kgian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Χτες έπεξα λιγο doom 4. Και φανταζόμουν πως θα είναι να είμαι μέσα στα απίθανα γραφικά του. Ευτυχως θα κυκλοφορήσει για VR.
kgian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Elite Dangerous: Arena Ένα παρακλάδι του elite dangerous που έδινε σε κάποια φάση δωρεάν το steam. ΈΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ! Τρομερά γραφικά, interface, αίσθηση παρουσίας. Ξεκούραστο, εθιστικό. Έπαιξα τα training σενάρια. Πιστεύω αξίζει με 1000. Επίσης απο το oculus store το bigscreen. Virtual desktop δωρεάν και απίστευτο. Και με δυνατότητα multiplayer. Δηλαδή καθόμαστε 3-4 άτομα δίπλα δίπλα σε ένα σπίτι και βλέπουμε ο ενας την οθόνη του άλλου, κομπιουτερίζουμε μαζί, μιλάμε κλπ. Σχεδόν μαγικό, και δωρεάν. Οπωσδήποτε δοκιμάστε το.
kgian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα παρέλαβα τα oculus touch. Το μεσημέρι είχα την πρώτη επαφή. To demo της oculus με το ρομποτάκι πολύ καλό. To έβαλα και στον 5,5 χρονών γιό μου και χωρίς να του πω τίποτα για τα κουμπιά μόνος του έπιανε τις δισκέτες και τις έβαζε. Τρομερό Immersion. Το google earth VR απίστευτο. Λες και ήμουν γίγαντας σε διόραμα. Απίστευτο! Ακόμα δεν βρήκα πως πετάω. Το the lab είχα λίγο θέμα με το tracking στην τοξοβολία. Θα το ψάξω. Space pirate trainer, πολύ ωραίο. Αυτά πρόλαβα. Πρέπει να βρω που θα βάλω ακριβώς τους αισθητήρες κλπ. Το βράδυ θα το ψάξω περεταίρω. 1
Anastazio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα παρέλαβα τα oculus touch. Το μεσημέρι είχα την πρώτη επαφή. To demo της oculus με το ρομποτάκι πολύ καλό. To έβαλα και στον 5,5 χρονών γιό μου και χωρίς να του πω τίποτα για τα κουμπιά μόνος του έπιανε τις δισκέτες και τις έβαζε. Τρομερό Immersion. Το google earth VR απίστευτο. Λες και ήμουν γίγαντας σε διόραμα. Απίστευτο! Ακόμα δεν βρήκα πως πετάω. Το the lab είχα λίγο θέμα με το tracking στην τοξοβολία. Θα το ψάξω. Space pirate trainer, πολύ ωραίο. Αυτά πρόλαβα. Πρέπει να βρω που θα βάλω ακριβώς τους αισθητήρες κλπ. Το βράδυ θα το ψάξω περεταίρω. Νομιζω πρεπει να ξεκινησεις με serious sam,arizona,doom bfg vr,να μα πεις αν αξιζει το 200ρι!
aliakas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 εγώ θα δοκίμαζα πρώτο πρώτο το serious sam για τo plug and play αλλά είναι και το 30αρι στη μέση
kgian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Συνεχίζω. Μόλις τα μάζεψα για βράδυ. Έψαχνα λίγο πως να ρυθμίσω σωστά τους αισθητήρες. Τελικά το κατάλαβα. Ήταν λίγο μπέρδεμα. Ο guardian (τα όρια) δουλεύει πολύ καλά. Ο χώρος μου είναι παραλληλόγραμμος και όχι τετράγωνος. Αν μετακινηθώ λίγο στην στενή διάσταση μου εμφανίζει το πλέγμα. Το σωστό room scale θέλει πολύ χώρο. Το tracking είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι απόλυτο, όλο και κάνει μικροπροβληματάκια. Ειδικά στις άκρες. Ίσως σε μεγαλύτερο χώρο ή πιο τετράγωνο να είναι καλύτερο. Ένας τρίτος αισθητήρας δεν θα με χάλαγε. Ίσως να το γυρίσω και σε μπροστινό setup μόνο με τους 2 αισθητήρες. Τώρα φυσικά τους έχω διαγώνια. Δοκίμασα το medium. Είναι το πρόγραμμα της oculus για γλυπτική. Εξαιρετικό. Εξαιρετικότατο. Βγάζει τον καλλιτέχνη που κρυβουμε όλοι μέσα μας. Και να διευκρινίσω πως είμαι "κουλός". Google earth πάλι, άρχισα να παίρνω το κολλάει του χειρισμού. Εξαιρετικό. The lab: robot repair Πλάκα είχε. Ωραία γραφικά. The unspoken Επαιξα τα tutorials. Απίστευτη αίσθηση μαγείας. Πολύ καλό φαίνεται. Toybox Ωραίο demo για να συνηθίσει κανείς τον touch χειρισμό. VR multigames Δωρεάν διαμαντάκι