Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά νέος στον χώρο του VR, αγόρασα προ ολίγων ημερών το Οculus Rift + Touch και θα ήθελα βοήθεια στο θέμα στήσιμο των sensors...δεν με ενδιαφέρει προς το παρων το full scale room λόγω έλλειψης χώρου, θα ήθελα όμως να καταφέρω 360 μοιρες tracking. Σημειωτέων πως έχω 2 sensors... θα ήθελα να τα τοποθετήσω ψηλά στον τοίχο στις γωνίες  πάνω από τον υπολογιστή μου. έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό wall mount? η ακόμα και κανένα έξυπνο DIY ???? ευχαριστώ!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kgian είπε

Το πρόβλημα είναι στο onward μόνο ή γενικό;

Οχι το προβλημα ειναι με το που ανοίγω το oculus φοράω την μάσκα κσι μπενω μεσα ...ολα lagaroun κ οτι παω να τρέξω μεσα απο περιβαλον oculus σερνεται δηλ lag ,με ζαλίζει.το onward δεν ξερω γιατι λαγκαρει και οχι το assetto η το pc2 για παράδειγμα.

τι να πω δρν ξερω θα το ψαξω ,στην τελική σβήνω το software του oculus κ το ξανα εγκαθιστώ.Να σου πω κ άλλο ένα παράδειγμα εχθές ηθελα να το δείξω σε κόσμο σπίτι και τα tutorial με το ρομποτακι και το face your fears κολουσαν 

Επεξ/σία από Μαγειρας
Δημοσ.
7 ώρες πριν, roditis82 είπε

Παιδιά νέος στον χώρο του VR, αγόρασα προ ολίγων ημερών το Οculus Rift + Touch και θα ήθελα βοήθεια στο θέμα στήσιμο των sensors...δεν με ενδιαφέρει προς το παρων το full scale room λόγω έλλειψης χώρου, θα ήθελα όμως να καταφέρω 360 μοιρες tracking. Σημειωτέων πως έχω 2 sensors... θα ήθελα να τα τοποθετήσω ψηλά στον τοίχο στις γωνίες  πάνω από τον υπολογιστή μου. έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό wall mount? η ακόμα και κανένα έξυπνο DIY ???? ευχαριστώ!!!!

Πιο DIY πεθαίνεις. Και εμένα ο χώρος μου είναι μικρός (ή έστω μικρότερος απ'οσο θα ήθελα), αλλά με τους 2 σενσορες μπροστά αριστερά και πίσω δεξιά, σε ύψος 2,2 μέτρα περίπου έχω 360 μοίρες tracking εξαιρετικό. Το setup θα σου πει ότι είναι πολύ μακριά μεταξύ τους, αλλά αγνόησε το και προχωρά. Απλά να κοιτάνε χοντρικά το κέντρο του play area και να είναι σταθερά.

IMAG0991.jpg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kgian είπε

Δεν το έχω ξανακούσει. Απεγκατάσταση drivers GPU με το DDU και επανεγκατάσταση;

λοιπον μετα απο πολυωρο πειραματισμο στο προβλημα μου,εχω βρει τα εξεις

Στο pavlov και onward οταν τα ξεκιναω εχω το mirror screen το οποιο μου δειχνει πολυ χαμηλα fps και τα παιχνιδια lagαρουν.Μολις μπω σε full screen με alt +enter και τα δυο games τρεχουν κανονικοτατα στα 90fps!!

Τωρα τι παρατηρησα με το Dash...Τρεχω το assetto corsa δηλαδη ανοιγω steam VR και οπως ξερετε ανοιγει καπακι και το oculus.Στο συγκεκριμενο παιχνιδι αντιθετα με το PC2 δεν ειναι full VR support και πριν μπεις σε server χειριζεσαι το παιχνιδι απο την οθονη.Οσο κοιτασ εσυ λοιπον την οθονη στο oculus τρεχει το dash η το menu τελοσπαντων του oculus.Εκεινη την στιγμη λοιπον δεν εχω καθολου lag!!!δηλαδη χειριζομαι τα παντα κανονικοτατα!Ειμαι στο δωματιο ,παιζω με το τοξο χειριζομαι το deskop μου ,ολα φυσιολογικοτατα!Οταν ομως κλεισω το assetto και εδω ειναι το παραξενο-τρελο ,αρχιζει να κολλαει να lagaρει οπως και πριν με τα games,σαν να εχς ,7-9 fps.Αυτα παρατηρησα.  

Δημοσ.

Τι να σου πω...αβυσσος. 

Εγώ πάλι πειραματίζομαι με σύστημα που κρατάει τα καλώδια στο ταβάνι. Έχω βάλει ήδη δύο ελατήρια και το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό. Πιστεύω άλλο ένα χρειάζεται σίγουρα. Πολύ καλύτερο από το να σέρνεται στο πάτωμα το καλώδιο. Σχεδόν ασύρματο το νιώθεις!

Δημοσ.

Ρε παιδια σας τερματιζει και σας η vram οταν παιζετε σε vr ? Ειδικα στο Arizona Sunshine η gpu ειναι στο 50-60% και γεμιζουν και τα 4gb της r9 fury με αποτελεσμα να εχω που και που stuttering . 

Αναγκαστικα χαμηλωνω να textures  και εχω την καρτα να δουλευει στο 40% ...

Μια rx 580 8gb θα πηγαινε καλυτερα και ας ειναι πιο αδυναμη gpu overall. 

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές όταν έχω ανοιχτό το task manager και κοιτάζω τα περισσότερα παιχνίδια είναι γύρω στα 3,5-4gb vram. Εγώ πάλι έχω 11gb όποτε δεν κάθομαι να ασχοληθώ. 

Δημοσ.

Το vanishing πολύ ωραίο, το έχω τερματίσει. 

Το Skyrim πιθανώς να το αγοράσω. Αυτή την στιγμή στα 38€ περίπου παίζει. 

Δημοσ.
Στις 3/31/2018 στις 8:34 ΜΜ, kgian είπε

Το vanishing πολύ ωραίο, το έχω τερματίσει.

Αυτή την στιγμή στα 38€ περίπου παίζει. 

που το βρηκες 38ε?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kgian είπε

Πειραματίζομαι με το καλώδιο στο ταβάνι...

IMG_1388.JPG

IMG_1389.JPG

λιγο ακομα και θα θυμιζει .. καλη φαση να εχεις τα καλώδια απο πανω, αλλα προσωπικα δε γεμιζω το σπιτι τρυπες κ καλωδια. μονο αν ειχα δωματιο αφιερωμενο στο vr.. θα περιμενουμε το επομενο vr σε κανα δυο χρονακια που θα ναι σιγουρα ασυρματο.

fifty-shades-of-grey-3d-visual1.png

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

Χαχαχα!

οντως, θυμίζει λίγο τσόντα!

Τις βάσεις τις έχω κολλήσει στο ταβάνι με ταινία διπλής όψης. Και βέβαια το δωμάτιο είναι κατά βάση για να παίζω. Πάντως και εγώ περιμένω τις ασύρματες τεχνολογίες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...