Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κολπάκι με το ρολόι το έκανα πάντως σε Windows 10 και όλα οκ (so far). Μπορεί να έχω χαλάσει κάτι άλλο, αλλά δεν έπαιζε να μείνω έτσι όλη μέρα...ειδικα αφού έκανα τσάμπα και βερεσέ repair reinstall.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιλάμε το solus project είναι ΕΠΙΚΟ!! Η ιστορία και το στήσιμο είναι μίξη Lost, unreal (το πρώτο) και δεν ξέρω τι άλλο. ΕΠΙΚΟ!!!

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους... συγνώμη για την αποχή αλλά δεν υπήρχε χρόνος που είχα υποσχεθεί να κάνω μια παρουσίαση και εντυπώσεις για το HP mixed reality Που πήρα από παλικάρι εδώ στο φόρουμ... Αν έχει κάνει κάποιος άλλος κάποια παρόμοια παρουσίαση συγχωρέστε με δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλο το φόρουμ αυτή τη στιγμή...

εν συντομία... ποιο ξεκούραστο από το rift μου, η κίνηση και η απόκριση αν όχι καλύτερη το ίδιο με το rift μου, δεν κάνει ΠΟΤΕ ghosting όσο σκοτεινή να είναι η σκηνή που σημαίνει το σκίζει το rift σε αυτό το κομμάτι, δεν αφήνει σκιές σε ομαλή κίνηση οριζόντια σε σκοτεινό περιβάλλον οπότε και εκεί σκίζει τo rift μου και τέλος χρώματα περίπου ίδια (οκ λόγο amoled το rift δεν έχει αντίπαλο σε αντίθεση και μαύρο) ενώ στην φωτεινότητα ρίχνει στο rift όμως.

Στο field of view... αν φοράτε γυαλιά θα έχετε 90-95 μοίρες γωνία θέασης... αν δε φοράτε και το σφίξτε στο κεφάλι καλά εκεί είναι τα 110-120 όπως λέει και η HP. σούπερ δηλαδή για μένα και καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαφορά με το rift μου...

Στο θέμα άνεσης. Καλύτερο από το rift ότι και να πούμε. Απλά. ΠΟΤΈ δεν ιδρώνεις εκτός και αν πάσχεις από motion sichness... ακόμη και 2 ώρες σερί είναι σαν να μην το έχεις φορέσει καθόλου. Το ότι ξεκουμπώνει το headset από το καλώδιο είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην άνεση και την φύλαξη. Οπότε +++ και εδώ. 

Στην ευκολία τώρα. Ρε παιδιά έχει μια HDMI και μια USB Θύρα σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ. Απλά το βάζεις και ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!! Δεν κατεβάζεις προγράμματα ούτε τίποτε. Το βάζεις μόνο και παίζει μια και έξω. Κατεβάζει στην αρχή πολύ πράμα το λογισμικό του πορταλ και μετά παίζει. Απλά απίστευτο.

Στο θέμα του λογισμικού τώρα... Δεν έχει πολύ πράμα στο store αλλά... με το Steam Mixed reality καθώς και με το Revive παίζει απλά και απροβλημάτιστα ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ του steam και του oculus store. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... δεν υπάρχει απλά.

Έγραψα κάτι αρνητικό? ... ΟΧΙ... γιατί δεν έχει... εκτός από ένα που για μένα δεν είναι αρνητικό... το έβαλα σε hp elite 8300 sff με core i7 16gb ram και gtx 1050ti και έχει θέμα με την USB !!!! 
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΘΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ usb 3.0 και να έχει το σύμβολο SS (superspeed...) αν δεν έχει ΔΕΝ παίζει. Η βάζουμε κάρτα η βάζουμε hub usb 3.0 με τροφοδοτικό όμως υποχρεωτικά και λύνεται και αυτό.. Για μένα δεν είναι πρόβλημα γιατί όποιος σκάει 300 ευρώ για vr έχει και καλό pc να το λειτουργήσει μη τρελαθούμε...

Αποτέλεσμα λοιπόν... πούλησα το rift μου και τώρα πουλάω και το HP μου (δείτε αγγελία μου) για να προχωρήσω ακάθεκτα σε Samsung Odyssey. Αν δεν μου αρέσει επιστρέφουμε πάλι στο HP που είναι και δοκιμασμένο...

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους ενα review για τα mixed reaLITY!!

Πολυ ωραια οσα μας ειπες, δειχνει τουλαχιστον ισαξιο με την υπαρχουσα (παλαια) πλεον γενια του Oculus. Bεβαια στο FOV πασχει λιγο αλλα ειναι λεπτομερια μπροστα σε ολα τα υπολοιπα που κανει οποτε μια χαρα! Θα το σκεφτομουν ανετα αν αγοραζα τωρα απεναντι απο το νεο ασυρματο  HTC vive

Δε μας ειπες ομως για τα χειριστηρια, αποκριση αυτων, tracking του headset,  room scale που ειναι σημοντικοτατα για την εμπειρια χρησης

Δημοσ.

Να προσθέσω πως δεν έχει hardware IPD adjustment και δεν έχει ενσωματωμένα ακουστικά-μικρόφωνο. Βέβαια με τα μεταφορικά και το τελωνείο έχει 300€ από αμερική. 

Πες μας λίγο για τα χειριστήρια.

Επίσης για την μεγαλύτερη ανάλυση αν καταλαβαίνεις διαφορά.

Τέλος για το sweet spot. Στο rift όπου και να γυρίσω τα μάτια μου βλέπω καθαρά. Με αυτό τι γίνεται;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Είδατε ότι στο oculus store έχει πακέτα παιχνιδιών στα 25€; Ψήνομαι για το πακέτο box vr & raw data, αλλά διάβασα ότι το raw data είναι wave shooter με teleport κ αυτά τα games τα βαριέμαι.

Τι έχει παίξει κανείς να μου πει αν άξιζει; Αλλιώς λέω να περιμένω μπας κ βάλουν πακέτο αλλά games.

Δημοσ.

Το box vr με έκανε να αλλάξω 2 φορές φανελάκι...!!!!παπί έγινα μου άρεσε.οχι κάτι τρελό και ιδιαίτερο άλλα διασκεδαστικό που για μένα αυτό μετράει!!! Το raw data αρκετά καλό.. όντως σπαστικό το teleport άλλα Επίσης διασκεδαστικό.φυσικα γούστα είναι αυτά άλλα από την μεριά μου προχωράς άφοβα 🤣

Δημοσ.

Εγώ με τα 13€ μου από τα χρήματα που έδωσε η oculus αγόρασα το πακέτο from other suns/eleven table tennis. To eleven το είχα ήδη οπότε το from other suns μου βγήκε μόλις 3,74€!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα αγοράσει το κιracket fury, οπότε δε λέει να αγοράσω άλλο ping pong τώρα. Λέτε να συνεχίζουν να βάζουν πακέτα τέτοια ή είναι κίνηση μιας φοράς;

Δοκίμασε κανείς το fcvr?

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.
Στις 3/14/2018 στις 11:04 ΜΜ, kgian είπε

To FO4 ήταν καλό αλλά το Skyrim είναι άλλο επίπεδο σε όλους  τους τομεις. 

συμφωνω απολυτα. δεν μπορω να σκεφτω αλλο παιχνιδι που θα κ..λογουσταρα να παιξω σε vr. 

ελπιζω να εχουν φτιαξει ωραια τα controls και να μη γινει μπαχαλο οπως στο FO4.

επισης, για το καλωδιο που ψαχνω απο αμαζον ειναι αλλα 10ε τα μεταφορικα...

εχει κανει δοκιμασει κανα καλωδιο απο ελλαδα που να κανει για το ριφτ?

σκεφτηκα το repeater που μου εστειλες @kgian, αλλα αν κανω αποτγομες κινησεις ή στριφογυρναω δεν θα αποσυνδεεται το ενα καλωδιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...