kgian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Λόγω εορτών φαίνεται να υπα4χει έλλειψη στο Amazon τόσο από 3ο αισθητήρα όσο και από touch controllers. Με τον καινούριο χρόνο θα επανέλθουν. Και εγώ με i5 3470 ή κάτι τέτοιο και 970 μια χαρά έπαιζα αλλά τώρα με i7 7700K και 1080ΤΙ παίζω καλύτερα! Τσίμπησα και το the climb σήμερα, daily deal στα 10€.
demmian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 κωστα το climb το ειδα κ εγω, αλλα τα reviews δε λενε και τα καλυτερα.. το επαιξες καθολου? εντωμεταξυ εγω εχω φορτωσει παιχνιδια , να δω ποτε θα τα παιξω.. δοκιμασα ρε παιδια το onward σε single mode και εκανα 10 λεπτα να δω πως αλλαζεις γεμιστηρα στα αυτοματα.. ελεος.. απο τη νεα χρονια, ας κανονισουμε να παιξουμε ενα groupaki , το περιμενω πως κ πως αυτο
pentraks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Λόγω εορτών φαίνεται να υπα4χει έλλειψη στο Amazon τόσο από 3ο αισθητήρα όσο και από touch controllers. Με τον καινούριο χρόνο θα επανέλθουν. Και εγώ με i5 3470 ή κάτι τέτοιο και 970 μια χαρά έπαιζα αλλά τώρα με i7 7700K και 1080ΤΙ παίζω καλύτερα! Τσίμπησα και το the climb σήμερα, daily deal στα 10€. 10€ το the climb, πωωω οσο σκέφτομαι οτι το ακριβοπληρωσα.... Είναι φοβερό πάντως, ειδικά αν έχεις και ψιλοσχεση με το αντικείμενο η γενικά με το... σκαρφάλωμα. Θέλει δυνατό μηχανάκι αν ανεβάσεις στο max τα γραφικά τα οποία είναι υπέροχα. κωστα το climb το ειδα κ εγω, αλλα τα reviews δε λενε και τα καλυτερα.. το επαιξες καθολου? εντωμεταξυ εγω εχω φορτωσει παιχνιδια , να δω ποτε θα τα παιξω.. δοκιμασα ρε παιδια το onward σε single mode και εκανα 10 λεπτα να δω πως αλλαζεις γεμιστηρα στα αυτοματα.. ελεος.. απο τη νεα χρονια, ας κανονισουμε να παιξουμε ενα groupaki , το περιμενω πως κ πως αυτο Γιατί δεν εχει καλά reviews?? τι ακριβώς λένε γιατί πριν καιρό όταν το πήρα εγώ η γενική άποψη ήταν πάρα πολύ θετική. Σημείωση για ρεαλισμό τα χέρια να είναι τεντωμένα.... κουραστικο μεν... αλλά σε καμμια περίπτωση σα να αποκρεμιέσαι στ αλήθεια!!! Btw εχω χάσει τον ήχο στο δεξι ακουστικό. Σήμερα θα επιχειρήσω σφίξιμο και swap με το αριστερό αν δε δουλέψει με το σφιξιμο. αν επιμενει ενημερωσα ηδη amazon και μου κάνουν refund (αφου το στειλω πισω). To καλό της υπόθεσης θα μου επιστρέψουν 500, αγοράζω το καινούριο με 375 με επιλεον αισθητηρα και χειριστηρια. θα εχω 120 στην τσεπη και 4ο αισθητήρα και spare χειριστήρια... χοχοχοχοχο
kgian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το climb το είχα δοκιμάσει κλεψικοπυ και ήταν καλό αν και μου φάνηκε λίγο επαναλαμβανόμενο. Για 10€ πιστεύω θα α βγάλει τα λεφτά του. Οποίος δεν έχει το Wilson’s heart στα 7.99 που έχει σήμερα θα έλεγα είναι must.
pentraks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ξεχασα να αναφερω οτι μετα απο πολυ κοπο και υπομονη καταφερα να κατεβασω το from other suns και το the wizard. το wizard ειναι.... μαγικό απλά, κόλλημα. ο ορισμός χρήσης των touch χειριστηρίων! αν κι εχει free locomotion χρησιμοποιω και το teleport σαν γνήσιος μάγος να ξεφεύγω όταν τα βρίσκω σκούρα και ελεύθερα μετακινούμε όταν είναι χαλαρά τα πράγματα. Μόλις ξεκίνησα το campaign και δεν έχω περισσότερα να πω για το Story. το from the other suns είναι online κάψιμο. Έχει φυσικά και campaign αλλά όταν παίζεις με κόσμο είναι άλλη φάση. Αν και δεν έχω ακόμα εμπειρία και ώρες στο κοντερ μου φάνηκε ιδιαίτερα καλοφτιαγμενο ενώ εχει πολλά περιθώρια για εξέλιξη και να μη το βαρεθεις ποτέ. Περιμένετε να πέσει σε κανένα deal και χτυπήστε το. Έχει κάποια bugακια φυσικά αλλά οχι κάτι τρομερό. Το κονσεπτ είναι απλό. Εχεις το spaceship σου στο οποίο εχει διάφορα διαμερίσματα (μηχανές, teleport, bridge, αναρρωτήριο κλπ) στα οποία κινησε ελεύθερα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού κάνεις διάφορες εργασίες (επισκευές, healing, κλπ). Καθώς κάνεις hyperjump σε καποιον κόσμο, βρίσκεις εκεί κάποιο διαστημικό σταθμό, διαστημοπλοιο, βάση κλπ. αν είναι εχθρικό αφού ανταλλάξετε πυρά κάνεις teleport μέσα με την ομάδα σου με σκοπό να πάρετε καύσιμα η οτιδήποτε άλλο εχει οριστεί σαν task. εκεί γίνεται μακελειό από droids, εξωγήινους οτιδήποτε και επιστρέφεις πίσω νικητής η ηττημένος. Η ιστορία επαναλαμβανεται και ενδιάμεσα κοιτάς το σκάφος, τα όπλα σου κλπ. Σκοπός (campaign) είναι να φτάσεις στην γη, είσαι απίστευτα μακριά χωρίς πολλά καύσιμα κλπ και με μικρά hyperjump προσπαθείς σε κάθε νέο κόσμο που βρίσκεσαι να παίρνεις κι από κάτι ώστε να μπορείς να συνεχίσεις το ταξίδι στην πατρίδα.
kgian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το chronos είναι παιχνιδαρα για όποιον δεν το έχει και αξίζει σίγουρα τα 7,99€ που έχει σήμερα στο daily deal.
demmian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 10€ το the climb, πωωω οσο σκέφτομαι οτι το ακριβοπληρωσα.... Είναι φοβερό πάντως, ειδικά αν έχεις και ψιλοσχεση με το αντικείμενο η γενικά με το... σκαρφάλωμα. Θέλει δυνατό μηχανάκι αν ανεβάσεις στο max τα γραφικά τα οποία είναι υπέροχα. Γιατί δεν εχει καλά reviews?? τι ακριβώς λένε γιατί πριν καιρό όταν το πήρα εγώ η γενική άποψη ήταν πάρα πολύ θετική. Σημείωση για ρεαλισμό τα χέρια να είναι τεντωμένα.... κουραστικο μεν... αλλά σε καμμια περίπτωση σα να αποκρεμιέσαι στ αλήθεια!!! Btw εχω χάσει τον ήχο στο δεξι ακουστικό. Σήμερα θα επιχειρήσω σφίξιμο και swap με το αριστερό αν δε δουλέψει με το σφιξιμο. αν επιμενει ενημερωσα ηδη amazon και μου κάνουν refund (αφου το στειλω πισω). To καλό της υπόθεσης θα μου επιστρέψουν 500, αγοράζω το καινούριο με 375 με επιλεον αισθητηρα και χειριστηρια. θα εχω 120 στην τσεπη και 4ο αισθητήρα και spare χειριστήρια... χοχοχοχοχο τελικα καλυτερα να αγοραζεις απο αμαζον παρα απο ελληνικο καταστημα.. δυστυχως. pentraks φτιαχτηκες! αν ο 4ος αισθητηρας δεν σου χρειαστει τελικα, πες μου γτ ψαχνω κ σου δινω οσο κανει κανονικα. ολο προσφορες βλεπω και με τρωει το χερι.. πρεπει να ξαναμπω μετα τα φωτα μου φαινεται.. εχε χαρη που ειμαι ολη μερα στη δουλεια και μπορω να χαζευω στο pc..
past23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας VRοπαιδα Παρακολουθώ το θεμα και σκεφτομαι και γω να δοκιμασω να μπω στον κοσμο σας. Αν ειναι ευκολο να βαλετε καποιο λινκ απο που να παραγγειλω το ριφτ στην πιο συμφερουσα τιμη παντα απο εξωτερικο . Αν υπαρχει στην Ελλαδα με κανα 50ρικο καπελο απο οτι εξω δεν θα με πειραζε. Επισης μια γνώμη για GPU θα με βοηθουσε. Με Ryzen 5 1600 και καρτα την nVidia GeForce GTX 1060 Armor OC V1 6GB (MSI) θα ειμαι οκ? Το να δωσω +150 ευρω και αντι την 1060 6GB παρω μια οποιαδηποτε 1070 των 500 ευρω θα δικαιολογουσε τα εξτρα χρηματα στο VR? Θα δω διαφορα στο παιχνιδι?
demmian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα και χρονια πολλα, νομιζω η αγορα απο αμαζον ειτε αγγλιας ειτε γερμανιας ειναι μονοδρομος. εγω το πηρα απο γερμανια. για την καρτα, καλυτερα να σου πουν τα παιδια με πιο δυνατα μηχανηματα απο το δικο μου. παντως με gigabyte g1 gaming1060 6 gb εγω παιζω πολυ ικανοποιητικα, ολα τα εχω στο high παντα, εκτος απο το project cars. ειναι το μονο παιχνιδι που εβαλα low medium. ειναι αλλη εμπειρια το vr.. ελπιζω να το παρεις και να εχεις χρονο να παιζεις.. ειναι κ αυτο βασικο!
past23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση demmian Χρονος θα βρεθει , ο χωρος ειναι το δυσκολοτερο αλλα θα βρεθει και αυτος μολις φυγουν κατι τραπεζακια απο το σαλόνι Επειδη δεν ειμαι καλος στην ψαχτικη στο γερμανικό αμαζον βλεπω να ξεκιναει απο 500 η τιμη , εκει παιζει? Καπου πηρε το ματι μου στο θεμα απο εξω με 450 και απο Ελλαδα με 550 αλλα δεν τα βρισκω τα λινκ. Θα ξαναδιαβασω το θεμα απο την αρχη μαλλον. Αν εχει καποιος γνωμη για τις GPU θα με βοηθουσε ιδιαιτερα στην επιλογη. Θα περιμενω γνωμες και ελπιζω απο το νεο ετος να τα λεμε στον εικονικο κοσμο μας
kgian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 https://www.amazon.co.uk/Oculus-Rift-Touch-Controllers-Bundle/dp/B073X8N1YW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514416032&sr=8-1&keywords=oculus Μόνο Αγγλία υπάρχει αυτή την στιγμή. 422-450€ ανάλογα με μέθοδο αποστολής και αν πληρώνεις σε ευρώ ή λίρες. Ελλάδα ούτε καν. 560E με παράδοση σε 4-10 ημέρες. Καλή είναι η 1060 και παίζεις άνετα. Απλά με μεγαλύτερη κάρτα είσαι πιο future proof.
screaming_trees Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κατοχος κι εγω του oculus από τοτε που βγηκε χαχαχ. Αν θελετε καντε με add:) mudhoney ΤΗΧ¨)
demmian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 παιδες καλησπερα, ρωτησα κ στο θεμα του elite dangerous, αλλα ισως εσεις ειστε πιο καταλληλοι να απαντησετε μιας και παιζουμε ολοι με το ριφτ. ειμαι αναμεσα σε 2 χειριστηρια, ποιο απο τα 2 προτεινετε? https://www.skroutz....k-X-PC-PS3.html ή https://www.skroutz....ht-Hotas-X.html
kgian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Χαλαρά το Hotas X. Το έχει πολύς κόσμος κα είναι ευχαριστημένος. Εγώ προσωπικά έχω το Saitek X52 που το πήρα μεταχειρισμένο από insomnia στα 40€.
Drolok Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα...εχει πάρει το μάτι κανενός για κανένα μεταχειρισμένο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα