Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέσα κ γω!( ελπιζω να μπορεσω)ωρα πείτε...

Υ.Γ.Δεν εχω dash δεν ξερω εαν πειραζει( δεν εχω χωρο στο σκληρό)

Κατά τις 10 θα βρεθούμε. Εγώ μπορεί να μπω και λίγο νωρίτερα. Το dash βολεύει γιατί βλέπεις ωραία τις ειδοποιήσεις για party. Θα συνεννοηθούμε από το Steam. Η δοκίμασε και το party, λογικά εμείς θα το δούμε.

Δημοσ.

τελικα χτες με πουλησε η wind.. πρωτη φορα ειχε τοσο μεγαλο προβλημα η γραμμη μου.. μετα τις γιορτες τωρα ξανα λογικα.. μαζευτηκατε οι υπολοιποι? 

ρε παιδια, to elite dangerous, αξιζει να το παρω.. εχω ξαναρωτησει το ξερω.. απλα απο τη μια δεν θελω να δωσω κ πολλα λεφτα μιας κ δεν εχω πολυ χρονο να παιξω..

αν το παρω και παιζω λιγες ωρες την εβδομαδα αξιζει η θελει καψιμο?

Δημοσ.
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να φτιάξω εκ του μηδενός ένα νέο tower με βασικό σκοπό το VR. Το παλιό μου PC είναι κοντά 7ετίας όποτε θα κρατήσω μόνο οθόνη και περιφερειακά. Έχω διαβάσει σχεδόν το 100% του thread και θα ήθελα τις συμβουλές σας για το hardware κομμάτι του εγχειρήματος.

Κατ'αρχάς ο διαθέσιμος χώρος είναι σχετικά περιορισμένος. Από όσα διάβασα το Rift είναι καλύτερη επιλογή για μικρότερους χώρους. Πριν καμιά βδομάδα δοκίμασα το Vive στο The Project VR στην Αθήνα και ομολογουμένως ήταν εξαιρετική εμπειρία. Υποθέτω πως το immersion με το Rift είναι παρόμοιο και σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει τα controllers του Rift είναι ελαφρώς ανώτερα.

Όσο αφορά το hardware τώρα. Για αρχή έχω το δίλημμα Ελλάδα ή Ευρώπη. Νομίζω εκτός Ευρώπης είναι απαγορευτικό γιατί μπορεί να σταματήσουν τελωνείο. Αν έχω καταλάβει καλά αγορές από Ebay ή Amazon ευρωπαικό δεν σταματάνε τελωνείο. Από μια πρώτη έρευνα αγοράς, αυτά που αξίζει να αγοράσω από έξω είναι κυρίως το Rift bundle και η GPU. Στα υπόλοιπα οι τιμές δεν έχουν σημαντική διαφορά, άρα νομίζω πως μπορώ να τα πάρω και από Ελλάδα.

Πέραν αυτού θα ήθελα το όλο setup να μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς σημαντικά upgrades.

Με αυτά τα δεδομένα το αρχικό build που έχω σκεφτεί έχει ως εξής:

GPU: GTX 1080

CPU: AMD Ryzen 5 1600

Motherboard: MSI B350 Pc Mate

Τροφοδοτικό: EVGA GQ 650W

RAM: 2x8GB DDR4

SSD: Crucial MX300 275GB 

HHD: 2TB Seagate Barracuda

Κουτί: Corsair Crystal 460X

Το όλο πακέτο με το Rift και την GPU από το Amazon και τα υπόλοιπα από e-shop μου βγαίνει κάπου στα 2Κ.

Ακούω προτάσεις, παρατηρήσεις, συμβουλές και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια :-)

Δημοσ.

Καλό μου φαίνεται. Θα προτιμούσα βέβαια μεγαλύτερο ssd γιατί πολλά παιχνίδια αποδίδουν καλύτερα από ssd. Εγώ σε τέτοιους τα έχω όλα.

Την μητρική δεν την ξέρω πως είναι από usb.

Δημοσ.

Η μητρική έχει 4 USB 3.1 και άλλα 4 USB 2.0. Το κουτί έχει και αυτό άλλες 2 USB 3.0 οπότε νομίζω είμαι οκ από αυτή την άποψη. 

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα,

εγω θα σου προτεινω μονο να αλλαξεις το κουτι και να παραγγειλεις αυτο

https://www.skroutz.gr/s/10533180/NZXT-S340-Elite.html?from=autocomplete&keyphrase=nzxt+s340+elite

θα γλιτωσεις ενα 40αρι τουλαχιστον και επισης, το s340 elite εχει εξοδο για hdmi στην προσοψη και usb για να συνδεσεις το ριφτ.

ετσι κερδιζεις και μισο μετρο ακομα καλωδιο στο head set και γλιτωνεις απο καλωδια που φαινονται ασχημα κ τεντωνονται, ειδικα αν το κουτι ειναι κατω απο γραφειο.

το κουτι το εχω και πραγματικα ειναι πανεμορφο και πολυ ανετο να βαλεις μεσα οτι θες. φοβερη ποιοτητα και τρομερο cable managament. μπορω να σου στειλω φωτο απο το δικο μου build να το δεις σε 2 μερες περιπου που θα ειμαι σπιτι, που δεν ειμαι κ κανενας ειδικος στο cable management.

σχετικα με τον ssd  εχει δικιο ο kgian , αν κ εγω τα τρεχω απο κανονικο hdd και απλα σε καποια παιχνιδια ισως να περιμενω λιγο loading που δεν ειναι ποτε πανω απο 1 λεπτο. αυτο συμβαινει σε ορισμενα παιχνιδια, οποτε αν θες να γλιτωσεις τα λεφτα ενος ακριβου και μεγαλου ssd δεν θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα για το NZXT. Μοιάζει εξαιρετική περίπτωση παίζει να ακολουθήσω όντως τη συμβουλή σου!

Δημοσ.

καλημερα παιδια,

κοιταζα σημερα στο amazon, βασικα σε ολα τα αμαζον για τον τριτο αισθητηρα ειτε μονο του ειτε σε πακετο με τα touch, και βλεπω κατι τιμες στο θεο.. 

τι εγινε?? ακομα και αμερικη που κοιταξα πολυ ανεβασμενες? εχει ακουσει κανεις αν ανεβηκε η τιμη των περιφερειακων επειδη επεσε η  τιμη της μασκας? 

η απλα λογω εορτων και μεγαλης ζητησης προσωρινα? 

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να φτιάξω εκ του μηδενός ένα νέο tower με βασικό σκοπό το VR. Το παλιό μου PC είναι κοντά 7ετίας όποτε θα κρατήσω μόνο οθόνη και περιφερειακά. Έχω διαβάσει σχεδόν το 100% του thread και θα ήθελα τις συμβουλές σας για το hardware κομμάτι του εγχειρήματος.

Κατ'αρχάς ο διαθέσιμος χώρος είναι σχετικά περιορισμένος. Από όσα διάβασα το Rift είναι καλύτερη επιλογή για μικρότερους χώρους. Πριν καμιά βδομάδα δοκίμασα το Vive στο The Project VR στην Αθήνα και ομολογουμένως ήταν εξαιρετική εμπειρία. Υποθέτω πως το immersion με το Rift είναι παρόμοιο και σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει τα controllers του Rift είναι ελαφρώς ανώτερα.

Όσο αφορά το hardware τώρα. Για αρχή έχω το δίλημμα Ελλάδα ή Ευρώπη. Νομίζω εκτός Ευρώπης είναι απαγορευτικό γιατί μπορεί να σταματήσουν τελωνείο. Αν έχω καταλάβει καλά αγορές από Ebay ή Amazon ευρωπαικό δεν σταματάνε τελωνείο. Από μια πρώτη έρευνα αγοράς, αυτά που αξίζει να αγοράσω από έξω είναι κυρίως το Rift bundle και η GPU. Στα υπόλοιπα οι τιμές δεν έχουν σημαντική διαφορά, άρα νομίζω πως μπορώ να τα πάρω και από Ελλάδα.

Πέραν αυτού θα ήθελα το όλο setup να μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς σημαντικά upgrades.
Με αυτά τα δεδομένα το αρχικό build που έχω σκεφτεί έχει ως εξής:

GPU: GTX 1080
CPU: AMD Ryzen 5 1600
Motherboard: MSI B350 Pc Mate
Τροφοδοτικό: EVGA GQ 650W
RAM: 2x8GB DDR4
SSD: Crucial MX300 275GB 
HHD: 2TB Seagate Barracuda
Κουτί: Corsair Crystal 460X
Το όλο πακέτο με το Rift και την GPU από το Amazon και τα υπόλοιπα από e-shop μου βγαίνει κάπου στα 2Κ.

Ακούω προτάσεις, παρατηρήσεις, συμβουλές και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια :-)

επισης κατι ακομα, μολις το σκεφτηκα.. με 8γβ ραμ αν ειναι γρηγορη θα εισαι κομπλε. μπορεις να παρεις τωρα 8 κ να παρεις αργοτερα αν πεσουν οι τιμες τα αλλα 8. ετσι μαζι με το κουτι κ τις ραμ γλιτωνεις πανω απο 100ε.

εγω παντως με 8 γβ ραμ, ι5 6600κ και 1060 6 γβ παιζω τα παντα ανετα και με ρυθμισεις supersampling apo 1.3 μεχρ 1.5 τελεια και τρεχουν απο απλο σκληρο ολα τα παιχνιδια.

μονο στο project cars 2 εβαλα low - medιum γραφικα, αλλα επειδη δεν ειμαι κ πολυ φαν των racing , δεν ενθουσιαστηκα ουτως η αλλως. κ παλι ομως τα γραφικα ειναι εξαιρετικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...