kgian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Και εχε υπόψιν σου πως πρέπει να βγάλει 90fps, όχι 60 που είναι τα περισσότερα monitors.
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Έχω ξεκινήσει το Arktika.1 . ΤΙ ΥΠΕΡΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!! Γραφικά απίστευτα, ήχος καταπληκτικός. Μπιστολίδι τρομερό. Ατμόσφαιρα, ένταση. Το παιχνίδι πήγε άσχημα στα reviews γιατί έχει μόνο τηλεμεταφορά και όχι free movement. Εγώ θα το χαρακτήριζα roomscale. Τηλεμεταφέρεσαι από σημείο σε σημείο και εκεί χρησιμοποιείς τον χώρο που έχεις διαθέσιμο για να καλύπτεσαι από τους εχθρούς. Μαζί με αυτά έχει και ελαφρά στοιχεία exploration. Πραγματικά καταπληκτικό!!!
aliakas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, kgian είπε Έχω ξεκινήσει το Arktika.1 . ΤΙ ΥΠΕΡΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!! Γραφικά απίστευτα, ήχος καταπληκτικός. Μπιστολίδι τρομερό. Ατμόσφαιρα, ένταση. Το παιχνίδι πήγε άσχημα στα reviews γιατί έχει μόνο τηλεμεταφορά και όχι free movement. Εγώ θα το χαρακτήριζα roomscale. Τηλεμεταφέρεσαι από σημείο σε σημείο και εκεί χρησιμοποιείς τον χώρο που έχεις διαθέσιμο για να καλύπτεσαι από τους εχθρούς. Μαζί με αυτά έχει και ελαφρά στοιχεία exploration. Πραγματικά καταπληκτικό!!! δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε οι εταιρίες οι devs κτλ και δεν αφήνουν τους καταναλωτές να διαλέγουν τον τρόπο που θα παίξουν το παιχνίδι τους με αυτήν την λογική εννοείται ότι θα φάνε τα μούτρα τους από τους reviewers ακόμα και αν έχουν φτιάξει το επόμενο διαμάντι στο gaming αν νομίζει ότι κάποιος θα με αναγκάσει να παίξω, στην gaming ώρα μου, όπως θέλει αυτός ε τότε να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να δει από μένα ούτε cent 1
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Κοιτά, κάποια παιχνίδια ταιριάζουν ωραία με συγκεκριμένο τρόπο και είναι ισορροπημένα για συγκεκριμένο τρόπο. Το πρόβλημα είναι όταν πάνε να τα κάνουν όλα με έναν μόνο τρόπο (τηλεμεταφορά) για το «καλό μας». Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μια χαρά είναι το blink teleportation που έχει.
aliakas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, kgian είπε Το πρόβλημα είναι όταν πάνε να τα κάνουν όλα με έναν μόνο τρόπο (τηλεμεταφορά) για το «καλό μας». μπράβο ακριβός αυτο περιγράφω και γω και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που με ενοχλεί 43 λεπτά πριν, kgian είπε Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μια χαρά είναι το blink teleportation που έχει. αυτο το συμπέρασμα ας άφηνε τους gamers να το ανακαλύψουν και να το επιλέξουν έναντι του free moving με αυτο που κάναν συμβάλουν στο πρόβλημα και όχι στην λύση του
pentraks Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά με το teleportation. Κι εγώ όταν πρωτοπηρα το rift ξενερωσα με αυτο το adaptation σε ορισμένα games, μέχρι που το συνήθισα. Υπάρχει λογική όπου υπάρχει και λεγεται motion sickness. Πλέον δε με νοιάζει αν θα εχει η οχι teleportation. Σε ορισμένα games μάλιστα κολλάει πολύ πχ στο wizards (το οποίο εχει και τα 2), robo recall κλπ. Στο doom fvr αν και γενικότερα πολύπλοκος ο χειρισμός το teleportation δίνει bullet time το οποίο είναι γ@μ@το να ξεκανεις ότι κινείται (όσοι μεγάλωσαν με MAX PAYNE ξέρουν για τι πράγμα μιλάω). Γενικά κάποια στιγμή θα εκλείψει το teleportation, όταν οι τίτλοι θα είναι καλοφτιαγμενοι για VR και φυσικά έχουμε και την επόμενη γενιά VR headsets. ΒΤW το χειρότερο είναι όταν έχεις teleportation και μπορείς να πας ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένα σημεία στον χώρο (wilsons heart). Aυτό ΕΙΝΑΙ θέμα... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από pentraks
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στο arktika πας μόνο σε συγκεκριμένα σημεία αλλά επαναλαμβάνω για κάποιο λόγο δεν με ενοχλεί καθόλου και ταιριάζει τέλεια. Το βρήκα εξαιρετικά immersive γιατί μου επιτρέπει να κινηθώ πολύ σε roomscale. Δεν ξέρω βέβαια με μικρότερο χώρο τι γίνεται... ΥΓ. Και το Wilson’s heart το είχα βρει εξαιρετικο!
pentraks Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, kgian είπε Στο arktika πας μόνο σε συγκεκριμένα σημεία αλλά επαναλαμβάνω για κάποιο λόγο δεν με ενοχλεί καθόλου και ταιριάζει τέλεια. Το βρήκα εξαιρετικά immersive γιατί μου επιτρέπει να κινηθώ πολύ σε roomscale. Δεν ξέρω βέβαια με μικρότερο χώρο τι γίνεται... ΥΓ. Και το Wilson’s heart το είχα βρει εξαιρετικο! Ναι εξαιρετικά είναι (πλοκή γραφικά κλπ), απλά ως προς την κίνηση και την ελευθεριά εξερεύνησης του χώρου, ο περιορισμός σε χαλά λίγο. Αν έχεις roomscale το ψιλομαζευεις, αλλα δε νομίζω ότι ολοι οι developers έχουν στο μυαλό τους το roomscale, περισσότερο την περιστροφή μας 360ο υπολογιζουν και 2 - 3 βήματα και γι αυτό "κόβουν" την εικόνα αν ξεφυγεις από το σημείο που πρέπει να είσαι με το teleport (σε κάποιους τίτλους μόνο αυτό). Αυτά αργούν δυστυχώς (η ευτυχώς): έχουν και χαμηλό WAF εξάλλου... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από pentraks
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικά, Raw Data Free Weekend και From Other Suns το επόμενο Σ/Κ. Edit: Και το Star Trek δωρεάν. 99.9% bug, αλλά τσεκάρετε μήπως και μείνει. Edit 2: Σχετικά με το Star Trek, αναφέρουν, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι δεν παίζει. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από giorgos147
s2117 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις παρέλαβα το HP mixed reality που μου έστειλε δώρο ο αδερφός μου, μα θα το δοκιμάσω από εβδομάδα μάλλον λόγω τραυματισμού. Θα παίζουν ΟΚ όλα τα VR παιχνίδια σε i7-7700HQ, 8GB RAM, GTX 1050, ή τσάμπα μου το πήρε; έχω μείνει πίσω σε specs και gaming γιατί τα τελευταία χρόνια έπαιζα μόνο σε ps4... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από s2117
kgian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, s2117 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις παρέλαβα το HP mixed reality που μου έστειλε δώρο ο αδερφός μου, μα θα το δοκιμάσω από εβδομάδα μάλλον λόγω τραυματισμού. Θα παίζουν ΟΚ τα παιχνίδια τα VR σε i7-7700HQ, 8GB RAM, GTX 1050, ή τσάμπα μου το πήρε; Καλώς ήρθες. Σε 1050 λίγο δύσκολα. Μόνο μη απαιτητικά παιχνίδια με πολύ απλά γραφικά. Αυτά στην θεωρία. Δοκίμασε και πες μας να ξέρουμε. Και γενικώς γράψε μας εντυπώσεις, ποιότητα κατασκευής, tracking, χειριστήρια κλπ.
s2117 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αν το δουλέψω, εννοείται θα δώσω feedback, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Απλά αν δεν παίζουν τα παιχνίδια στον υπολογιστή μου, σκέφτομαι να μην το ανοίξω και να το πουλήσω σφραγισμένο ώστε να μη χάσει την αξία του
kgian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Κοίτα εδώ https://docs.microsoft.com/en-us/windows/mixed-reality/enthusiast-guide/windows-mixed-reality-minimum-pc-hardware-compatibility-guidelines 1
pentraks Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, s2117 είπε Αν το δουλέψω, εννοείται θα δώσω feedback, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Απλά αν δεν παίζουν τα παιχνίδια στον υπολογιστή μου, σκέφτομαι να μην το ανοίξω και να το πουλήσω σφραγισμένο ώστε να μη χάσει την αξία του Εγω θα το πούλαγα και θα έπαιρνα το oculus. Πλέον η τιμή του εχει πέσει που δεν αξίζει να περιοριστείς στα εμβρυακά mixed reality+ ορισμένα steam games όταν μπορείς να έχεις τον gaming/app κατάλογο του oculus + ολα τα steam + δοκιμασμένο gaming ΚΑΙ καλυτερo FOV... ΥΣ και τα χειριστήρια ποίημα του rift επίσης στην τιμή... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από pentraks 1
Anastazio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, s2117 said: Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις παρέλαβα το HP mixed reality που μου έστειλε δώρο ο αδερφός μου, μα θα το δοκιμάσω από εβδομάδα μάλλον λόγω τραυματισμού. Θα παίζουν ΟΚ όλα τα VR παιχνίδια σε i7-7700HQ, 8GB RAM, GTX 1050, ή τσάμπα μου το πήρε; έχω μείνει πίσω σε specs και gaming γιατί τα τελευταία χρόνια έπαιζα μόνο σε ps4... VR και 1050 δε πανε μαζι,απο οτι καταλαβαινω μιλαμε και για λαπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα