Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tnx όντος έτσι είναι 

κατά τα άλλα,  επιβεβαιωθηκε από την bethesda ότι μέσα στο '18 έρχεται και η pc έκδοση του skyrim vr !!!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε ωραια!!!
Παντως εγω το fallout το καταευχαριστιέμαι!
εαν έβλεπες και και τα χέρια σου ,κοιταγες κατω και έβλεπες ποδια και σωμα..απο το να βλεπεις να αιωρείται το όπλο θα ηταν άψογο!!!

Δημοσ.

Δοκιμάστε https://www.oculus.com/experiences/rift/1533124226720250/ 

και

https://www.oculus.com/experiences/gear-vr/1416383481777117/

2 δωρεάν vr music videos. Καταπληκτικά!!!

Βρήκα και τρόπο για να παίζει το doomVFR από το dash. Απλά τραβάς το βύσμα της εικόνας (dvi) απο την οθόνη και παίζει!

Δημοσ.

Παντως εγω το fallout το καταευχαριστιέμαι!

μια από τα ίδια , είναι το game που περίμενα για να χωθώ μέσα με τις ώρες 

εντωμεταξύ στο vr δεν παίζεις τόσο γρήγορα όσο στο monitor αφού είσαι μέσα στο game και έχω δυο μέρες που απλά κοιτάζω το τοπιο 

μόλις σήμερα πέρασα την γέφυρα και πήγα στο μουσείο του χωριού,και είμαι ήδη υπέρβαρος από τα πράγματα που έχω πάρει-lootαρει  

ο χειρισμός με τα click είναι λίγο meh αλλά παλεύεται 

Δημοσ.

Τα ίδια χάλια είναι και με το Vive ο χειρισμός, μην νομίζεις. Και αυτοί παραπονιούνται για τα κλικ.

Εγώ έχω πλακωθεί συο talos principle vr . Μιλάμε για παιχνιδιάρα.

Δημοσ.

Παιζω το fallout με το 3D εκτυπωμένο όπλο..τα σπάει με αυτο!!!

Θέλουμε κ εμείς! Πως το απέκτησες;

Ευχαριστιεμαι πολύ το fallout δώστε μου τώρα και smooth turning να γουστάρω

Δημοσ.

4 ώρες φάγαμε χτες με τον pentraks παρεούλα στο bigscreen. Φτιάξαμε το office του, του έδειξα το talos principle και το fallout, χάζεψαμε σειρές. Γνωρίσαμε και διαφορουσ Γραφικούς χαρακτήρες. Εγω τουλάχιστον δεν κουράστηκα καθόλου.

Δημοσ.

4 ώρες φάγαμε χτες με τον pentraks παρεούλα στο bigscreen. Φτιάξαμε το office του, του έδειξα το talos principle και το fallout, χάζεψαμε σειρές. Γνωρίσαμε και διαφορουσ Γραφικούς χαρακτήρες. Εγω τουλάχιστον δεν κουράστηκα καθόλου.

xaxaxa καλα ηταν φοβερα!

μη ξεχνάς την καζούρα που κάναμε στου ξένους που έμπαιναν στο δωμάτιο κατά διαστήματα συν το highlight τον μεξικανό που τρώει μαριχουάνα και παζαρευαμε να του στείλουμε καλαματιανό ΑΑ quality weed για μια χούφτα δολλαρια, αχαχαχαχα

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν παίζει κανένα mod-hack ή δεν ξέρω και γω τι που να κάνει τον ήρωά μας να κινείται με μια φυσιολογική ταχύτητα  στο FO4 VR ?

γιατί η ταχύτητα που κινείται είναι αυτή του σαλιγκαριού και έχει αρχισει να με εκνευρίζει :P

το μόνο που έχει και έκανα είναι στα options να αλλάξω την κίνηση σε fast αλλά είναι το ίδιο πράμα περπατάει πολύ αργά και αυτο σε ένα game είναι άσχημο να συμβαίνει

έχει και το τρέξιμο βέβαια αλλά τελειωνει σε 10 sec και μέχρι να ξαναγεμίσει...

με τέτοιο ρυθμό το game δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...