από το oculus store. Έχει 3 Minigames. Ένα τύπου space pirate trainer, ένα τοξοβολία και ένα δεν θυμάμαι. Πολύ καλό και δωρεάν. Doom 3 Εξαιρετικότατο!!!!! Τρομακτικότατο! Ίσως η καλύτερη όρθια εμπειρία ως τώρα. Επίσης αφού τα είχα φτιάξει, έστριψα τον αισθητήρα από την άλλη μεριά για να παίξω καθιστό μια και δεν με κοιτάζει. Έπαιξα λίγο elite και μετά το ξαναγύρισα. Μετά από λίγο τρέμουλο επανήλθε μάλλον καλά. Έχω να κάνω κι άλλες δοκιμές με την τοποθέτηση. Το serious sam δεν αποκλείω να το πάρω. Πάντως έχω άπειρα να παίξω. Μόνο και μόνο το luckys tail και το doom. To elite είναι απίστευτο. Τα δωρεάν παιχνίδια του touch, και το unspoken μαζί. The climb, chronos, edge of nowhere. Έχει πολύ πράμα. Τώρα σιγά σιγά που ολοκληρώνω το στήσιμο θα τελειώσω doom και luckys. Το doom όμως είναι για πολύ γερά νεύρα. Αυτά. Καληνύχτα. Ότι άλλο θέλετε να δοκιμάσω μου λέτε. ΥΓ. Είχα και κάτι κρασαρίσματα. Μου κράσαρε το the lab, το google earth, κάποια στιγμή και το rift και έπρεπε να κάνω restart για να δει το Headset. Α, και η επέκταση καλωδίου είναι απαραίτητη. 3
vste Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Συνεχίζω. Μόλις τα μάζεψα για βράδυ. Έψαχνα λίγο πως να ρυθμίσω σωστά τους αισθητήρες. Τελικά το κατάλαβα. Ήταν λίγο μπέρδεμα. Ο guardian (τα όρια) δουλεύει πολύ καλά. Ο χώρος μου είναι παραλληλόγραμμος και όχι τετράγωνος. Αν μετακινηθώ λίγο στην στενή διάσταση μου εμφανίζει το πλέγμα. Το σωστό room scale θέλει πολύ χώρο. Το tracking είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι απόλυτο, όλο και κάνει μικροπροβληματάκια. Ειδικά στις άκρες. Ίσως σε μεγαλύτερο χώρο ή πιο τετράγωνο να είναι καλύτερο. Ένας τρίτος αισθητήρας δεν θα με χάλαγε. Ίσως να το γυρίσω και σε μπροστινό setup μόνο με τους 2 αισθητήρες. Τώρα φυσικά τους έχω διαγώνια. Δοκίμασα το medium. Είναι το πρόγραμμα της oculus για γλυπτική. Εξαιρετικό. Εξαιρετικότατο. Βγάζει τον καλλιτέχνη που κρυβουμε όλοι μέσα μας. Και να διευκρινίσω πως είμαι "κουλός". Google earth πάλι, άρχισα να παίρνω το κολλάει του χειρισμού. Εξαιρετικό. The lab: robot repair Πλάκα είχε. Ωραία γραφικά. The unspoken Επαιξα τα tutorials. Απίστευτη αίσθηση μαγείας. Πολύ καλό φαίνεται. Toybox Ωραίο demo για να συνηθίσει κανείς τον touch χειρισμό. VR multigames Δωρεάν διαμαντάκι από το oculus store. Έχει 3 Minigames. Ένα τύπου space pirate trainer, ένα τοξοβολία και ένα δεν θυμάμαι. Πολύ καλό και δωρεάν. Doom 3 Εξαιρετικότατο!!!!! Τρομακτικότατο! Ίσως η καλύτερη όρθια εμπειρία ως τώρα. Επίσης αφού τα είχα φτιάξει, έστριψα τον αισθητήρα από την άλλη μεριά για να παίξω καθιστό μια και δεν με κοιτάζει. Έπαιξα λίγο elite και μετά το ξαναγύρισα. Μετά από λίγο τρέμουλο επανήλθε μάλλον καλά. Έχω να κάνω κι άλλες δοκιμές με την τοποθέτηση. Το serious sam δεν αποκλείω να το πάρω. Πάντως έχω άπειρα να παίξω. Μόνο και μόνο το luckys tail και το doom. To elite είναι απίστευτο. Τα δωρεάν παιχνίδια του touch, και το unspoken μαζί. The climb, chronos, edge of nowhere. Έχει πολύ πράμα. Τώρα σιγά σιγά που ολοκληρώνω το στήσιμο θα τελειώσω doom και luckys. Το doom όμως είναι για πολύ γερά νεύρα. Αυτά. Καληνύχτα. Ότι άλλο θέλετε να δοκιμάσω μου λέτε. ΥΓ. Είχα και κάτι κρασαρίσματα. Μου κράσαρε το the lab, το google earth, κάποια στιγμή και το rift και έπρεπε να κάνω restart για να δει το Headset. Α, και η επέκταση καλωδίου είναι απαραίτητη. Μιας και εισαι πληρως εξοπλισμενος κανενα βιντεακι θα ηταν ωραιο να φτιαξεις. Χωρις πλακα αυτη την στιγμη εισαι ο πλεον αρμοδιος στο φορουμ για εντυπωσεις, κλπ.
kgian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ότι θέλετε πείτε να φτιάξω. Πάντως ακόμα έχω να δοκιμάσω 1-2 setup των αισθητήρων.
aliakas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 αν θυμάμαι καλά το είχαν πει αυτό με τους αισθητήρες ότι για proper room scale θες 3 αλλά με μικρούς συμβιβασμούς γίνεται και με 2 μάλλον αυτό θα εννοούσαν το elite πρέπει να ναι όλα τα λεφτά ιδικά αν το παίζεις και με μοχλούς
kgian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν, όλο το απόγευμα μου βγήκαν τα μάτια. Έστησα τους αισθητήρες ψηλά και πιο κοντά. Έκανα και τον χώρο πιο τετράγωνο. Τους ρύθμισα πιο προσεκτικά και το αποτέλεσμα μπορώ να πω πως πλησιάζει το τέλειο. Έφτιαξα το steamVR να ανοίγει μέσα από το Oculus home για να αποφύγω τα πολλά βάλε βγάλε του rift. Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό https://www.reddit.com/r/oculus/comments/5jigiz/launch_steamvr_from_oculus_home/ τον πρώτο τρόπο. Space pirate trainer, ωραίο, με ακριβέστατο tracking. Ωραίο arcade αλλά χωρίς πολύ βάθος. Αξίζει φτηνά (ή απο θείο). The lab. Μου έκανε κάτι κολλήματα που και που, ωραίο πάντως. Αξίζει, είναι και δωρεάν.Α, και λίγο ενοχλητικό το φόρτωμα. Επαναλαμβάνω, VR multigames από το oculus home. έχει 3 minigames, το ένα αντιγραφή της τοξοβολίας αλλά πιο creepy, το άλλο αντιγραφή space pirate αλλά στο άλλο χέρι έχεις lightsaber. Εξαιρετικό και δωρεάν. Google earth VR. Συνήθισα τον χειρισμό. Τώρα πάω άνετα και γρήγορα όπου θέλω. Έχει μια επιλογή για να μπορείς να είσαι σε κλίμακα ανθρώπου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Προσγειώνεσαι όπου θέλεις και είσαι στο σωστό ύψος σε σχέση με τα διπλανά κτίρια. Βέβαια είναι παραμορφωμένα και χαμηλής ανάλυσης αλλά το μέγεθος και η γενική εικόνα είναι απόλυτα σωστά και παίζει με το μυαλό σου. Αξίζει όχι απλώς με 1000 αλλά με 1.000.000. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! The blu encounter. Αυτό με την φάλαινα. Έχει και άλλες 2 σκηνές. Ελάχιστο interactivity και βαρετό. Δεν αξίζει χρήματα.
kgian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλά, μόνο εγώ γράφω εδώ μέσα; κάποιος άλλος να πει εντυπώσεις; 2
vste Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλά, μόνο εγώ γράφω εδώ μέσα; κάποιος άλλος να πει εντυπώσεις; Ποσοι ειμαστε με VR νομιζεις ακομα; Εγω εγραψα στις αρχες. Απο τοτε μονο Elite: Dangerous παιζω απο VR. Αν και σημερα μαλλον θα χτυπησω το Thumber μιας και επιτελους απεκτησε υποστηριξη. Αν το κανω γραφω εντυπωσεις μετα..
kgian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 To elite μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως. Ίσως και εγώ να ασχοληθώ μετά απο λίγο καιρό.
vste Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 To elite μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως. Ίσως και εγώ να ασχοληθώ μετά απο λίγο καιρό. Το Elite ειναι το Killer App του VR για εμενα. Απο τοτε που ασχολουμαι δεν με εχει πορωσει τοσο πολυ αλλη VR εφαρμογη. Πολλες φορες μετα απο 2-3 ωρες Elite βγαζω το Oculus και κοιταω περιεργα το δωματιο. Μου φαινεται πιο αληθινο το cocpit του Cobra Mk. IV! Δεν το εχω κανει review αυτο γιατι οποιοσδηποτε μιλαει για VR πρωτα θα μιλησει για το Elite. Ειναι ισως η πιο γνωστη εφαρμογη VR. Αλλα σαν παιχνιδι δεν ειναι για τον καθενα. Ειδικα αν καποιος προτιμαει καθαρα παιχνιδια δρασης. Εχει αρκετο grinding.
kgian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάλι που είχα διαβάσει αρκετά για το VR δεν είχα σπουδαιολογήσει το elite. Νου έκανε όμως τριμερή εντύπωση και η αίσθηση που σου δίνει και το interface με τις οθόνες δεξιά αριστερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα