Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα κ γω το Fallout!
Νομιζω οτι εχουν δίκιο τελικα..φαινεται οτι ειναι δεν ειναι εκδοση vr και οτι απλα το μετέτρεψαν με κάποιο mod.
Παρόλα αυτα το αποτέλεσμα οπως και να εχει ειναι εντυπωσιακό..
Εγω δεν εχω κανει κάποια παρέμβαση όσον αφορά τον χειρισμό,παιζω κ ετσι μια χαρα, προς το παρον δηλ. Αργότερα δεν ξερω..
Η εικονα μεσα απο το oculus ειναι παρα πολυ καλη ,αν και θελω να κοιτάξω για τον ήχο μηπως γινεται να δυναμώςω τον ήχο στα βήματα ενω προχωραω ώστε να αισθάνομαι την βαρύτητα και να μην νομιζω οτι αιωρούμαι καθώς..
Και κατι αλλο καθώς κανω βήματα κινούμε δηλαδη η εικονα της ορατότητας μου μικρενει και ειναι σαν να κοιτώ απο κυάλια..αυτο πως βγενει ξερει κανεις;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα έλεγα πως το elite είναι εμπειρία που πρέπει να την έχει κάθε κάτοχος vr. Το αρνητικό του είναι πως θέλει HOTAS για να το ευχαριστηθείς αρκετά που είναι ένα 50άρι. Αν και παίζει καλά και με το xbox controller (αν έχεις). To Eve είναι εντελώς arcade και βασικά μόνο multiplayer. 

Εγώ παίζω το talos principle VR που ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!

Δημοσ.

αποτι διαβασα, το elite θελει να αφιερωνεις πολυ χρονο,  και εχει και real life timer, οποτε δεν ειναι για μενα ..

το talos δεν το ξερω, θα το δω τωρα :) 

Δημοσ.

δοκίμασα λίγο το fallout 4 όπως είπε παραπάνω ο kgian και δεν ξέρω τι πατάτα έχουν κάνει με το vr ή με τα controlls αλλά το game γ@μ@ει και είναι σίγουρη αγορά

όταν φτιαχτούν οι μικρο ατελειες και τα performance issues και τα controlls στο rift 

είναι ΑΑΑ full game με πάνω από 80 ώρες content και έχω την εντύπωση ότι ακόμα και τα mods αλλά και τα dlcs δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο (εννοείται ότι πρέπει να είναι αγορασμένα από το steam)

Δημοσ.

Με το νέο openVR input emulator ο χειρισμός είναι πλέον 99% άψογος! Πήρε 5 ημέρες τελικά αλλά έγινε! 

https://github.com/matzman666/OpenVR-InputEmulator/releases/tag/v1.1_beta1

Χτες κυκλοφόρησε και το LA noire VR με κλείδωμα για να παίζει μόνο σε vive.Σε rift η windows headset έβγαζε μήνυμα unsupported headset.  Μέσα σε 2 ώρες κυκλοφόρησε το "ξεκλείδωμα" και τώρα παίζει και αυτό.

Δημοσ.

Ωραία. Έχω ρυθμίσει ή νομίζω ότι έχω ρυθμίσει το χειρισμό σύμφωνα με το παραπάνω λινκ.

Αλλά δεν έχω ιδέα πως να παίξω μέσα στο παιχνίδι. Turning πως κάνω με τα αναλογικά αντί να γυρίζω ολόκληρος κ με ζώνει το καλώδιο

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω κάνει αρκετές δοκιμές και έχω παίξει ήδη 6 ώρες (οι μισές βέβαια είναι δοκιμές) το fallout. Ο χειρισμός είναι άψογος εκτός από ένα ελάχιστο προβληματάκι που υπάρχει με τον χάρτη. Πάντως το Pip boy και όλα τα μενού δουλεύουν τέλεια. 

Τα γραφικά είναι αρκετά καλά αλλά μου κάνει κάτι γκρι flashes. Πιστεύω είναι θέμα κακού optimization του παιχνιδιού. Έχω την cpu OC στα 4.7 και σηκώνει 85-90% usage με τίποτα άλλο ανοιχτό. Και η 1080ΤΙ πάει στο 90%. ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ. 

Μετά έβαλα και το lone echo λίγο και είδα πως είναι το κανονικό ΑΑΑ με 90FPS ultrasmooth και απίστευτα γραφικά. 

Α, μου ήρθε και ο τέταρτος αισθητήρας. Τον έβαλα με 2 προεκτάσεις των 5 μέτρων στην κενή γωνία. Τώρα όπου και να στρίβω έχω κάλυψη 100%. 4x3 μέτρα καθαρό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήγα να πεθανω και ανατρίχιασα ολόκληρος στην πρώτη κατσαρίδα γίγαντα που πηδηξε πάνω μου :P

Ο χειρισμός είναι άψογος εκτός από ένα ελάχιστο προβληματάκι που υπάρχει με τον χάρτη. Πάντως το Pip boy και όλα τα μενού δουλεύουν τέλεια. 

δεν ξέρω πως εσένα σου φαίνεται άψογος αυτός ο χειρισμός αλλά σε μένα με το oculus fix 2 , για να στρίψω πρέπει να πατάω και τον μοχλό μέσα , για να τρέξω πρέπει να πατάω και τον άλλο μοχλό μέσα 

το κουμπί για το inventory ούτε που ξέρω ποιο είναι :P

μα καλά είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν ένα mod και να λειτουργεί ο χειρισμός όπως σε όλα τα άλλα games ?

edit μόλις είδα ότι η gpu μου είναι στα 97-99% με ss 1.0 μάλλον δεν είναι γραφτώ μου να παίξω αυτο το game, θα το βάλω στο 0.8 και βλέπουμε 

Επεξ/σία από aliakas
Δημοσ.

Για να στρίβω γυρίζω γύρω γύρω, για να τρέξω το πατάω μια φορά μέσα και μετά απλά κρατάω μπροστά τον μοχλό και για το inventory πρέπει να βγεις από το vault και να πάρεις το pip boy.

• Like 1
Δημοσ.

άλλη ερώτηση :P

στο pip boy μπορώ να κάνω navigate μόνο στο πρώτο tab στα υπόλοιπα όπως το inventory to map κτλ δεν μπορώ να πάω 

εσείς πως το κάνετε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...