demmian Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, kgian είπε Τελείωσα το fallout 4 VR. ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ! Σήμερα θα έριξα κανα 10ωρο ορθοστασία. Παιχνίδια τέτοιας διάρκειας χρειάζονται οπωσδήποτε seated mode. Αν εξαιρεσουμε τον χειρισμό στο σκρολάρισμα στις λίστες (ο οποίος φτιάχνει με το openvr inpute emulator), θα έλεγα πως ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι καταπληκτικός. Τα γραφικά επίσης πολύ καλά. Βέβαια επειδή το είχα παίξει και σε επίπεδο ήταν λίγο βαρετό σε σημεία. Όποιος δεν το έχει παίξει πρέπει να το παίξει. Οποιος το έχει παίξει θα έλεγα να το "δοκιμάσει". Επόμενο στην σειρά το xing the land beyond Που το πήρα χτες στις εκπτώσεις του steam στα 15Ε. Λένε είναι καταπληκτικό. Πρέπει να παίξω και το solus project που το έχω καιρό τώρα. το fall out και γω θελω να το δω καποια στιγμη.. ρε συ @kgian πραγματικα απορω και σε ζηλευω, πως βρισκεις τοσο χρονο, αλλα και κουραγιο να ριχνεις ξενυχτι. εγω δεν εχω κουραγιο ουτε σε κανονικο μπαρακι να παω, ποσο μαλλον σε εικονικο.. σχετικα με το θεμα κουρασης, τα ειχα παιξει μια μερα που καταφερα να παιξω ενα τριωρακι συνεχομενο robo recall & super hot.κυριολεκτικα γονατισα, με πονεσε η μεση, 10ωρο θα με μαζευανε με κανα φορειο
pentraks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, kgian είπε Τελείωσα το fallout 4 VR. ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ! Σήμερα θα έριξα κανα 10ωρο ορθοστασία. Παιχνίδια τέτοιας διάρκειας χρειάζονται οπωσδήποτε seated mode. Αν εξαιρεσουμε τον χειρισμό στο σκρολάρισμα στις λίστες (ο οποίος φτιάχνει με το openvr inpute emulator), θα έλεγα πως ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι καταπληκτικός. Τα γραφικά επίσης πολύ καλά. Βέβαια επειδή το είχα παίξει και σε επίπεδο ήταν λίγο βαρετό σε σημεία. Όποιος δεν το έχει παίξει πρέπει να το παίξει. Οποιος το έχει παίξει θα έλεγα να το "δοκιμάσει". Επόμενο στην σειρά το xing the land beyond Που το πήρα χτες στις εκπτώσεις του steam στα 15Ε. Λένε είναι καταπληκτικό. Πρέπει να παίξω και το solus project που το έχω καιρό τώρα. Με πρόλαβε ο Demian, φίλε Κώστα σου βγάζω ο καπέλο!!!! VR insomnia leader!!!! Χθες είχα μια σύντομη γνωριμία in person με τον Kgian, ποιος είπε ότι η τεχνολογία αποξενώνει τον κόσμο??? Οσο αφορά τα ξενύχτια και την πολύωρη ενασχόληση, εγώ προσωπικά δε χαμπαριάζω εύκολα, το μόνο πρόβλημα το ξυπνητήρι 06.45 και η απαιτητική εργασία που θέλει το μυαλό εκεί κι όχι... στον ύπνο!
kgian Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιμάμαι και καμία ωρίτσα το μεσημέρι και στρώνω. Αλλά γενικώς πάντα τα άντεχα τα ξενύχτια! Ούτε εγώ όμως τα πάω καλά με τα μπαρ! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από kgian
demmian Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 παιδια κανα μπιλιαρδο καλο υπαρχει ? επαιζα παλια κ ημουν καλος, υπαρχει τπτ που να ειναι αρκετα κοντα στο πργματικο? επισης, ειδα ενα ποδοσφαιρο βγανει σε μια βδομαδα περιπου. εχω δει μονο trailer, οχι πως θα ειναι το gameplay sto rift. εχει κανεις καμμια πληροφορια παραπανω? @kgian γνωριζεις κατι??
kgian Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μπιλιάρδο παίζουμε στο SportsbarVR και είναι πολύ καλό. Έχει εξαιρετικά γραφικά, ήχο, μπορείς να κάνεις όλα τα κόλπα, φαλτσα κλπ, οι μπάλες κυλάνε πολύ φυσικά και τέτοια. Τώρα αν θα σε ικανοποιήσει δεν ξέρω αλλά με τον pentraks περνάμε φίνα. Έχει και μπύρες! Τώρα είδα για τα επόμενα 17 λεπτά είναι στα 10Ε, ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΤΩΡΑ!! http://store.steampowered.com/app/269170/Sports_Bar_VR/
demmian Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 ειμαι στη δουλεια κ αργησα να το δω.. στα 20ε τωρα.. φτου.. θα το εχω υποψιν για την επομενη φορα που θα μπει σε προσφορα. εχω αγορασει κ κατι παιχνιδια ρε γαμωτο, που δεν τα παιζω καθολου.. elite, onward..τζαμπα λεφτα. περιμενω το ποδοσφαιρακι να βγει τωρα κ αυτο με τους ηρωες της marvel
pentraks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μια χαρά το μπιλιάρδο στο sports VR. βεβαία αν και ο kgian το εχει, πάντα κάτι συμβαίνει τελευταία στιγμή και παίρνω το παιχνίδι!! στο σκάκι όμως ειναι δυνατός δε σηκώνω κεφάλι!
mastixas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ λόγω μπεμπας δεν την βάζω συχνά. Κάθεται. Έχω να παίξω με την μάσκα δύο βδομάδες κ ενώ μου περνάει ανά διαστήματα από το μυαλό να την πουλήσω κάθε φορά που την φοράω αλλάζω γνώμη.
kgian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ίσα ίσα λόγω μπέμπας έπρεπε να την βάζεις την μάσκα. Σήμερα δεν πρόλαβα να δω το XING. Να δούμε από αύριο...
mastixas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, kgian είπε Ίσα ίσα λόγω μπέμπας έπρεπε να την βάζεις την μάσκα. Σήμερα δεν πρόλαβα να δω το XING. Να δούμε από αύριο... Επειδή αργεί να κοιμηθεί, όταν φτάσει η πολυπόθητη ώρα είμαι κ εγώ τέζα κ έτσι αν δεν πάω για ύπνο καταλήγω να παίζω λίγο χαλαρά σε φλατ. Προσωπικά πιστεύω ότι για να ασχοληθώ με το vr θέλω να είμαι και ξεκούραστος πρώτα από όλα.
meloku Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Το Xing είναι ένα χαλαρωτικό puzzle solver. Έχω προλάβει να παίξω την πρώτη πίστα μόνο, αλλά τα γραφικά είναι ωραία και so far τα puzzles δεν είναι κάτι δύσκολο. Υπάρχουν πράγματα που φαίνονται την μέρα και πράγματα που φαίνονται τη νύχτα...και κάτι ειδικά pedestals για να αλλάζεις ανάμεσα στα δύο. Έχει αρκετό "περπάτημα" και ο χειρισμός είναι καλός αν και όχι ιδανικός. Πάντως ο συνδυασμός γραφικών και μουσικής είναι ότι πρέπει για να μπεις να περάσεις μισή ώρα σε ένα zero stress περιβάλλον.
demmian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mastixas είπε Επειδή αργεί να κοιμηθεί, όταν φτάσει η πολυπόθητη ώρα είμαι κ εγώ τέζα κ έτσι αν δεν πάω για ύπνο καταλήγω να παίζω λίγο χαλαρά σε φλατ. Προσωπικά πιστεύω ότι για να ασχοληθώ με το vr θέλω να είμαι και ξεκούραστος πρώτα από όλα. @mastixas τα ιδια περναω κ γω ρε φιλε.. ο δικος μου ο ταλιμπαν και αργει να κοιμηθει κ ξυπναει 2-3 φορες τουλαχιστον μεσα στη νυχτα. μολις κοιμαται αραζουμε κ με τη γυναικα μου λιγο, γιατι μεσα στη μερα δεν εχουμε κ πολυ χρονο. οποτε περιμενω να παει κ αυτη για υπνο και γω ααααααν αντεχω να μεινω ξυπνιος, παιζω καμποση ωρα. δλδ με λιγα λογια .. αλλα να το πουλησω δεν το σκεφτομαι, γιατι παντα ημουν gamer και τωρα, δεν μου κανει αισθηση να ξαναπαιξω σε οθονη. πραγματικα, δεν εχω παιξει καθολου σε οθονη απο τοτε που το πηρα και το μονο game που εμινε στο pc ειναι το civilizations, το οποιο δεν το χω αγγιξει κιολας 1
kgian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό με την οθόνη το έχω πάθει και εγώ. Έχω εδώ το witcher 3 και δεν μπορώ με τίποτα να το συνεχίσω. Και φαντάσου πως είναι παιχνιδάρα.
demmian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, kgian είπε Αυτό με την οθόνη το έχω πάθει και εγώ. Έχω εδώ το witcher 3 και δεν μπορώ με τίποτα να το συνεχίσω. Και φαντάσου πως είναι παιχνιδάρα. πολυ ωραιο το witcher το χα λιωσει οταν ειχε πρωτοβγει, αλλα τωρα με τπτ δεν θα το επαιζα. αν βγει κανα mmorpg στο vr, εκει πιστεω θα κολλησουμε.. εχω δει το orbus, αλλα τα γραφικα κ μονο οπως τα εχω δει με ξενερωνουν και δεν παιζει να το παρω με τπτ
mastixas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ αντιθέτως δεν έχω θέμα επιστροφής στην κλασική οθόνη. Παίζω αυτόν τον καιρό πολλά assassins Creed. Βέβαια πριν το πάρω νόμιζα ότι θα παίζω τα πάντα εκεί ακόμη και τα 2D παιχνίδια σαν σινεμά φάση όμως δεν γνώριζα τα περί χαμηλής ανάλυσης του headset. Όπως κ να έχει καλό θα είναι να ευχαριστιόμαστε όλες τις τεχνολογίες. Η επίπεδη οθόνη έχει μέλλον ακόμη. Εμένα δεν με χαλάει γιατί έχω 55" 4Κ με HDR, όποτε το αποτέλεσμα είναι επίσης πολύ ωραίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα