kgian Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Drolok είπε Καλησπέρα στην παρέα...εχει πάρει το μάτι κανενός για κανένα μεταχειρισμένο;;; Κοιτά στις αγγελίες του insomnia τι παίζει. Αν και μετά πρέπει να πάρεις και τα χειριστήρια ξεχωριστά για να έχεις και τα δωρεάν παιχνίδια που δίνουν κατά καιρούς. Όποτε τελικά δεν πολύ συμφέρει. Ποσό πιο κάτω να σου έρθει όλο το πακέτο από 430€ που βγαίνει καινούριο... Να το τσιμπήσω το from other suns στα 20€; Θα παίζουμε pentraks; Το έχει αλλος;
Drolok Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Έχει 2 - 3 άτομα που το δίνουν πάνω από 400. Δεν μπορώ να τους καταλάβω άλλα ο καθένας βάζει αυτό που θέλει ειμαι οκ με αυτό...εχασα ένα στα 350 δυστυχώς. Δωρεάν παιχνίδια από που;
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Αυτό με το 350 το ειδα και εγώ δυστηχώς αργά , πάντως απο αγγλικό ebay καινούργιο με μεταφορικά νομίζω βγαίνει οριακά στα 450 euro οποτε προσωπικά απο εκει θα το αγόραζα αν ηταν και ας περιμένα λιγο παραπάνω
Drolok Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 μια αλλη ερωτηση να κανω...κατεβασα να κανω εγκατασταση το oculus setup αλλα δεν ανοιγει η εγκατασταση!δεν τρεχει το αρχειο τι μπορω να κανω?????
kgian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Drolok είπε μια αλλη ερωτηση να κανω...κατεβασα να κανω εγκατασταση το oculus setup αλλα δεν ανοιγει η εγκατασταση!δεν τρεχει το αρχειο τι μπορω να κανω????? Μήπως δεν κατέβηκε καλά; Ξαναδοκίμασε. Ή δοκίμασε σαν διαχειριστής να το τρέξεις. Χτες πάλι φίνα περάσαμε. Πρώτα πήγα σινεμά και είδα το phantom menace με άλλους 8. Μετά ήρθε ο pentraks και χαζέψαμε λίγο "παντρεμένοι με παιδιά" και καταλήξαμε στο μπαράκι που παίζαμε διπλό μπιλιάρδο με έναν κεφάτο ιρλανδό και έναν άλλο φίλο.
Drolok Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τίποτα δεν δούλεψε άλλα βρήκα την λύση κάνοντας το για win8 από τις ρυθμίσεις και το έκανα.παρασκευη λογικά θα παραλάβω το Oculus...για να δούμε!!!!
demmian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλη χρονια σε ολους παιδια! 3 μερες τωρα που δεν ειχα ιντερνετ, αφου με κρεμασε η wind, επαθα πλακα με το racket fury, το τσιμπησα σε προσφορα 4 ευρω, αλλα παιδια αξιζει και ολοκληρο το ποσο, αν θυμαμαι καλα 10ε. επαιζα ping pong σχετικα καλα παλια και εχει πραγματικα τρομερη δουλεια στη φυσικη του παιχνιδιου. κατι φιλοι μου που ηρθαν κ αυτοι ενθουσιαστηκαν, ακομα και η γυναικα μου που δεν ασχολειται, της αρεσε πολυ. πολυ γυμναστικη λεμε! δοκιμασα και το elite dangerous, φαινεται εντυπωσιακο, αλλα περασε 1 ωρα + και για να κανω την πρωτη αποστολη χωρις να παραδωσω.. εφτασα στο σταθμο και ημουν τοσο κομματια που πηγα για υπνο. με hotas θα ειναι απιστευτο,, τωρα επαιξα με το xbox controller . επισης, ψαχνω εναν αισθητηρα ακομα, αν δει κανενας καμμια προσφορα ή εχει κανενα για πουλημα ενημερωστε με! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από demmian
Drolok Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα...κανενα καλο horor ρε παιδια μιας και ειμαι καινουργιος?επισης οποιος θελει να με κανει φιλο GMenos
kgian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Drolok είπε Καλησπερα...κανενα καλο horor ρε παιδια μιας και ειμαι καινουργιος?επισης οποιος θελει να με κανει φιλο GMenos Είσαι σίγουρος ότι θέλεις horror; Θα το αντέξεις; Δοκίμασε dont knock twice demo από το oculus store. Θα σε προσθέσω το βράδυ αν προλάβω.
demmian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Drolok είπε Καλησπερα...κανενα καλο horor ρε παιδια μιας και ειμαι καινουργιος?επισης οποιος θελει να με κανει φιλο GMenos το ειχα γραψει και πιο πανω, οτι κ εγω εψαχνα για horror. στις ταινιες δεν ειχα ποτε προβλημα, στο vr δε νομιζω οτι το αντεχω, οπως σου ειπε ο kgian δοκιμασε το dont knock twice demo και face your fears και ααααααααν εισαι ανετος τοτε αγορασε horror. αλλα δοκιμασε πρωτα! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από demmian
Drolok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 καλημερα..δοκιμασα το paranormal σε ενα φιλο και μου αρεσε πολυ!γι αυτο ρωταω
kgian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Έχω λιώσει στο talos principle vr. Και το είχα παίξει και σε οθόνη όταν είχε βγει. Απλά καταπληκτικό, τόσο τεχνικά όσο και σαν παιχνίδι.
Drolok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Θα μπω να το δω.επισης μου είπαν για το Arizona sunrise κάπως έτσι.. Αλλά ακριβό λίγο...
kgian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Drolok είπε Θα μπω να το δω.επισης μου είπαν για το Arizona sunrise κάπως έτσι.. Αλλά ακριβό λίγο... Γενικώς καλό είναι να ψωνίζεις στις εκπτώσεις. Έχει συνέχεια. Προχτές τελείωσε το winter sale. Το Arizona είχε φτασει 18€. Κατά τα αλλά υπάρχει και ο θείος αλλά θα το πρότεινα μόνο σαν δοκιμή. Καλό είναι να αγοράζουμε για να αναπτυχθεί το μέσο. Τέλος στο reddit σχετικά συχνά δίνουν κλειδιά για διαφορά παιχνίδια ή ζητάνε beta testers και μετά δίνουν το πλήρες παιχνίδι. Έχω πάρει αρκετά έτσι. Α, και το Arizona διπλό coop είναι απλά ΕΠΙΚΟ! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από kgian
Drolok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μια ερωτηση ακομα...η καρτα μου βγαζει 1 hdmi και 1 dvi. τι μπορω να κανω για να βλεπω και στην οθονη του υπολογιστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα