Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το elite dangerous εντυπωσιακό, αλλά θελει χρόνο να αφιερώσεις τελικά.  Ξέρετε αν μπορώ πουλήσω το CD key από το game και το horizons pass? 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

First person tennis VR, εξαιρετικό για τους φίλους του αθλήματος. Και ένα βίντεο με εμένα να ξεφτιλίζομαι και τις εντυπώσεις μου

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

tnx for the video

είμαι huge fun του tennis, φαντάσου ότι το παίζω εδώ και 10 χρόνια στο Wii Sport στο Wii με τα ιδιαίτερα χειριστήρια του Wii και η εμπειρία είναι ακόμα απολαυστική 

αυτο το tennis γενικά σου φαίνεται ετοιμο για αγορά ή είναι στο περίπου όπως όλα τα παρομοια games 

η κίνηση για να φτάσεις την μπάλα πως σου φαίνεται ? 

γενικά σου φαίνεται τελικό προϊών  ή να περιμένω για νεότερες εκδόσεις μιας και παίζω στο Wii  

Δημοσ.
Στις 1/26/2018 στις 8:35 ΜΜ, aliakas είπε

tnx for the video

είμαι huge fun του tennis, φαντάσου ότι το παίζω εδώ και 10 χρόνια στο Wii Sport στο Wii με τα ιδιαίτερα χειριστήρια του Wii και η εμπειρία είναι ακόμα απολαυστική 

αυτο το tennis γενικά σου φαίνεται ετοιμο για αγορά ή είναι στο περίπου όπως όλα τα παρομοια games 

γενικά σου φαίνεται τελικό προϊών  ή να περιμένω για νεότερες εκδόσεις μιας και παίζω στο Wii  

δεν μου φανηκε οτι αξιζει καποιος να το αγορασει.. θεωρω πολυ καλυτερο το ping pong σαν υλοποιηση, τοσο το racket fury οσο και το eleven.

βεβαια αυτη ειναι καθαρα προσωπκη αποψη

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/26/2018 στις 8:35 ΜΜ, aliakas είπε

tnx for the video

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού ειναι πως δεν έχει δικτυακό παιχνίδι. Ο developer μου είπε σκοπεύει να προσθέσει. Απο εκεί και πέρα το κυρίως gameplay μου φαίνεται καλό. Απο τένις έχω δοκιμάσει και το selfie tenis, όπου και εκεί μου φαίνεται καλό το gameplay. Τώρα για το αν θα σου κάνει δεν ξέρω. Για την κίνηση προς την μπάλα έχει 3 επιλογές. Εμένα με βολεύει το sliding. Το teleporting σε βγάζει αυτόματα στην σωστή θέση. To run in place δεν καταλαβα πως δουλεύει. Ένα καλό με αυτού του μεγέθους τα παιχνίδια είναι πως μπορείς να έρθεις σε απευθείας επικοινωνια με τον developer και να ζητήσεις features. 

Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις και αν δεν σου κάνει έχεις 2 ώρες παιχνιδιού και 15 μέρες να το κάνεις refund το steam. Εναλλακτικά μπορείς να το πειρατέψεις για δοκιμή και αν σου κάνει το αγοράζεις. 

Στις 1/26/2018 στις 9:39 ΜΜ, demmian είπε

δεν μου φανηκε οτι αξιζει καποιος να το αγορασει.. θεωρω πολυ καλυτερο το ping pong σαν υλοποιηση, τοσο το racket fury οσο και το eleven.

βεβαια αυτη ειναι καθαρα προσωπκη αποψη

Εγώ ping pong επαιζα μικρός και ακόμα παίζω οπότε το eleven το έχω ευχαριστηθεί. Αν έπαιζα τένις ίσως να έπαιζα το τένις. Θα έλεγα πως για τις λίγες γνώσεις μου είναι αρκετά καλή υλοποίηση. Αν έχεις αγορασμενο το eleven να παίξουμε!

• Like 1
Δημοσ.

το eleven δεν το εχω αγορασει.. το racket fury ειχα παρει που το βρηκα προσφορα..αν βρω καμμια προσφορα και το eleven πολυ πιθανο να το τσιμπησω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν μου έρχονται ενημερώσεις στο email για το θέμα; Στα άλλα που είμαι γραμμένος μου ερχονται. 

EDIT: Νομίζω έχει γενικότερο πρόβλημα το Insomnia. 

Επεξ/σία από kgian
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Drolok είπε

Κανένα site με προσφορές η χαμηλές τιμές έχουμε παιδια;;;

για original παιχνιδια εγω μονο steam & oculus store ξερω για vr

Δημοσ.

Τα ξέρω οκ..ξερω και για οχι και τόσο original 🤣 και η αλήθεια ειναι ότι δοκιμάζω και αν μ'αρέσει το αγοράζω.αλλα λίγο τσιμπημενη η τιμή σε ολα

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι στο steam θα εχουν εκπτωσεις καλες παλι μεσα στο φλεβαρη. ειναι οντως τσιμπημενα, και γω αν βρω κατι σε προσφορα κ μου αρεσει το παιρνω, αλλιως φουλ τιμη 40 και 50 ευρω δεν τα δινω.

εχω μαζεψει καμμια 15 παιχνιδια  και δεν τα παιζω ποτε.. αφου δεν προλαβαινω..

Δημοσ.

Ναι όντως.μεχρι στιγμης μου έχουν αρέσει πολύ paranormal . Arizona . The climb . Και άλλα μικρό παιχνίδια...γισ να μην λέω ψέματα όμως τα δοκίμασα σπασμένα πρώτα 😂

Δημοσ.

το αριζονα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γτ τοσος ντορος.. λιγο που το επαιξα δεν με ενθουσιασε. το επαιξα single player οχι co op. το ιδιο και με το super hot, δεν με ενθουσιασε

paranormal το ξεκινησα να δω οτι δουλευει και θελω να το παιξω καποια στιγμη.

αυτα που με ενθουσιασαν ηταν robo recall kai dead effect 2, παιχνιδαρες και τα 2. ειδικα το dead effect οσο προχωρας και παιρνεις οπλα κ πανοπλιες.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...