mastixas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Drolok είπε Μια ερωτηση ακομα...η καρτα μου βγαζει 1 hdmi και 1 dvi. τι μπορω να κανω για να βλεπω και στην οθονη του υπολογιστη? dvi to hdmi converter, δινεται πολλες φορες και στις συσκευασιες καρτων γραφικων. Το χρησιμοποιω απροβληματιστα. Σχετικα με το F4VR με το συστημα της υπογραφης και με δυο mods (vivid fallout και optimized vanilla textures) σε συνδιασμο με την επιλογη 45fps απο το Oculus tray tool, μου φαινεται smooth το παιγνιο. Ας μου εξηγησει καποιος αν γνωριζει αν χανω κατι στην πραξη με την επιλογη των 45fps, εμενα μου φαινεται μια χαρα.
kgian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 5:16 ΜΜ, Drolok είπε μια αλλη ερωτηση να κανω...κατεβασα να κανω εγκατασταση το oculus setup αλλα δεν ανοιγει η εγκατασταση!δεν τρεχει το αρχειο τι μπορω να κανω????? Αν σου φαίνεται μια χαρά δεν χάνεις τίποτα! 19 ώρες πριν, Drolok είπε Καλησπερα...κανενα καλο horor ρε παιδια μιας και ειμαι καινουργιος?επισης οποιος θελει να με κανει φιλο GMenos Σε έκανα add...
Drolok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 βοηθεια ρε παιδια...γιατι δεν δεχεται καρτα η το paypal για αγορα????
kgian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Drolok είπε βοηθεια ρε παιδια...γιατι δεν δεχεται καρτα η το paypal για αγορα???? Τι να σου πω, εμένα μια χαρά το παίρνει το paypal. Μόλις τώρα, kgian είπε Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από kgian
Drolok Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, kgian είπε Τι να σου πω, εμένα μια χαρά το παίρνει το paypal. Δεν με αφήνει και λεφτά έχω μέσα...δοκιμασα να κάνω από αλλου αγορά και όλα οκ είναι.αλλα στο oculus δεν με αφηνει
Drolok Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Όλα οκ έκανα καινούργιο και το δέχτηκε...εχει κανένας φίλος κανέναν γνωστό ώστε να πάρω ένα ακόμα sensor? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και θέλει να βοηθήσει αν θέλει ας μου στείλει...
demmian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Drolok είπε Όλα οκ έκανα καινούργιο και το δέχτηκε...εχει κανένας φίλος κανέναν γνωστό ώστε να πάρω ένα ακόμα sensor? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και θέλει να βοηθήσει αν θέλει ας μου στείλει... και γω που ψαχνω , τελικα θα το παρω απο αγγλια, ελλαδα αποκλειεται να βρεις.. πρεπει να βρεις κανα γνωστο να το παραγγειλεις στη διευθυνση του και να στο στειλει αυτος μετα.. εκτος κ αν το παραγγειλεις απο αμαζον αμερικης, αλλα θα σου βγει λιγο πιο ακριβα..
Drolok Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ωχ δεν το έχω καθόλου με αυτά.ετσι όπως το βλέπω θα μείνω με 2 δυστυχώς
mastixas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει κανένα κατάστημα ελληνικό να πουλάει accessories για vr;
kgian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, mastixas είπε Υπάρχει κανένα κατάστημα ελληνικό να πουλάει accessories για vr; Τι ακριβώς ψάχνεις; Θα μπει κανείς σήμερα; Εγώ κατά τις 10 θα είμαι μέσα. Όποιος θέλει παρεούλα ή Multiplayer να βάλει μια φωνή!
mastixas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, kgian είπε Τι ακριβώς ψάχνεις; Θα μπει κανείς σήμερα; Εγώ κατά τις 10 θα είμαι μέσα. Όποιος θέλει παρεούλα ή Multiplayer να βάλει μια φωνή! Κάτι τέτοιο https://www.bestbuy.com/site/insignia-9-vr-extension-cable-black/5706844.p?skuId=5706844 ή κανένα vr cover. Απο έξω έχουμε τα μεταφορικά κ ανεβαίνει η τελική τιμή.
Drolok Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μια ερώτηση...ολα οκ με το oculus δουλεύουν όλα αψογα..εχω βγάλει δεύτερη οθόνη την tv στο σαλόνι.μεχρι εκεί όλα καλά...ειναι όμως χωρίς ήχο.πως μπορώ να βγάλω ήχο και εκεί και όχι μόνο στο oculus ώστε και η παρέα να ακουει;
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) HTC unveils higher-resolution Vive Pro VR headset with built-in headphones Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από giorgos147 2
kgian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει και πόσο θα κοστίζει. Το πανελ λογικά είναι το ίδιο με του samsung odyssey που πρακτικά δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχεση με τα rift/vive που κυκλοφορούν. Άμα άλλαζε τα wands να έχουν κανένα joystick και κανένα κουμπί παραπάνω θα ήταν καλύτερα αλλά που...
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Τουλάχιστον είναι ένα βήμα μπροστά και φαίνεται να υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι η σωστή στιγμή για την κυκλοφορία νέων συσκευών, αν και εδώ μιλάμε απλά για μία αναβάθμιση της υπάρχουσας, οπότε οκ. Βασικά ίσως και να είναι σωστή μία αναβαθμισμένη έκδοση, μιας και θα αναθερμάνει λίγο τον χώρο. Λογικά η τιμή θα παραμείνει στα ίδια και εικάζω ότι θα υπάρξει μία μείωση στην "απλή" (όταν κυκλοφορήσει το Pro), έκδοση του Vive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα