...
mastixas Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Εννοείται ότι στο όρθιο δεν γίνεται να παίξεις πολύ, ειδικά τέτοια παιχνίδια. Προσωπικά έχω εγκαταστήσει τα advance settings για steam vr κ έχει ρύθμιση ύψους. Έτσι μπορείς να κάθεσαι κ παίζεις σαν να είσαι όρθιος. Παρατήρησα με την 1070 να έχω λίγα frame drops με το που βγήκα από την σπηλιά (όταν βλέπεις φύση) ήταν βράδυ στο παιχνίδι. Αλλά γενικότερα παίζει πολύ καλά, καμία σχέση με το fo4. Εντάξει, θα περαχθεί και αυτό δεν παίζει να μείνει vanilla. Πολύ ωραίο πάντως! 1
aliakas Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 εδώ για mod που δουλεύουν απ ότι λένε https://www.reddit.com/r/skyrimvr/comments/89dqya/recommended_tested_mods/ το κατέβασα και γω για δοκιμή αλλά για αγορά θα περιμένω τα sales του steam γιατί η τιμή φωνάζει από μακριά ότι είναι για άρμεγμα των fans, αλλά εννοείται ότι θα το αγοράσω (20 ευρώ είναι μια λογική τιμή γιαυτό που είναι το game και γιαυτό που προσφέρει) μετά το φιάσκο της μη υποστιριξης του oculus rift από το FO4 επιτέλους ένα κορυφαίο game που παίζει απρόσκοπτα καλό κάψιμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα