kgian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Όχι, δεν αποσυνδέεται. Δοκίμασα το eternity warriors Vr που έχει free weekend. Δεν μου άρεσε. Ένα generic στατικό wave shooter ήταν. Έπαιξα και coop διπλό αλλά πάλι δεν έλεγε τίποτα. Δοκιμάστε αυτό, εντυπωσιακότατο http://store.steampowered.com/app/771310/Welcome_to_Light_Fields/
kgian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μόλις τελείωσα το The solus project http://store.steampowered.com/app/313630/The_Solus_Project/ Τι ΥΠΕΡΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ήταν αυτη!!!! Τι ατμόσφαιρα, γραφικά, υπόθεση; Όπως έγραψα, μια μίξη μεταξύ lost, unreal, ancient astronauts theories κλπ. Μου πήρε 10 ώρες, οι οποίες μου φάνηκαν πολύ περισσότερες. Έπαιζα ασταμάτητα μέρες τώρα για να δω τι θα γίνει παρακάτω.
demmian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 παιδια, επειδη δεν ειμαι σπιτι κ δεν εχω προσβαση στο πισι μου, πρεπει να κανω κατι για να κατεβασω στο λογαριασμο μου τα 13 ευρω που μας δωσανε? εχουν ημερομηνια ληξεως?
Drolok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 οταν θα κανεις καποια παραγγελια θα αφαιρεθουν αυτοματα απο την τιμη..ετσι εγινε σε μενα πριν λιγο
Μαγειρας Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Το παρακολουθούσα κ γω μεχρι κάποια στιγμη το solus αλλα ειχα μείνει στο θεμα που είχαν με τα touch,δηλαδη δεν θύμιζε σε τιποτα την κινηση των χεριών του lone echo πχ.Το έφτιαξαν αυτο;
kgian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Σαν το Lone echo δεν είναι κανένα, αλλά δεν μπορώ να πω πως είχα οποιοδήποτε πρόβλημα με τον χειρισμό. Το θέμα είναι πως το παιχνίδι είναι από τα πιο ατμισφαιρικά που έχω παίξει ποτέ, εντός ή εκτός VR. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατμόσφαιρα! 1
kgian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Έπαιξα πάλι σήμερα το doom VFR με το patch Που βγήκε στο τέλος Ιανουαρίου και δίνει smooth locomotion. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σύντομο, γύρω στις 2:30 ώρες ολόκληρο. Το πιστολίδι είναι πάρα πολύ καλό. Χορταστικό. Η απόδοση είναι άψογη. Κάποια στγμιαία σπασίματα που έκανε και έδειχνε στιγμιαία την γκρίζα οθόνη του steamVR δεν υπάρχουν πλέον. Ο χειρισμός επίσης με τα oculus touch είναι άψογος. Συνολικά θα έλεγα πως μέχρι 10€, άντε 15€ βαριά αξίζει. Είναι εντελώς arcade και ρίχνεις έναν γύρο να ξελαμπικάρεις.
noFEARgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Καλησπερα στην παρεα , ηρθε σημερα το oculus rift , ολα μια χαρα ειναι ακρως εντυπωσιακο . Ενα προβλημα μονο εκει που ακουμπαει το headset κατω απο τα ματια μου εχει κανει κοκκινιλα και το καταλαβαινω κατα την διαρκεια οταν το φοραω τριβεται πανω στο δερμα. Στο τελος θα μου κανει πληγη αν συνεχισει ετσι . Συμβαινει σε καποιον αλλον , υπαρχει κατι να βαλουμε ;
Drolok Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Σε μένα Όχι πάντως φίλε μου...αν σκέφτεται κανένας να αγοράσει έχω το δικό μου πακέτο με τα touch + 2 sencors
kgian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Καλησπερα στην παρεα , ηρθε σημερα το oculus rift , ολα μια χαρα ειναι ακρως εντυπωσιακο . Ενα προβλημα μονο εκει που ακουμπαει το headset κατω απο τα ματια μου εχει κανει κοκκινιλα και το καταλαβαινω κατα την διαρκεια οταν το φοραω τριβεται πανω στο δερμα. Στο τελος θα μου κανει πληγη αν συνεχισει ετσι . Συμβαινει σε καποιον αλλον , υπαρχει κατι να βαλουμε ; Δοκίμασε να βάλεις το λουρί πίσω να κατεβαίνει αρκετά χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Επίσης μην σφίγγεις πολύ το headset με τα πλαϊνά λουριά. Άφησε τα να είναι λίγο λάσκα. Τέλος, όλο το headset στρίβει και μπορεί να είναι πιο χαλαρό προς τα κάτω. Δοκιμασε τα παραπάνω και πιστεύω θα βολευτείς καλύτερα. Ότι απορία έχεις ρωτά. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από kgian 1
noFEARgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Να σαι καλα με τα παραπανω που προτινες το εφερα στα μετρα μου !! Τωρα το μοναδικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εγιναν registered για καποιο λογο τα παιχνιδια που ερχονται μαζι με το oculus , ανοιξα ticket στην oculus λογικα θα λυθει το θεμα τις επομενες μερες . Κατα την γνωμη σου ποια games/apps in must have για καποιον που ξεκιναει τωρα ; Σιγουρα θα γινει αγορα το lone echo . Ευχαριστω και παλι !!
kgian Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το διπλό πακέτο superhot και Arizona sunshine οπωσδήποτε. Υπόλοιπα θα σκεφτώ μόλις δω την λίστα με τς παιχνίδια μου. ΥΓ. Big screen beta, δωρεάν. Και αν στην αρχή δεν σου κάνει εντύπωση, κατέβασε το και εχε το εγκατεστημένο για να βρισκόμαστε και να τα λέμε. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από kgian 1
demmian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Raw data + box vr ή Eve + Sprint vektor? Έχει κάποιος τα games να με βοηθήσει να διαλέξω πακέτο;
Drolok Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 raw data + box vr αν θες να ριξεις ιδρωτα..αρκετα διασκεδαστικα για μενα..
demmian Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, Drolok είπε raw data + box vr αν θες να ριξεις ιδρωτα..αρκετα διασκεδαστικα για μενα.. Βρίσκεις εύκολα παίχτες για διπλό στο raw data ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα