demmian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Παίδες τώρα που μετακόμισα , θέλω να μου πείτε ποια προέκταση HDMI χρησιμοποιείτε για το ριφτ. Είχα πάρει ένα από amazon της cablexpert , ακριβό κ καλό αλλά... Δεν έπαιζε.
kgian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://www.amazon.de/gp/product/B01D5H92EE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 αλλά επίσης έχω χρησιμοποιήσει και αυτό https://www.skroutz.gr/s/10620827/Omnitron-CHM-104-HDMI-REPEATER-για-επέκταση-σήματος-μέχρι-40-μέτρα.html που υπάρχει σε διάφορα μαγαζιά στην Ελλάδα και στο amazon που δουλέυει μάλλον με οποιοδήποτε κλασσικό καλώδιο hdmi. Και εδώ πληροφορίες για καλώδια https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EDtRoDdZTr2KnRj0v4qxy5lfD0n5SWfE4RJwJeuhG0s/edit#gid=0
past23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα , κάτοχος του ριφτ και εγώ εδώ και 2 μήνες. Παρόλες τις ατέλειες της VR τεχνολογίας το ριφτ το θεωρώ την καλυτέρη αγορά που έχω κάνει όσον αφορά το PC. Για να βοηθήσω τους φίλους που ρωτάν παραπάνω να πώ ότι, αν κρίνω από μερικές δοκιμές που έκανα στο στήσιμο, 3ος αισθητήρας χρειάζετε αν θέλεις να καλύψεις κάποια πλευρά πάνω απο 3,8 -4 μέτρα. Εγώ με 2 διαγώνια καλύπτω περίπου 3,5 επι 3,5 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο στο ύψος δεν πρέπει να μπουν πάνω από 2,10 μέτρα γιατί αρχίζουν να χάνουν τα χειριστήρια στο πάτωμα. 7 ώρες πριν, demmian είπε Παίδες τώρα που μετακόμισα , θέλω να μου πείτε ποια προέκταση HDMI χρησιμοποιείτε για το ριφτ. Είχα πάρει ένα από amazon της cablexpert , ακριβό κ καλό αλλά... Δεν έπαιζε. Δοκίμασα 4-5 προεκτάσεις αλλά σκέτη και σταθερά δεν δούλεψε καμία . Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τον HDMI repeater που αναφέρει από πάνω ο kgian. Εχω βάλει στο κουτί αυτό http://www.e-shop.gr/akasa-ak-icr-30-internal-35-front-panel-for-vr-with-2x-usb-30-port-1x-hdmi-port-p-PER.817658 εκεί σύνδεσα τον repeater και μετά μια απλή 2μετρη HDMI προέκταση και δουλεύει κανονικά. Κανένα ανταλλακτικό σφουγγάρι για την μάσκα μας ξέρει κανείς αν υπάρχει από Ελλάδα ή Ευρώπη ή απο κάπου να μην πληρώσουμε κανα έξτρα τελωνειο; Επίσης ξερει κανείς αν το DOOM παίζει στο ριφτ? Βλέπω στο Steam λέει μόνο για βιβε και Windows mixed reality μονο.
kgian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Από Ευρώπη εδω https://www.caseking.de/en/virtual-reality/accessories αλλά βγαίνει λίγο ακριβά με τα μεταφορικά. Εγώ είχα πάρει το vrcover από το site τους, έστειλαν με την φτηνή dhl που ουσιαστικά είναι απλό ταχυδρομείο και δεν πλήρωσα τίποτα. Πολύ καλό το vrcover fake leather μαξιλαράκι. Το doom. Η πρώτη έκδοση, πριν το patch, έπαιζε άψογα, αν εξαιρέσεις πως δεν είχε free movement. Με ένα mod μπήκε και η ελεύθερη κίνηση και το ευχαριστήθηκα. Μετά όμως που κυκλοφόρησε το dash, δηλαδή το καινούριο software για το Oculus, δεν ξεκινάει αν δεν αποσύνδεση εντελώς την οθόνη μου! μετα το patch, το doom διάβασα πως κάνει κάτι περίεργα με το Oculus. Επίσης διάβασα πως στρώνει με το τελευταίο steamvr beta.
seithan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Παίζει κανείς με το Gear VR της Sony; Εάν ναι, υποστηρίζει head tracking;
kgian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, seithan είπε Παίζει κανείς με το Gear VR της Sony; Εάν ναι, υποστηρίζει head tracking; To gear vr είναι της Samsung. Η Sony έχει το PlayStation vr. Εσυ για ποιο λες;
past23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, kgian είπε Εγώ είχα πάρει το vrcover από το site τους, έστειλαν με την φτηνή dhl που ουσιαστικά είναι απλό ταχυδρομείο και δεν πλήρωσα τίποτα. Πολύ καλό το vrcover fake leather μαξιλαράκι. Αυτό πήρες; https://vrcover.com/product/oculus-rift-facial-interface-foam-replacement-basic-set/ Κούμπωσε καλά στην μάσκα ;
kgian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τελείωσα το Xing:The land beyond. 13 ώρες μου πήρε. Καταπληκτικό puzzle game με απίθανα γραφικά και εξαιρετική vr υλοποίηση. Παίζει και σε desktop mode. Έχει έναν ιδανικό βαθμό δυσκολίας που σε κάνει να προσπαθείς συνεχώς και όταν τα καταφέρνεις να νιώθεις έξυπνος! Το είχα πάρει γύρω στα 15Ε, τα άξιζε με 1000 τα λεφτά του. Τώρα ξεκίνησα το The solus project με το beta VR patch που κυκλοφόρησε η εταιρία. ΟΥΑΟΥ! Εντυπωσιακότατο! Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το killing floor:incursion και το A-tech cybernetic VR. Θέλω να πάιξω και το subnautica. Γενικώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια για VR πλέον. Και φυσικά έχω αφήσει εντελώς πίσω και θέλω να ξαναπιάσω project cars και elite dangerous.
Drolok Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πάντως εγώ δοκίμασα το brass tactics και με ενθουσίασε σαν ιδέα.εχει μπει στην λίστα αγοράς φυσικά...τερματισα και το paranormal activity.. Αν είσαι λάτρεις είναι πολύ δυνατός τιτλος
aliakas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 το oculus service είναι down δεν φταίει το rift σας μην κανετε uninstall και install υπαρχει το τρικ με το ρολόι των windows αλλά δεν το συνιστώ καθώς μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα υπομονή
kgian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, aliakas είπε το oculus service είναι down δεν φταίει το rift σας μην κανετε uninstall και install υπαρχει το τρικ με το ρολόι των windows αλλά δεν το συνιστώ καθώς μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα υπομονή Μολις μπήκα να γράψω το ίδιο. Η εταιρία το έχει υπόψιν της και το δουλεύει.
meloku Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τεράστιο fail πάντως για μια τέτοια εταιρεία να μην έχει φροντίσει να ανανεώσει τα certificates εγκαίρως. Και με δεδομένο ότι το Oculus δεν ανοίγει καν, απορώ πως θα καταφέρουν να το patchάρουν.
kgian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Θυμάμαι σε κάποια φάση πριν 1-2 χρόνια με ένα αντίστοιχο bug η apple είχε κάνει όλα τα iphone και ipads να μην δουλεύει το safari και το mail παγκοσμίως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα