Drolok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 αναλογος τι ωρες μπαινω...δεν το επαιξα πολυ ..τωρα ειμαι του στυλ σκαρφαλωνω στο βουνο χαχαχαχ (the climp)
kgian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Το eve το είχα παίξει στο free weekend λίγο αλλά δεν με τράβηξε καθόλου. Το sprint vector το είχα παίξει στο beta πριν κυκλοφορήσει κανονικά. Καλό είναι αλλά έχει καμπύλη εκμάθησης και φαντάζομαι θα υπάρχουν καμένοι παίχτες που θα πηγαίνουν σφαίρα. Το raw data , δεν με τράβηξε καθόλου για κάποιο λόγο. Το box δεν το έχω παίξει. Γενικώς δεν θα αγόραζα κανένα από τα 2 αυτά πακέτα.
demmian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Στις 3/26/2018 στις 12:27 ΠΜ, kgian είπε Το eve το είχα παίξει στο free weekend λίγο αλλά δεν με τράβηξε καθόλου. Το sprint vector το είχα παίξει στο beta πριν κυκλοφορήσει κανονικά. Καλό είναι αλλά έχει καμπύλη εκμάθησης και φαντάζομαι θα υπάρχουν καμένοι παίχτες που θα πηγαίνουν σφαίρα. Το raw data, δεν με τράβηξε καθόλου για κάποιο λόγο. Το box δεν το έχω παίξει. Γενικώς δεν θα αγόραζα κανένα από τα 2 αυτά πακέτα. Το box είναι πολύ καλό, Είναι τρομερη γυμναστική, αλλά δεν το θεωρώ παιχνίδι. Για το raw data , σε εμπιστευομαι, μιας κ όλα τα games που έχεις πει ότι σου άρεσαν, ήταν και δικές μου επιλογές. Ψηνομουν για το from other suns/ eleven , αλλά έχω ήδη ένα πινγκ πονγκ κ το θεωρώ άκυρο να αγοράσω κ δευτερο. Μάλλον θα περιμένω να βγάλουν κάνα νέο πακέτο, αλλά ελπίζω να μην λήγουν κ τα λεφτά της προσφοράς. Θα ναι κρίμα να τα χάσω .
meloku Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Τα λεφτά της προσφοράς δύσκολα θα λήξουν και μάλιστα τόσο σύντομα. Ακούγεται έντονα πάντως πως στις 28/3 θα σκάσουν επετειακές προσφορές στο Oculus Store (υπάρχει σχετικό thread στο Reddit του Oculus). Οπότε κρατήστε τα φράγκα της προσφοράς για να τα αξιοποιήστε εκεί. Προσωπικά περιμένω μπας και γίνει κανα θαύμα και βγει σε προσφορά το Lone Echo μπας και ξεκολλήσω από το Elite Dangerous.
kgian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Τα λεφτά της προσφοράς λήγουν σε έναν χρόνο. Λένε πως όντως θα έχει εκπτώσεις στις 28/3. Παίζω το The Gallery. To Episode one: call of the starseed ήταν ωραίο αλλά πολύ σύντομο. Μου πήρε περίπου 1 ώρα να το τελειώσω και δεν βλέπω replay value. To Episode two: heart of the emberstone δεν το έχω τελειώσει. Είναι επίσης ωραίο και από ότι λένε γύρω στις 6 ώρες. Έπαιξα ξανά το lone echo. Το gameplay αυτό καθ'εαυτό είναι λίγο βαρετό. Στον τεχνικό τομέα όμως το παιχνίδι είναι άψογο. Επίσης έχει εξαιρετική αίσθηση παρουσίας. Επίσης το τέλος του είναι μοναδικό και συγκινητικό, από τις μεγαλύτερες στιγμές στον χώρο του gaming θα έλεγα. Αξίζει αλλά με έκπτωση. Όλο και ρίχνω κανέναν γύρο στο doom VFR. Ωραίο πιστολίδι. Θα το αγοράσω τελικά.
demmian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, το lone echo μου φάνηκε βαρετό .. βέβαια το έπαιξα λίγο , αλλά δεν μου φαίνεται ότι αξίζει να το αγοράσεις για 40€.. Το elite το αγορασα , αγορασα κ hotas, αλλά έκανα βλακεία.. θες 1 μια ώρα να πας από την μια αποστολή στην άλλη.. δεν έχω τόσο χρόνο να αφιερώσω, αν κ φαίνεται πολύ δυνατό παιχνίδι κανένα καλό rpg, δεν θα βγάλουν; Τo chronos που κατέβασα μου φάνηκε λίγο περίεργο. Εγώ πάντως περιμένω να δω το game της marvel k Skyrim. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από demmian
kgian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Όπως έγραψα το lone echo είναι λίγο βαρετό αλλά η ιστορία έχει ενδιαφέρον και το τέλος είναι εξαιρετικο. Και εγώ συμφωνώ πως είναι για αγορά στις εκπτώσεις. Για το elite δεν θέλεις μια ώρα. Γύρω στα 10 λεπτά φτάνουν να κανείς την αποστολή. Κάτι κανείς λάθος ίσως. Το Chronos είναι action παιχνίδι με κάποια στοιχεία (πολύ ελαφριά) rpg. RPG καθαρόαιμα με ανοικτό κόσμο είναι το fallout και τ9 Skyrim. Ίσως και το orbus αλλά δεν έχω άποψη. Δοκιμασε επίσης το vanishing realms. Ωραίο αν και σχετικά σύντομο. Καρτουνίστικο αλλά σαν να είσαι μέσα σε ένα «κλασικo» rpg. The mage’s tale. Το έχω παίξει. Ωραίο είναι, σχετικά old school από την άποψη πως δεν σε καθογηγει εντελώς από το χέρι και πρέπει λίγο να σκεφτεί. Και αρκετά μεγάλο. Κατι πιο action oriented είναι το karnage chronicles. Ωραίο και αυτό. Το left hand oath επίσης είναι RPG. Δεν το έχω δει, διάβασε reviews.
meloku Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, demmian είπε Ρε παιδιά, το lone echo μου φάνηκε βαρετό .. βέβαια το έπαιξα λίγο , αλλά δεν μου φαίνεται ότι αξίζει να το αγοράσεις για 40€.. Το elite το αγορασα , αγορασα κ hotas, αλλά έκανα βλακεία.. θες 1 μια ώρα να πας από την μια αποστολή στην άλλη.. δεν έχω τόσο χρόνο να αφιερώσω, αν κ φαίνεται πολύ δυνατό παιχνίδι κανένα καλό rpg, δεν θα βγάλουν; Τo chronos που κατέβασα μου φάνηκε λίγο περίεργο. Εγώ πάντως περιμένω να δω το game της marvel k Skyrim. Για το Lone Echo διαβάζω παντού πως είναι ΤΟ καλύτερο παιχνίδι για VR. Οπότε και μόνο για την εμπειρία σίγουρα θα το πάρω κάποια στιγμή ακόμα και αν δεν βγει σε sale. Για το Elite ξεκίνησα και εγώ σαν εσένα. Το παιχνίδι σε πολύ καλή έκπτωση και μεταχειρισμένο Hotas από αγγελία. Αυτά ήταν πριν 1,5 μήνα περίπου. Πλέον έχω γράψει πάνω από 1 εβδομάδα In-game χρόνου, έχω δει άπειρα videakia youtube και έχω χαλάσει ώρες και ώρες στο reddit. Το παιχνίδι έχει ζόρικο learning curve στην αρχή και αρκετό grind, αλλά από την άλλη είναι επικό. Πραγματικό sandbox που σε αφήνει να κάνεις ότι θες με απίστευτα τοπία για screenshots. Όταν μια μέρα ολοκληρωθεί (γιατί βγαίνουν συνεχώς νέα features) θα είναι κάτι που αξίζει να αφιερώσεις πολλές ώρες πάνω του. Αν πάρεις πάντως λίγο το κολάι δεν χρειάζεται 1 ώρα η κάθε αποστολή. μπες και στο thread του Elite να ρωτήσεις ότι θες...είναι αρκετά ενεργό τελευταία. Προσωπικά έχω περάσει από αρκετά "επαγγέλματα" μέχρι στιγμής. Bounty hunting, mining, passenger missions, skimmer missions (τότε που ήταν broken και έβγαζες τρελά λεφτά), exploration κλπ κλπ.
kgian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Τελείωσα το the gallery episode 2: heart of the emberstone Ωραίο ήταν, πολύ ωραίο αλλά σύντομο. Όχι όπως το 1 αλλά πάλι μικρό. Γύρω στις 2 ώρες θα έλεγα με αρκετή ιστορία και λίγο gameplay. Έχει λίγες τοποθεσίες και πολύ πήγαινε έλα από το ένα μέρος στο άλλο. Επίσης κάποιες φορές δεν ξέρεις τι πρέπει να κανείς. Στον τεχνικό τομέα βέβαια, γραφικά, ήχος, μουσική, άψογο. Στο ίδιο στυλ με αυτά είναι το form που το είχα πάρει στις εκπτώσεις 5€. Σύντομο, μόλις 1 ώρα αλλά ακόμα καλύτερο. Γενικως είναι παιχνίδια που πρέπει να τα παίξει κάποιος αλλά στην κατάλληλη τιμη.
meloku Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Απλά ένα heads up ότι το anniversary sale άρχισε από χτες. Μπόλικα παιχνίδια σε προσφορές και 4 διαφορετικά bundles (μέχρι στιγμής) με πολλά γνωστά παιχνίδια να συμπεριλαμβάνονται...ειδικά στο Technicolor Pack που περιλαμβάνει 14 διαφορετικά experiences.
kgian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Και άλλο ένα heads up ότι το LA Noire έρχεται σήμερα επισήμως στο rift!
Μαγειρας Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Πηγα να μπω σημερα στο rift και δεν ξερω τι παίζει αλλα μου τρεμοπαίζει η εικονα.και στο μενου αλλα και σε διαφορα apps οπως το face your fear...Ειναι σαν να εχω βάλει το ss στο τέρμα και να εχω lag! Ξέρεις κανείς τι παίζει;
kgian Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Εγώ πάντως μια χαρά είμαι. Κάνε καμια επανεκίνηση...
Μαγειρας Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει 15 επανεκκινήσεις!πηγα να βαλω onward τρεις φορες και εφθασα μεχρι το μενου!Κουναω το κεφαλι μου και εχω τρομερές καθηςυερηςεις Στην εικονα !Μεχρι και το mouse μου κανει καθιςυερηςεις Στην κινηση με το που ανοίξει το oculus στο deskop!περιεργο...Με assetto και project cars 2 δεν ειχα κανένα προβλημα στο παιχνιδι μεσα,μεχρι να το φορτώσει ομως,το mouse στην επιφάνεια εργασίας εχει κολλήματα.εαν κλείσω το oculus δεν υπαρχει προβλημα ολα καλα.μου το εχει ξανακάνει αυτο αλλα μετα απο μια επανεκινηση δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα!τωρα επιμένει.και άποτι ψιλο διάβασα το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα με το lag Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Μαγειρας
demmian Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Εγώ πάντως που μπήκα σήμερα το πρωί για κάνα 15ακι, δεν είχα θέμα. Μήπως να έβγαζες κ να έβαζες ξανά το oculus tray tool?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα